127

ББ

преди 1 година

борец за Свободата на Човеците по Света ни са САЩ,доказаха го ВСВ,пращаха храни,оръжия и суровини на ссср,никога не биха приели не справедливост,доказали са го,доказват го и сега за разлика от гЕрмания,фРанция,хОландия,аВстрия и плеядата "богати"...консуматори,финансирали и родили чудовището путин!САЩ базите в Полша моля,гЕрмания ще я "охранява ...путин!!!война е,може е Последната,пазите създателите на чудовища!!!

126

Жуков

преди 1 година

Сащ много пара наливат в каца без дъно.Загубите на укринази са най малко 300 хиляди.Русия още не е започнала истинската битка ще забият байрака в райха на Киев.

125

Как да не гледаме

преди 1 година

По-голям комик от Зеленски беше само Чаплин бог да го прости

124

Анонимен

преди 1 година

Това не са помощи, а заеми, които Украйна трябва завръща с лихвите

123

Анонимен

преди 1 година

Разбира се,че ще дават.Те не правят разлика между украинци и руснаци.За тях са еднакви и важното е да се трепат там.А ако успеят да направят ядрен взрив за тях ще е най-добре.Те са далече и си имат планове за въвеждане на изцяло нова политическа система,която да се основава на изкуствен интелект.Тъкмо като има световен катаклизъм ще имат повод да го направят.

122

Зелески прикрива...

преди 1 година

А от кремьл и по первь канал там само истината шпрехат.нъл ххх.а ако свършат укр,поляците пак ще помогнат:)))

121

Анонимен

преди 1 година

До 120.Може би в Украйна не е спряла.А това дали ще започне го твърди само Украйна.Ама вече втори източник твърди,че Зеленски прикрива 140000 загуби.А те бяха към средата на Ноември 100000.

120

Анонимен

преди 1 година

До 120 виждаме,че тия дето се грижат са готови да се бият до последния украинец срещу Русия.

119

Пак ще рекъ

преди 1 година

Сеира си го гледайте. Той си е ваш:))) ние вече отдавна ви го гледаме

118

пак казвам

преди 1 година

Ти се кахъри..Ние гледаме сеир

117

Пак казвам:)

преди 1 година

Кахърете се за матушка че и за нея треба некой се кахъри. За Украйна както виждате има кой да мисли. Като има пари и технологии, а има:))) централи бързо се правят. Хххх

116

Анонимен

преди 1 година

САЩ директно се намесват в гражданската война между Киевска Русия и Московска Русия. "Браво" българи, че и вие заемате страна! Протестирайте за неутралност бе! Анатема!

115

Не 1ххханоним

преди 1 година

До 116. Той Зеленски...За Зеленски не се притеснявай-ако гледаш тв ще видиш че за него има достатъчно кой да се кахъри. Мисли за матушка и се радвай на Соления дар, заради който др седмица в бл атна я започва нова мобилизация, а реално джуджи не е подписал още и декрет за прекратяване на старата:))) По бързайте и в Бахмут та да може поне чентъра за малко да зърнете, че с тия темпове в Киев след 35 год най рано:)

114

Боби

преди 1 година

До 115 след това Руснаците съвсем преднамерено с Калибри изтърбушиха няколко дузини тилови обекти на ВСУ. Колко са истинските жертви на ВСУ... Киев не казва. Както обикновено. Но след този случай за ХИМАРСИ нищо не се чува.

113

Анонимен

преди 1 година

До Тока е лесна работа.Така е,но последния удар е директен по самия ТЕЦ.Малко ще е трудно да се построи отново.Не,че Украйна няма АЕЦ и тях никой не ги обстрелва.А да,за да има ток трябва да се спре продажбата му на други страни и да се пренасочи към страната.Сега избора е дали да има ток към украинците или да стоят на студено,а тока да се изнася за пари.

112

байчо

преди 1 година

Я пак, Корнела ли си е пълнила джобовете или евроатлантиците от харвард? Иначе то е ясно, американците си купуват поредната срутена държава. Като дойде време зеленски да плаща дълга, войната ще му се стори като детска игра :D

111

Анонимен

преди 1 година

До 115 то за това Зеленски още не може да си прибере хилядите убити в Соледар.Както каза количеството е доста.

110

Не 1 :)))

преди 1 година

До Боби. Целта е танковете за които говориш изобщо до не стигнат до София Боби. А относно системите за които толкова захласнато обясняваш пазеха и общежитието от които още ги вадят-сещаш се. Тогава бяха изстрелуня общо 7 ракети от HIMERS от които рус успяха с твоите системи дето обясняваш, only 2.А останалите - видяхме :))) Пак казвам-този път количеството е доста и няма да мине без памперс деди

109

Според зли езици

преди 1 година

Леликоптерот на МВР министерчето е уцелен с Джавелин..Кофтито на оръжията е, че можеш да ги насочваш в която си решиш посока, не убиват само врагове..

108

Тока е

преди 1 година

лесна работа. Бързо се оправя като има кои да дава пари и да помага. Не бой се. Ну заец. Погоди:))))