21

Читател

преди 1 година

Глупостта ходи по хората.Нинова ще изгори като фас от изпушена цигара, лигавейки се при присъствието на Боко.

20

До 22

преди 1 година

На всеки нормален трезво мислещ човек е ясно че изредените от теб фотошопи, шкафчета,,,сигналът ,Барселона подаден от ,,Боец",,*** и т.н. са ченгеджийски приоми и поръчка на организираната престъпност!Медийни публикации ,копирани от Гугъл и Фейсбук представени като факти.!Нали ако имаше един действителен документиран факт ,чегъртащият Рашков щеше да го развее пред обществото ,ама такъв няма! Иначе ,,вервайте си"примитивни,необразовани хора!

19

Помним,знаем

преди 1 година

Първан е човек продължител на делото на -Андрей Райчев и Кънчо Стойчев/Кънчовците/ ,хората създадени от Андрей Луканов! ,,Галъп",агенцията на БСП

18

Анонимен

преди 1 година

Кое е любовта му барселонката ли?Нема а се борим за нея

17

Многа т а по тва

преди 1 година

А за мойта любов кой се бори

16

питам

преди 1 година

Този политолог ли е или ПР на Киро и пъдарите му ?

15

Анонимен

преди 1 година

Неумно изказване на ялов ентелегент, никога не водил повече от кръжок народ. Такива няма смисъл да им се дава форум. Безполезни са.

14

оракул

преди 1 година

Борисов мооже би е добре да се оттегли от политиката, защото снимките с пачките и кюлчетатао, магистрала" Хемус", къщата в Барселона, простата кърджалийска п.....ка , и др. ще го преследват цял живот. В този смисъл неговите симпатизанти трябва много внимателно да преценят дали не носи повече вреда на ГЕРБ , откоэлкото полза.В тази връзка вече никой, освен ГЕРБ не се бори за любовта му, тъкмо обратното- той е симво на

13

Нексо

преди 1 година

П.Симеонов е спонсориран от ПП с парите от Нексо,

12

Анонимен

преди 1 година

Ми, то в момента всчко зависи от ГЕРБ затова Борисов ням нужда да се надява на останалите партии, те зависят от него.

11

Хехе

преди 1 година

Реваншът на Борисов е поканата от Нинова.Там той ще и върне нейната паметна реплика - ДАЙ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ПО МЪЖКИ! НЯМА ДА БЪДЕ НА ТВОЯТА! НЕ СЕ БОРИ ЗА МОЯТА ЛЮБОВ!

10

Анонимен

преди 1 година

Значи Борисов и Нинова са опасно ненормалнни индивиди.

9

Маг Минчо

преди 1 година

Още един от четата на "мисирките" - Журналисти,политолози,умници от Фейсбук и специалисти по всичко! Тъжна ,тъжна територия.....

8

Анонимен

преди 1 година

Много си ни умен! Чудно как Нинова не те е поканила за мандата?

7

Анонимен

преди 1 година

Я вземи познай поне веднъж изборните резултати! Аман от прорицатели!

6

Соня

преди 1 година

Изтрещялник!Дрънка глупости на кило

5

Анонимен

преди 1 година

Жалко е хора, които се водят за професионалисти,да заемат непрофесионални позиции!Г-н Първан трябва да е етичен с оценките,защото рискува да звучи като партиен политолог.С такива е пълно по нашите земи..

4

Анонимен

преди 1 година

Първанчоо, и ти взе да ръсиш тъпотия след тъпотия. Обикаляте само студията и ни облъчвате с глупости. Понеже се оядохте покрай това политическо безвремие и съвсем се самозабравихте. Иначе на две магарета плявата не можете да разделите...!

3

Анонимен

преди 1 година

А не беше ли така? Всички вие се състезавахте кой от вас ще се подмаже най-лигаво и лакейски на Борисов. . После обърнахте плочата. Същото ще стане и с Русия. Сега се надпреварвате кой да плюе най-сочно и надалече по Путин, но когато вятъра смени посоката и вие ще се извъртите без грам угризения на съвестта. Ветропоказатели злощастни.

2

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Аз ще му пазя любовта но си искам парите.Нали *** не мисли че за без пари ще агитирам за него?,Ей тъй щото съм ден на Герб