11

Анонимен

преди 1 година

Пълен отврат, президента да даде мандат на проруска партия да ни обединява, върху какво ще но обедини, та те имат нещо общо само с възраждане, но той Румен и той е такъв ама народа не го проумя.

10

44

преди 1 година

За Президента е ясно, а на народа какво впечатление оставихте, червени лицемери.

9

Асан

преди 1 година

Комунисти сър забавляват се :)))

8

Анонимен

преди 1 година

Няма ли и те като от ПП да пуснат декларация с въпроси за прочит и учредяване на коалиция по тяхно усмотрение на съчетание на въпросника деклариращ въпросите за изпълнение под тяхно ръководство и усмотрение на изискванията разглеждани на срещата и в бъдещи действия,а тъй централизирано уговаряне на лидерска среща,кои лидери са преосмислили позициите по първата декларация въпросник,а сега без нищо такова направо по съвест,което е малко невероятно,за крайно решение отсъждане по съвест.

7

Анонимен

преди 1 година

Президентът много ме разочарова, ако знаех какви ще ги надроби нямаше да гласувам за никой, тъй като гербаджията беше още по-зле.

6

Анонимен

преди 1 година

Да се смееш ли да плачеш ли..

5

Диана

преди 1 година

Разбира се, че са оставили добро впечатление! Кой друг ако не БСП оставят добро впечатление, а за Радев само и единствено БСП съществуват - всички останали партии са нещо вредно и ненужно...Нали Радев е зависим от БСП - избран е от БСП и държи много на тях, участва в преврата им най-активно, избраните от него служебни правителства са все БСПарски...БСП отново манипулират някаква дистанция от Радев -кой друг, ако не те...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

4

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

3

Не,ГошУ!

преди 1 година

Не сте! От миналия август насам го плюете по всякакъв повод и без повод! Обаче Радев пак се смили над топящата се бивша цоциал партийка,че на следващите избори може и да сте под чертата за сметка на СтиВън Янки или друг каубойски проект...

2

Анонимен

преди 1 година

просто ви е съжалил

1

Анонимен

преди 1 година

90% от българите не виждат Путин и Русия като заплаха или враг. 90% от българите са против еврогеьските ценности. 90% от българите са православни и не се чувстват удобно сред западните католически и протестантски народи.