28

Анонимен

преди 1 година

Спокойно. Ще се оправят нещата. Разумните хора знаят, че сега Русия не е онази Русия от носталгичните спомени, а е фашистка Русия. Точно както сега Германия няма общо с тогавашната нацистка Германия.

27

Анонимен

преди 1 година

Още по добре, ако може да си приберат и гнусните агенти и саботьори

26

Анонимен

преди 1 година

Или за руснаците ще работим или за американците, накрая на деня все ще сме зависими от някого

25

Мисля схващат

преди 1 година

Какво да ни е отношението? Работим за американците. Накарахме ги да внасят пертрол през Бургас за Украйна. Това не е нищо де. Разработват през латинска америка и канал за оръжие.

24

Българин

преди 1 година

*** боли ме ......за рассия,много даже.По разумните и умни отдавна се омитат от там.

23

Анонимен

преди 1 година

М.иче това е ПРЕКРАСНА новина!!!

22

Германец

преди 1 година

Разчитам минорни нотки в думите на този четирихилядник...

21

Анонимен

преди 1 година

Отношенията на Русия с целия цивилизован свят са на най-ниско ниво, и вината е на руския фашистки елит, който вместо партньорство с останалите държави, се държи агресивно и напада съседите си! Смяната на управлението в Русия, би било добре както за ЕС, така и за самите руснаци

20

До 20

преди 1 година

П.а ти от къде знаеш може да са били проруските сепаратисти?????

19

Анонимен

преди 1 година

Абе Милков, защо си силно разтревожен сега при удари над цивилно население в Украйна, а не беше изобщо разтревожен, когато това го правиха украинците цели 8 години бе???

18

До 19

преди 1 година

Един умен човек в този форум. Поздравявам ви, че знаете историята на България, както и нейните врагове, но руските подметки тук няма как да я знаят, защото никога не са учили история, нищо че са си татуирали Васил Левски на рамото.

17

Анонимен

преди 1 година

Не сме имали дипломатически отношения с Русия от 1886 до 1896 г. и от 1918 до 1934 г. Това изобщо не ни се е отразило зле. Знаем още, че от края на 19 век руското протеже на Балканите е Сърбия.

16

О.Калитков

преди 1 година

Това комунистическо *** се прави на лyдо. Мъчно му било за украинците, ама да не са се дървили на Путин, а да бяха му се надyпили и всичко щеше да е мирно и тихо. Самия Милков така би направил , както и маса родни тавариши. За тях няма значение дали ще носят фес или yшанка, само и само салама да е евфтин.

15

Анонимен

преди 1 година

До Льольо 3. Но ние имаме отношения с една държава-терорист. Защо да нямаме с още една? Смяташ, че ни е достатъчно ли? Относно терористичните горива, обаче, нямаш нищо против.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14. Гоуем дипломатин излезна бе

13

Анонимен

преди 1 година

До Лютиков. Ти па откъде знаеш миналта година изпращано ли е или не е изпращано ?

12

Анонимен

преди 1 година

Има решение на НС ЗА изпращане на военна помощ на Украйна...нещо не си разбрал. А отношения с русия хич и да нямаме не е голяма загуба...ДАЖЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО от историческа гледна точка!!

11

Лютиков

преди 1 година

Айдее на таваришите оръжието за украйна им пречи да живеят охолно. А миналата година пращахме ли оръжие бе друзя? Сигурно тогва беше всичко 6, но сега като пращаме изведнъж обедняхме и живи да ни оплаче човек.

10

Анонимен

преди 1 година

До Бояров. От кога всякога е по-добре ? Ако питаш некой цар ше каже че при него е било най-добре понеже щото просто той е бил най-големия. Откъде накъде ти казваш от името на всички кога било най-добре ?

9

Бояров

преди 1 година

Народа мизерствал? Айде стига глупости. Всичко е по-добре от всякога, но просто народа е некадърен и крадлив за да постигне нещо повече. Тиквата например открадна 60 мил. с които можеше да се построи детската болница в София. Оръжията които пращаме за украйна практически нямат стойност за нас, даже точно обратното имаме само разходи по съхранение им.