58

ДО КОМЕНТИРАЩИТЕ

преди 1 година

Искам да кажа на всички коментиращи против др Бацилова. Имате късмет, че не я познавате лично, ако ви се струва като неприятен *** от тази и други статии, на живо е поне 100 пъти по зле. Такава *** лелка не съм срещал другаде през живота си. Едно изключително комплексирано същество със много много лек умствен багаж. Нищо чудно, че бившия и съпруг, мутра, е избягал в държава от която няма екстрадиция, само и само да не го върне някой при ботоксеното чудовище Бацилова.

57

Анонимен

преди 1 година

Варицелата е доста опасно заболяване като при възрастните, които не са я преболедували като деца е особено опасна. Ваксината за варицела е явно за предпочитане пред преболедуването.

56

Анонимен

преди 1 година

Варицелата не е опасно заболяване. Създава неприятно усещане заради сърбежа, но за това пък имунитета след това е траен. Всички деца сме я минали преди да станем на 10 години. Пък сърбежа е за предпочитане пред инжектирането с отварите на доказаните мошеници от епохата на Ковид -19.

55

Шарко Сурвакарко

преди 1 година

За всяка нова година по една нова (задължителна) ваксина!

54

Анонимен

преди 1 година

Ваксината срещу варицела я създадоха през 70-те години на миналия век, така че няма как да е била задължителна при социализма.

53

Мен

преди 1 година

Детето ми сега е с варицела, градината е пламнала. Много се чудих да го ваксинирам ли, повечето доктори ми говорят, че от естествения имунитет няма по-хубаво. Много родители нямат възможност да отделят 300 лв да ваксинират 2те си деца. Нека е безплатна, за който желаез

52

Анонимен

преди 1 година

Щом през добрия социализъм, докторите не са решили да е задължителна значи няма смисъл да е задължителна. Ае баста, тая върти далавера.

51

Анонимен

преди 1 година

Ваксини по желание! Не на задължителните ваксини!

50

Анонимен

преди 1 година

Проблема е, че сегашните ваксини не са ваксини. Аз съм много доволен, че имам всички ваксини включително и срещу варицела по времето, когато тези неща наистина работеха.

49

нищо

преди 1 година

Уж вак-синираните щеха да ум-рат, *** не изпоумр-еа. Уж, щея да ги фане Ге-йтС и да ги конт-ролира. *** нъцки, тава не стана също. Г.Ан.ь.о съ обачи гледа, чи никой нищо му нема от вък-сини-те и па риве, га чи некой че му изеде десерта с лъжичка. Г.Ан.ь.о толку си мое и здраве му не трее. Пишем селски, що Г.Ан.ь.о е *** селу. Да мое ми разбере. Ва-кс-инир-ай съ Г.Ан.ь.о. Никой неа ти изеде дисерта, ни чъ съпикясаш, ни чъ пу-к-ясаш, ни Ге-йтс ши ти изеде мизето и чи ти излочи рикиата.

48

Анонимен

преди 1 година

До 48 - "Иска варицела, морбили, паралич, коклюш, заушка, ковид, грип" - за варицела не е нужна ваксина, за ковид и грип са напълно безполезни, а в момента паралич по свта се РАЗПРОСТРАНЯВА посредством долнопробните "ваксини" срещу паралич... Какво обаче да говориш на гладко промит микромозък

47

Анонимен

преди 1 година

Като не мина номерът да ни ваксинират за нова болест, ще ни ваксинират за стара. Важното е ваксините да вървят и парите да се въртят.

46

GHT

преди 1 година

Емигрантите, какво търсите в българския сайт и коментирате?! Стойте си там и се наслаждавайте на хубавия си живот, готованковци.

45

Анонимен

преди 1 година

Гетото е против ваксините. Иска варицела, морбили, паралич, коклюш, заушка, ковид, грип, абе всичко накуп!

44

Анонимен

преди 1 година

Баци-Лови Варицела

43

Анонимен

преди 1 година

Интересна фамилия,направо Бацилова

42

Чик чок

преди 1 година

Жена с мъжко лице, що е то? А задължителни крушета в зъбите кога?

41

Италия

преди 1 година

Колко сте назад в БГ! Още преди 12 години ваксинирах диброволно синът ми за варицела. Ваксината беше със заплащане. Саюо след 3 години стана пожелание и безплатна. Сега е задължителна. Нокое от децата ми не е боледувало от варицела дори когато ясла беше пълна със случай. Във вашето невежество и твърдоглавие ( типично за българина...) сте по - големи доктори и от докторите.

40

Ейуду

преди 1 година

Дай като се раждаме по един абокат и на абонамент месечен

39

Анонимен

преди 1 година

До 38 Защо трябва да са в една категория "задължителна" и "безплатна"? Безплатна добре, има смисъл държавата да я плаща - ЗА КОЙТО ЖЕЛАЕ! Не сме селскостопански д0биTъk ЧЕ ДА НИ ИНЖЕКТИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С КАКВОТО ИМ ХРУМНЕ! С нужда и без нужда!