225

Анонимен

преди 1 година

Интересно Защо Песков свързва съществуването на Русия със съществуването на Путин? Голям гаф. Путин е просто някакъв си там на изборна личност. Съществуването на Русия не е свързано с него, разбира се ако не разглеждаме въпросът под друг ъгъл и не се окаже, че такива като Путин могат да унищожат Русия. Но иначе няма връзка между Путин и Русия. Путин не е Русия и Русия не е Путин. Русия я е имало преди Путин, ще я има и след него. В крайна сметка Русия е надживяла Ленин и Сталин, ще надживее и Пу

224

Анонимен

преди 1 година

До Тираджия То ти си за ожалване висиш като паяк по границите, живееш като куче в кабината на камиона за някакви скапани 2-3 хиляди лева. Укрите не ги мисли те като набият чемберите на Русия ще си купят още по-хубави коли.

223

Анонимен

преди 1 година

Изглежда че Путлото е жив защото днеска параноично карат от цяла Русия ПВО и го разполагат около и в Москва. По високите сгради с мощни кранове издигат на покривите системи Панцир С1 които тежат по 30 тона. Това е беззумие защото никой не може да каже дали тези покриви са изчислени за такива натоварвания в една точка от покрива. Така или иначе ако не беше жив Путин едва ли някой друг щеше да се страхува толкова много за мизерния си и ненужен животец.

222

Само питам

преди 1 година

Зеленски нещо да не се е размечтал?

221

Анонимен

преди 1 година

Зеления може съвсем спокойно да се пробва в гадаенето на карти Таро. Каквото издърпа от тестето явно е достатъчно за да си прави изводи.

220

Шмекер

преди 1 година

Тоя смешкин си изсмърка мозъка и вече не знае на сцената ли е или в реалността? Истинска пешка избрана от Запада . Идеален за манипулации . Марионетка . Чрез такива нищоподобни можеш да разрушиш света . Ще го думнат издигнатите го съвсем скоро . Станеш ли безполезен в играта изгаряш. Той си е такъв от началото . Но смъртта му няма да върне хилядите млади хора отишли си заради малоумието му

219

До 234

преди 1 година

Нима ми имаш банковата сметка та знаеш, дали съм беден или не, панелно плъхче:)

218

Анонимен

преди 1 година

Нещо вярно от Зеленски до сега някой да е чул?

217

АСАН

преди 1 година

Еш па тиа Оти *** тръкате бе шашовите! Зеления да ви не е майкя?

216

До Тираджия

преди 1 година

Различен стандарт хора живеят по тази земя, не може всички да са бедни като теб

215

АСАН

преди 1 година

Абе Зеления жиф ли е бе? Некой знаа ли?

214

АСАН

преди 1 година

Малийййй на тоъ аку некуй му верва ша а млогу шашов! Вервайте Ми!

213

АСАН

преди 1 година

Еш па тоъ!

212

Тираджия

преди 1 година

Така, както си вися на границата с Гърция, а и като карам в самата Гърция, много изтрадали тези Укри бе, то Lexus, AMG, Porsche, Maserati, някой дърпат цели яхти даже, да ги ожали човек от война ли бягат, на почивка ли отиват, а вътре в колите все млади и здрави момчета, вместо да са на фронта и да му помагат на актьора Наркомански...те на Круиз тръгнали:)))))

211

Анонимен

преди 1 година

Е какво, още ли не сте наясно? Путин изобщо не е един човек, а цяла трупа актьори. Това си е така с години, даже се изненадвам, че все още има хора, които се интересуват от политика, а не са прочели нищо по темата. И кьорави ли сте, че не го виждате?! Голямата изненада.

210

Анонимен

преди 1 година

Админчето е долен ляв крачен лост!

209

Някой

преди 1 година

Този, който беше назначен от Елцин, и го свързваха с Людмила и Кабаева, отдавна не е между живите! Всеки може да изпише в Гугъл..."Путин ,двойници", и с просто око се вижда че нямат нищо общо! Този , със големите бузки и свинските очички, никога няма да го видите със жена!

208

Бай Шиле

преди 1 година

Аз откога казах, че този ще умре!!!!

207

Иво

преди 1 година

Аз само се чудя тия урки с джиповете из БГ кой ще ги погне да разбере що са *** дирят в БГ а не се борят за техния месия наркоман

206

Анонимен

преди 1 година

След още некоя друга бела магистрала ще се чудиш ти дали си жив!!