59

преди 1 година

*** лер да си пие газта сам!

58

до 39

преди 1 година

Охладителната система работела с 450 литра спирт.Досети се какво се е случило....

57

нео

преди 1 година

Не знам за газова криза - но както гледам как се развиват житата при 20 градуса Януари месец и как жълтеят не знам каква ще е реколтата за хляба

56

Крим не е руски

преди 1 година

Ходи върху нефт, газ и злато,дървесина и алуминий има яко,но е беден и кратичко живее, но пък че е велик песни пее!

55

Анонимен

преди 1 година

Помните ли какво каза пуделът на Путин - Медведев '' Европейците първо ще замръзнат от студ тази зима а после ще умрат от глад '' Не разбирам откъде е тая злоба у Медведев към европейците Иначе сигурно си е накупил доста апартаменти и вили в Европа но я мрази ...

54

Анонимен

преди 1 година

Къде ви бяха тези "климатични промени" миналата година когато имаше сняг от началото на декември до април? Или по-миналата година когато и тия беше топла и имаше сняг само за 2 седмици? Стига сте писали глупости, а пишете че глобалистите искат да наложат "Со2 данък" за всяка покупка и ограничение на свобода защото "много замърсяваме". И на които му се струва това за измислица да провери какво предложиха "зелената" партия в Германия преди 2 седмици, и сега какво говорят в WEF.

53

Stefan

преди 1 година

Za sajalenie !E prav za harpNa rusnacite im ostava edinstveno nukes

52

!

преди 1 година

Още септември САЩ пуснаха в експлоатация харрп и показаха на рашите чи зима ще има само в раша но не и в Украина. Рашистите си мечтаеха за зимна офанзива но технологичния запад им показа кой командва времето и е първенец в модерната война.

51

Има

преди 1 година

още време Зимата да се реваншира ! Два месеца са до началото на Пролетта!

50

Анонимен

преди 1 година

HARP ->Топла зима, земята в Укр не замръзва, няма руско настъпление.

49

Име

преди 1 година

До ОФчу, Циклите на Миланкович.

48

Анонимен

преди 1 година

Е затова трябва да ги спреме. Да ни е студено по-нататък!

47

СОРОС

преди 1 година

Хайде пишете бе! Не ви плащам да се чешете.

46

СОРОС

преди 1 година

Не ви плащам да се чешете! Пишете каквото съм ви казал! Тоя със сайта да блокира всички дето пишат каквото не трябва!

45

Анонимен

преди 1 година

Дреме им на климатичните промени за ПРОДАДЕНА ЕВРОПА!!!

44

:)))))))))))))))))

преди 1 година

ми ***().кин и глобалното затопляне го прцаква! това е добре! :)))))))))))))) отделно путинофилията тука ми разправяше как европа ке умре от студ и глад, как рашистанския петрол и газ ше стане по 1000 долара (забележи долара не рубли :))))))))))))))))) за барел и кубик па ко се оказа!? сега рашистан и путин се молят на китай да им изкупуват петрола по 30 долара за барел и кубик! :))))))))))))))))))))))) надявам се в най-скоро време тая смешка да последва учителя си хитлер! :))))))))))))))

43

Анонимен

преди 1 година

Това ми звучи като едно време как са плашели хората с таласъми и подобни, които в днешни дни не вървят и сега започнаха с глобално затопляне и климатични промени. Защо тогава в годините назад пак е имало такива градуси. Природата няма как да я подчините.

42

Нещо много станаха

преди 1 година

Сура, Хоризонт, УРАН-1, ЕИСКАТ, ХААРП, ХИПАС, Аресибо - кой от всички?

41

Един Българин

преди 1 година

Времето отмъщава на ски курортите за безумните цени на ски картите :). Тази година с по-високи цени ще изкарат по-малко пари от миналата и много по-малко от 2019-та и 2020-та.

40

Анонимен

преди 1 година

*Как СССР се опита да промени климата и едва не затри човечеството*. Заглавие от статия! Кой какво прави не се знае! Руснаците също имат!