48

Калин

преди 1 година

ДБ пак си правят някакви тънки сметки и се надяват на задкулисни договорки.

47

Иванова

преди 1 година

Каква изненада? За пореден път Христо Иванов се врътва и лъже всички. Така стана и при тяхното правителство. Цялата предизборна кампания плю по Нинова и БСП, а после й пристана като коалиционен партньор, за да се добере до властта. Сега пак се прави на ударен. Ако му кажат, че му дават 5 министерства и да видите колко сговорчив ще стане изведнъж.

46

Асен

преди 1 година

ДБ докато се назландисват и се мислят за голямата работа, останаха пак извън играта.

45

Тошо

преди 1 година

ДБ се помислиха за много големи нещо

44

Ненчо

преди 1 година

Христо Иванов много си е повярвал, толкова е смешен...

43

Неро

преди 1 година

Не е ок постоянно да се правят на интересни!

42

Анонимен

преди 1 година

Тия пък само копират от ПП. Не че това им носи политическа полза, но най-вероятно им носи финансова - къде партийна, къде в личните сметки.

41

Анонимен

преди 1 година

Ристе. Вашите депутати няма ли да подадат и публикуват декларация за финансово и имуществено състояние на страницата на НС, както е по закон. Тези от миналото НС не важат.

40

Анонимен

преди 1 година

Напоследък нещо депутатите от "демократична България", все ги "замесват" в тъмни дела! Пък те едни умни и красиви. Истински - цветя на природата. Имайки предвид и дружбата им с ГЕРБ още от времето, когато се наричаха реформатори доста странно ми се вижда.

39

Анонимен

преди 1 година

Нинова няма криптовалута.

38

БДЖ

преди 1 година

Искахте "Промяна", искахте "Нови Лица" в политическото ни пространство??? Ами ето ги!!! Получихте ги!!!! Този е един от "новите"! Тези се оказаха по-неграмотни и по-опасни интриганти от "старите муцуни"!!!! За Шест месеца "новото политическо лице" Кире Т. закопа Бг още по-дълбоко в блатото!

37

Анонимен

преди 1 година

Нагъл мамут е Христо Иванов.Кокори се нагло и мисли, че е нещо повече от политическа ***.

36

Анонимен

преди 1 година

Това е от "демокрацията" и "евроатлантическите ценности".

35

Анонимен

преди 1 година

Коментарите тук изчезват като биткойни.

34

наблюдател от ООН

преди 1 година

Интересно ми е кой ще го яде по-голям ДБ или ПП? Аз залагам за ПП, макар и те да не са цоцали от Нексо. Просто Дебе-тата са един файтон хора - твърдата психодясна,умнокрасива секта от жълтите павета. Те по-долу от това няма къде да падат. Докато ПП имат още много да падат -дори и да изчезнат завинаги....

33

ние помним

преди 1 година

Прокопиев е водеща фигура в икономическата мафия в последните две десетилетия. Всички големи финансови измами са свързани с него .Точно "Капитал" още в края на 90-те беше платформата предлагаща и промотираща създаването на офшорни компании в данъчните убежища , сега са с двата крака и в Nexo.Да не забравяме и превъртането на външния дълг от царските юпита които също не бяха чужди на Прокопи , да не забравяме и кой доведе Симеон Дянков и т.н.

32

български избирател

преди 1 година

Това са метастазите на Америка за България.Според някои това било кал и каскетите,интересно и зад океана ли има каскети ще падна от смях с тез наглеци.В зората на ДЕМОКРАЦИЯТА имаше една песен"Пирамиди, фараони и бaлъци за милиони".ПП+ДБ са пирамида от НПО-та.Те тия от ПП вярвам че ще се оправят някак си,ама ако отнемеш цицката от която бозае Христо Иванов не го виждам,щото досега не е показал някакви особени умения в правото или в каквато и друга сфера и да било.Вечно е на нечия хранилка...

31

Анонимен

преди 1 година

Е като искат избори това им беше послено народно събрание , същото се отнася и за хАмериканските агенти ПП.

30

Ицката е голем

преди 1 година

Когато съставяха 4-ното правителство цял ден търсиха Ицката да подпише коалиционно споразумение, ама той излязал "да пие кафе някъде по центъра". Претърсиха всички барчета, ама не го откриха. Познайте къде е бил!

29

Анонимен

преди 1 година

Мравояда и гнома на какво са лидери, а да на един файтон хора.