235

Всеки

преди 1 година

Всеки ядрен удар неминуемо ще бъде последван от ответен такъв. Кой губи?? Никой Не печели. Всички губят. И защо трябва да става това??? Лудите са по- нормални от тях!!!

234

Offf

преди 1 година

Брей, днес се чу, че леопардите идват, и колко много коментари от руските вождове, чак бат Киро се намеси... Прибирайте се по бункерите, видов ден идва .. пак ядрена риторика, само дето няма да могат да ги изстрелят...

233

Анонимен

преди 1 година

След заплахите за ядрени удари, Русия трябва да бъде изключена от всички международни организации, които охраняват правата и мира в света. От решаващия глас в Съвета за сигурност на ООН.

232

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Това джудже се изказва винаги пияно. Мужик,вие сте бита карта. Нищо нямате. Станахте за резил пред цял Свят.

231

ДжоБаеца

преди 1 година

А в Авганистан как болшевиките бягаха с подвити опашки от муджахидините а? Тогава явно не се е стигнало до ядрена война?

230

Искам

преди 1 година

Да помоля. МОЛЯ спрете да показвате тези скучни руски клоуни.

229

Психиатър

преди 1 година

Действително на Лавров и на останалите от бандата, им хлопат яко дъските. Не пият ли качествена водка?

228

Анонимен

преди 1 година

Този ...Лудият...да посочи една ядрена държава която е употребила ядрено оръжие за да защити съществуването си...Изключвам атомната над Япония...

227

Някой

преди 1 година

Ей, много луди за връзване! Нали като стане Сетовната зима всички сме под ножа? Бункерите няма да стигнат за простолюдието, а ,,братушките " мислят да живеят 1000 години.

226

Лойко

преди 1 година

Еееей,този *** не спря да говори за ядрена война.Ами ,нали така ще изчезне и Русия от картата на света.Говори така,като, че само Русия е ядрена сила.Ответния удар ще е на секундата.До сега никоя Натовска държава,както и Америка не са споменавали дори за ядрен конфликт,но това не означава,че няма да отговорят на удара мигновено.

225

Анонимен

преди 1 година

А как българските русофоби и германофили т.е. фашисти са се радвали на успехите на фашистка Германия само да знаете и после знаете какво стана с тях, нали русофоби?

224

Анонимен

преди 1 година

Hацистка Германия изненадващо нахлува на територията на СССР с най-голямата и мащабна инвазия в човешката история,като по този начин се открива най-големия фронт на Втората световна войнаИзточният.Вермахта постига огромен успех в началото на инвазията,като обкръжава и пленява близо 4 милиона съветски войници.Само за една година около 2,8 млн. от тях са екзекутирани или убити чрез гладуване,което е най-интензивният геноцид в историята на човечеството.После знаете кой е победелят, нали русофоби?

223

Анонимен

преди 1 година

Зелено джудже което мобилизира от днес насилствено от 18 до 65 ,освен това запада вече мисли да събира избягалите мъже в армия и да ги хвърли в огъня.Западните нацита след преврата 2014 се надяват с чужда кръв да налапат всичките богатства и ресурси ,но са забравили че е лоша идея да делиш кожата на мечката докато не е убита

222

Аз-ът

преди 1 година

Медведев,Първо се научи да танцуваш , и тогава говори за политика!Потърсете в ютуб - Медведев танцува все е едно е глътнал ***.:))

221

Анонимен

преди 1 година

В една ядрена война колективният запад всеединно и всецяло, като една единна и неделема общност, вярна на либерализма и д.жен.дъри.янството ще се изпари безследно и без атом остатък!

220

Аз-ът

преди 1 година

Медведев,Лъжеш куче !И въшки имаш даже!:))

219

Анонимен

преди 1 година

Много пенещи се мераклии да защитават миризливите западни ценности си мислят че руснаците няма да остъклят запада ,да погледнат колко територия има Русия.Освен това едва ли ще целят източната част и Сибир щот ще получатракети и от Китай и от човека ракета.

218

Едуард Петров

преди 1 година

1)Тук се очертават Два лагера: РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ! НЕУТРАЛНИТЕ са съвсем незначителна бройка, А БОРЦИТЕ ЗА МИРНО СЪВМЕСТНО СЪЩЕСТВУВАНЕ са още по-малко! 2)Войната е крайно зло, НО ИМА И СПРАВЕДЛИВИ ВОЙНИ! РУСИЯ ВОДИ ТОЧНО ТАКАВА, ЕКЗИСТЕНЦИАЛНА ВОЙНА! 3)Погледнете в Интернет, колко войни водят САЩ след ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА; 203! И колко войни води РУСИЯ за същото време?! 8, тази е 9-та! Сега разделете 203 на 9! Така ще ви стане ясно, колко пъти САЩ СА ПО-АГРЕСИВНИ ОТ СССР И РУСИЯ!

217

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

216

Днес да не би да е

преди 1 година

ден на психичноболните?! От сутринта ни уведомявате за изявленията на шизофреници като Мечков и Песков.