12

Fena

преди 1 година

Минали години имах по 300 лева за газ средно на зимен месец. Тази година само за 4 дни (и то топли) имах 150 лева и после минах на ток! Така, че много здраве на министъра! Овладял е чушки! Въпросът с банята е решен- баня няма да има! Всички абонати на газ се отказват, не знам промишлеността как я бута при тези цени. Като оня виц за магарето, дето го научили да не яде и то си заминало..... Ама сега му казват - Овладяване!

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** дето преговарял с Газпром..ам без Газпром

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя с глава на мъжки полов член да не се прави на ударен.След като направи всичко възможно да обслужи приятелчетата си от Кремъл, сега обърна плочата.Апропо, ко стана гусин министър? Решихте ли най-големият проблем на нашата родина - Къде Лукойл ще складира излишъка от произведено гориво?

9

Зозо

преди 1 година

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.......... хапченцата другарю, бързо!

8

Анонимен

преди 1 година

Цената на газа е овладяна (изкуствено) но цената на живота се покачва

7

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Този министър работи успешно вижте къде са находищата на газ в света и тогава пишете

6

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

ИНВАЛИДИ - КУПУВАМЕ РУСКА ГАЗ ОТ ТУРЦИЯ ПО-СКЪПО РАЗБИРА СЕ И ГО ДОСТАВЯМЕ ПО СТАРИЯ ГАЗОПРОВОД ОТ ГЪРЦИЯ КОЙТО ГО СТРОИХА ТОДОР ЖИВКОВ - МИЦОТАКИС И КАРАМАНЛИС ПРЕЗ 70ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК - ТЕЗИ В БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА В МОМЕНТА СА ПЪЛНИ ПУХЛЬОВЦИ!!!

5

Христов изчезни...

преди 1 година

Това тотално некомпетентно нещо което е поставено за да му се казва че е министър трябва да изчезне завиниаги.Продажник...

4

Дони

преди 1 година

1 го е казал съвсем точно... Ама плexoтo да се пофали...

3

Анонимен

преди 1 година

Не знам, но мечтите на русофилите да умираме от студ и глад, изглеждат все по-невъзможни за осъществяване. Те не знаят, че това на което викат криза в Европа е нещо много по-добро от това, на което викат просперитет в Русия.

2

Зозо

преди 1 година

Росинье, кво става с отговора от Гаzпром, чакаш ли още? Нали каза - Тежко е, без Гаzпром не може? *** ти....

1

Анонимен

преди 1 година

Ай сиктир бе, само говорехте против България, нямало как без руски газ, щели да ни осъдят и тн. Какво стана накрая? Нищо не сте направили само на инерция от преди вас се избутаха нещата.