24

Въпрос:

преди 1 година

А от 2000 години насам?!? А от 5000? А от 10000? М?!? Екоглобалсатанягите имат ли отговор!!!

23

супер мен

преди 1 година

До големия майтапДа, защото вулкана отделя, а ние да го изпреварим. Ще отделя, като се нагрява кората на земята и другите вулкани ще почнат да отделят повече. Вулкана клати лодката, ама и ние не се даваме и клатим в синхрон с него :) и бързаме към гибелта

22

аьаьаьаь

преди 1 година

За всичко се плаща скъпо, късно чада мой се сетихте. Колкото и да печатате пари, не можете да се спасите вече. Света се промения. Ще трябва да изчакате 100000 години за да отмине вълната да глупостта и простотията.

21

големия майтап

преди 1 година

До Майстора Само вулкавът Мауна Лоа отделя повече въгледвуокис и серни окиси от цялата земна промишленост!Голям мерак на разни човеченца за голяма значимост,ама просто няма как!Между другото,преди 1,000 години е бил Малкия ледников период!С какво си правят сравненията не е много ясно!

20

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

А, не съм затворил таб-чето и си го намерих: Браво, учените от немския институт Алфред Вегенер току-що доказаха извън всякакво съмнение, че без всякаква индустрия, с минимална човешка дейност от десетки пъти по-малко население на планетата, естествените природни процеси и преди 1000 години са водели до повишаване на температурата на планетата. Закривай цирк "климатични промени"! -А КАЖЕТЕ ЗА КОЕ ГО ИЗТРИХТЕ! ОСВЕН ЗАРАДИ ИСТИНАТА, КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ЦЕЛИТЕ НА ПРОПАГАНДАТА!

19

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

А сега де? Изчезна ми коментара... Че статията доказва как 1000 години преди индустрията и "въглеродния двуокис от човешката дейност" е имало същите температури, с които ни плашат сега... Що изчезна бе? Не ви отговаря на платената поръчка ли?

18

Анонимен

преди 1 година

Ама вижте бе.Ако искаха да се види реално какво става,щяха да забранят квотите,които най-големите замърсители купуват,за да работят и замърсяват.Всичко е за едни пари,това е истината.Всички знаят,че има цикличност и през няколко стотин години се случва това,после пак става студено.Има го в геоложките разкопки се вижда как е било.

17

Анонимен

преди 1 година

Е как знаете...кой е премерил температурата преди 1000г.пак ли псевдоучени

16

сина

преди 1 година

след голямото затопляне иде голям и рязък студ. Когато гренландия стане грийн ланд, тогава ще се обърне палачинката и ще стане як студ, не бойте се, укропитеци!

15

Хемус

преди 1 година

Обаче братята в 'Максуда' са на друго мнение!Студено им е,и горят каквото намерят в сметището,около тях!Минах преди малко по-булеварда,горе на камарата със смет,един брат се беше разперил като Христос в Рио и рецитираше екоесета

14

Анонимен

преди 1 година

То от 5 години и повече няма истинска зима никъде по света,че и в Антарктида сигурно е най топло

13

Анонимен

преди 1 година

Грета да иде да се мръщи на някой вулкан,че изригва!

12

Хан Тервел

преди 1 година

какво нецензурно има в думата " ин дианска" Америка???? Днес.бг вие съвсем изгубихте връзка с нормалното. Трябваше да се появите във времето на колективизацията-много щяха да ви се радват

11

ПроСоТо

преди 1 година

поне аз мисля ( доколкото съм в състояние да мисля,де!),че в момента сме свидетели на "Ефекта на Джанибеков"...Земната ос на въртене се променя,точно заради тоя "ефект"...Разбира се,заради огромната маса на Земята,а и заради други фактори,тоя ефект се проявява твърде бавно ЗА НАШИТЕ времеви "мащаби"...Но,явно доста "елементи" използват тоя факт за да прокарват СВОИТЕ си твърдения за случващото се..

10

Анонимен

преди 1 година

"В Гренландия са регистрирани най-високите температури от повече от 1000 години" Значии преди примерно 1100 години яко дизели и индустрия са дигнали температурите? Че са били съвсем като сегашните "невероятно-опасно-критично-катастрофално високи"

9

История според Грета

преди 1 година

Тунберг:преди 1000 г в Гренландия станало много топло-вероятно е имало парников ефект от множеството ТЕЦ и милионите автомобили с ДВГ на острова.Тогава тамошната Грета Тунберг(нищо,че и тя била без образование,но пък била подкрепяна от задкулисно лоби на производители на средства за производство на енергия от ВЕИ) с неимоверно себеотрицания събудила съзнанието на хората и наложили забрана на ТЕЦ-овете и автомобилите.Транспортът станал с елени и тюлени,а въздухът- по-добър.И така 1000 години.

8

Майстора

преди 1 година

От цялото количество СО2, отделяно годишно в атмосферата, едва 3% са от човешка дейност... Тоест, ако направим проста сметка, дори с цената на огромни ограничения, лишения и страдания да успеем да намалим произвеждания от човешка дейност СО2 с 30% (което реално е невъзможно), всъщност бихме намалили годишно отделяния СО2 на планетата с 1%... ЕДИН ПРОЦЕНТ... Усещате ли как ни лъжат? Как се задейства нова свръх-измама за свръх-грабеж? Време е да усетите! Важно е!

7

BLACK SNAKE

преди 1 година

Глобалното затопляне, ядрени удари, вируси... Тоя свят няма да го бъде. Ще се очисти от мизерията...

6

Анонимен

преди 1 година

До ... Моретата и океаните заемат 71% от повърхността на планетата! Ако всичкият лед в Гренландия се разтопи, нивото ще се вдигне с 2 милиметра! Аман от истерици!

5

Анонимен

преди 1 година

Тая Хьорхолд да вземе освен за температури да почете и малко история, Гренландия са я открили и заселили викингите преди също хиляда години. И е било и топло, и зелена паша за стадата е имало. Ама като е почнала да замръзва след няколко столетия са се изнесли. Аман от приказките за въглеродни емисии, това си е *** планетарен цикъл.