39

Анонимен

преди 1 година

Всичко си го направихме сами. Когато един народ се управлява и манипулира от възпитаници на американски фондации, които служат на американските интереси, ще е винаги така. Колкото до имотите и спестяванията-къде ги спестяванията? За какво са ни тези кредитни къщи тогава? Имотите са придобити още по соца, или реституирани отпреди 1944-та. Сега са малцина олигарси, които могат да изплатят имот за кратко време. Повечето изплащат кутийки от гипсокартон цял живот.

38

до 40

преди 1 година

До 666,аз пък теб ще те питам,къде има друга държава,където пенсии и залати да са увеличени с толкова,колкото българските,къде има друг народ с толкова имоти и спестявания,къде не се плащат данъци и сметки,освен в българия,това,че алчността ви е безгранична си е ваш проблем,и тези както всички други управляващи треперят над народа като над писано яйце и го галят с перце,ако бяха като в другите страни управляващите щяха да ви накарат да работите и щяха да ви спрат кранчето да крадете

37

666

преди 1 година

Аз ще ти кажа....няма държава! Цари хаос, спекула и беззаконие. Ето така се справихте.

36

Гост

преди 1 година

ЗЛЕ,даже излезе силна буря да го потвърди.

35

Анонимен

преди 1 година

Служебният кабинет се представи превъзходно. Изкенза планина от куришки и сега можем да станем най-големият износител на птича тор в Европа.

34

Анонимен

преди 1 година

Еми щом сте толкова добри,Кори ,Боко и Киро да седнат да се разберат като мъже и да ви оставят на власт поне за една петилетка

33

Радев фигурант

преди 1 година

В Гугъл пишат, че Радев е Фигурант, понеже Янев бил троянски кон на Русия.

32

Анонимен

преди 1 година

Цената на газа е все още непосилно висока - 3 до 4 пъти над равнищата отпреди две години. Дали е заради новата европейска формула за ценообразуване или заради спирането на руските доставки не е ясно, но е търсенето на газ на всяка цена е безмислено упражнение, при условие, че все повече потребители се отказват и преминават на ток, пелети и дърва за отопление и топла вода.

31

Анонимен

преди 1 година

Много добре даже. Дано да остане за постоянно.

30

Милионер

преди 1 година

Ами, то като не могат да си изберат редовен кабинет, и служебното ще е работи добре. Аз си имам кабинет, че дори и офис. А и приятели като г-дата НИСТОР СЕМОВ И БОЙКО ЦВЕТКОВ. Да имвървят системата и интернета през цялата 2023 г., а и през следващите много г. За да им плащам сметките си навреме. ВАСИЛКЕ И СТОЙНЕ. С поздрав и към приятелите ми от Дружба в СОФИЯ.

29

Разочарован

преди 1 година

След антибългарската престъпна организация ПП и щетите,които нанесе много трудно се управлява,затова и служебният кабинет не се справи

28

Анонимен

преди 1 година

До 28 Анонимен Служебният кабинет работи доста добре. . . . . . . Щом е така значи може още да се вдигат цените! Средно статистическия българин не е особено интелигентен антропологично погледнато, но тук е кулминацията т.е. вече го има писмено!

27

Христо Христов

преди 1 година

Справи се по евроатлантически!

26

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Нищо не са направили, изпълняват само поръчките на Лукойл и Газпром в това ги бива. Дават се статистики, а народа бедства. Масови уволнения в редица сфери има, а там където няма заплатите не покриват инфлацията.

25

Анонимен

преди 1 година

Служебният кабинет работи доста добре.Разплатиха се с голяма част от строежите, завършиха интерконектора, овладяха енергийните цени, инфлацията забави темп, започнаха по-стриктно прилагане на контрола свързан с ПТП-та, не правят показни арести, които да падат в съда....Да, зле се справя СП. Реално ако Парламента поне малко ги подпомагаше, чеше да е по-добре.

24

Анонимен

преди 1 година

по-скоро добре отколкото зле, но може още да се желае.

23

ГАЗ

преди 1 година

Когато имаш разстройство и да пръднеш си е рисково....

22

Русоробчетата

преди 1 година

Не знаех, че нищоправенето и снишаването се водят за успешна политика, ама според безграбначни роби явно тва минава.

21

Анонимен

преди 1 година

Между другото, ако излезем от политическите пристрастия тип ЦСКА - Левски, то служебния кабинет работи доста добре, и то в трудните условия на война, партийни боричкания, липса на действащ парламент и пр. Овладяха инфлацията, свалиха цените на бензина, осигуриха газовите доставки и т.н., но добре свършената работа не винаги се забелязва! Тя се забелязва тогава, когато не е свършена

20

Анонимен

преди 1 година

Работят си хората и с никой не се карат.Никого не дразнят.Ако някой успее да направи редовно правителство да взима пример от служебния кабинет сега.А не да обикалят телевизиите и да плюят конкуренцията си и даже целия народ.