9

REALISIMO

преди 1 година

И Хитлер го е търсил, не мислете, че във филма с Индиана Джоунс и нацистите е измислица.....

8

историк

преди 1 година

Като се почне с рицарите на Кръглата маса, мине се през кръстоносците и тамплиерите и се стигне до Индиана Джоунс всички са търсили Граала. И сега ще ми кажете, че точно нашите са го намерили. :)Сигурно Йосиф от Ариматея го е скрил точно в бъдещата градина на чичо Гошо от наше село ичичо Гошо като си прекопавал овошките и го намерил.

7

Ром"с

преди 1 година

Свещеният грал е...никой не знаее...едни предположения,доказателства няма...а да има, в книгите на Дан Браун ,че е чаша ..само интересното е ,че в Средновековието е много търсен Свещеният грал и така и не намерен ..едва ли само за една чаша толкова търсене е паднало... А сега Росен Петров ще ни открие "завесата" за Свещеният грал..само той и Той.. .Разбирам че е реклама,но май ще хвърля 5 минути за това предаване..ако не забравя до 22.01. .

6

999

преди 1 година

Свещеният граал е чашата, от която е пил Христос на Тайната вечеря. Какво общо има с Христовата кръв???? Не разбирам. Същото - и с българските " исторически" филми на кукувицата Людмила Филипова - Чисто Фентъзи!!! Плюс секс и екшън. Тая се изживява като Дан Браун. Ужасен бъркоч!

5

Анонимен

преди 1 година

ТОВА СЕ НАРИЧА ПСЕВДОДЕКОРИРАНА ЛЕГИТИМАЦИЯ !!!

4

Дедо

преди 1 година

Тия до кога ще се занимават с глoпycти? Нищо материално свързано с Христос освен Библията няма значение на този свят.

3

Анонимен

преди 1 година

на слави любовта що не е в 7/8 при жена си?

2

Анонимен

преди 1 година

Има една стъкленица с парче плат напоено с тази кръв, но от години при затопляне не се втечнава. Веднъж в годината я изнасят в една известна стара църква.

1

Христо Христов

преди 1 година

Индиана Джоунс го е търсил!