40

Безпартиино сираче .

преди 1 година

Путин не се подчинява на шефа си Байдън и ще бъде нашамарен яко. Никой не може да се е..ва със САЩ.

39

Майната ви....

преди 1 година

До Лоши актьори 43 Руснаците няма какво да преговарят , а да се махат от там, че избиха най малко 200 000 руснаци и украинци.Га-до-ве.

38

Я па ти..

преди 1 година

До Дами канят 30 Не си на ясно кое е доброто и кое злото. Когато ти влязат нашественици у дома, мишки , *** и т.н. преговаряш ли с тях или ги избиваш ?

37

Така е ..

преди 1 година

Путин няма да се откаже да анексира петте най богати области от Украйна, които си е набелязал.Той ще спре войната само ако Зеленски му отстъпи тези области. Това не може да стане. Сталин 41-ва година : С нашественици не се преговаря и избива немците. Така се прави.

36

Анонимен

преди 1 година

"Интересно как се преговаря, когато отсреща има само "моето или имам ядрени ракети".-------------------По същия начин, по който се преговаря с "реда, основан на правила" - сиреч квото краварите кажат, ако ли не - мироопазваща операция.

35

Лоши актьори

преди 1 година

Руснаците казаха, че ще преговарят само с американците, защото те са шефовете. С някакви глашатаи като Столтънберг или онази, на която не и дават да седне на масата и колонялни администратори няма да преговарят.

34

Анонимен

преди 1 година

Танкове ще праща, а бил за преговори. Класическото "Европейци, сър."

33

Анонимен

преди 1 година

"срещу коалиция от свободни държави" - САЩ е 85% от военната сила на НАТО, така че с Европа или без нея, е все тая.

32

Анонимен

преди 1 година

Нямало е, няма и няма да има диктатор, който да е успял да победи цивилизования свят във война . Фашистка Русия е сама.... срещу коалиция от свободни държави и няма никакви шансове за успех в Украйна. Затова всички руски фашисти днес (алкохолика Медведев, коня Лавров, пл'ъха Песков и Антихриста Кирил) се молиха, cкимтяха и реваха за преговори и милост . Ха-ха-ха!

31

Анонимен

преди 1 година

Тесла в зъбите на варварското джудже.

30

бадеба

преди 1 година

До Анонимен 32 Кримската война - много добър пример за това, че 150 години по-късно нищо не се е променило - големите натискат малоумнитте малки държавици за влияние в района и за водене на война на тяхна територия...Пък най-добре ако е срещу рашките. Което показва, че и сега войната е на УСА и сие и е водена на УКР територия (за съжаление на укрите).

29

ПОЧТИ

преди 1 година

Никой няма да пита какво мислят украинците. Те имаха 8 години да помислят както се казва цялото време на света. И накрая решиха да се правят на фашисти точно на Русия и да избиват рускоговорящи. Времето на преговорите изтече сега дойде времето на вразумяване по трудния начин.

28

Анонимен

преди 1 година

И в Афганистан загубиха войната

27

Анонимен

преди 1 година

До бадеба----Учи история папагал.Ко ще кажеш за Кримската война?-

26

бадеба

преди 1 година

До всички мишоци, които се правите тук на мъжаки и хуманисти - утре рашките като ви треснат атома, ще ревете, че не сте искали преговори....А и досега няма случай в историта да са били бити в такава война....Ама вие се правете на отворковци, явно УСА и Урсулата добре ви плащат....Дано да има кой да ви харчи парите след това :))

25

Дами канят

преди 1 година

Дами подкрепящи НАТО, сащ и фашистка Украйна разбрахте ли кога ще бъдат доставени танковете Леопард ? Хахаха най рано в началото на 2024 година. Дами нали знаете, че до тогава Украйна ще бъде разделена и демилитаризирана. В Полша вече в прогнозата за времето Лвов е вече дадена като част от нейната територия. Дами както често става доброто винаги побеждава така ще стане и сега.

24

:\

преди 1 година

Българска ватенка:- не миже НАТО да е до майка терорусия, това е заплаха за нейната сигурностСъщият лоботомит:- нато е безобидно, смешници

23

Анонимен

преди 1 година

Руснака не разбира от преговори.Руснака спира когато получи тесла в зъбите.

22

Я па тее

преди 1 година

До Анонимен 23 Бъркаш фашистка УКР с рашките

21

Анонимен

преди 1 година

Войната ще свърши,когато Русия загуби.Друг начин няма.