73

Анонимен

преди 1 година

Хората не ви искат, не харесваме лъжците и наглеците особено тези без грам покритие и самочувствие до небесата. Има да се надявате да пробиете, хората ви дадоха шанс, вие им се изплюхте в лицето, сега си ходете по мирно по здраво и скоро и никой няма и да ви помни.

72

Анонимен

преди 1 година

Само БСП ( бесни ,страшни пенсионери)

71

Стар

преди 1 година

Абе вие не спряхте две години политическите нападки,лъжи,чегъртане и какви ли не нечисти действия,счупихте държавата ,в една коалиция с БСП....Герб били бутали! Ей нахални и лъжливи хора са тези ППейци бре!

70

Праведен

преди 1 година

На тоя шарлатанин, акъла му е, колкото на едно пиле !

69

Анонимен

преди 1 година

Абаджиев, кажи си за Нексо?

68

totiА

преди 1 година

Ако знаете какво искате,но сте като ,,мекотело''само се огъва ,но неможе нищо да налапа,щото му е малка главата!! Не се разбира кой,кой е в тая партия и колко и каде са ви подръжниците по места ,като и структорите ви са само в главите...не вярвам да излезете от блатото и никой няма да влезе с вас ...

67

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

На парламентарните избори през април 2023 ще имате по малко дупетати от ДПС. Мандат през крив макарон ще видите. Втори ще са Възраждане. Трети ДПС.

66

Анонимен

преди 1 година

Първо ПП трябва да се концентрират към наближаващите парламентарни избори след репутационните щети които претърпяха след скандалите с цените на горивата, нексо и лъжите на лидера им . Дали умните и красивите, които искаха нещо хубаво чисто от далавери управление, а получиха нещо съвсем различно некадърно управление, кражби, и мноого лъжи.

65

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ВРЕМЕТО Е НАШЕ СДС КОСТОВ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ НАЛИ ТАКА БЕШЕ И ТЕЗИ ПЪПЪ ПАК С ТОЗИ СЛОГЪН ЩЕ ЛОВЯТ ШАРАНИ ЗНАЧИ ВСИЧКОПАК СЕ ПОВТАРЯ Е ДОКОГА БЪЛГАРИ ОПОМНЕТЕ СЕ

64

Анонимен

преди 1 година

Само бсп!

63

Анонимен

преди 1 година

Млади са ПП и имат много път пред себе си. Колкото и да ги плюят, бъдещето е в тях, а не в 65 годишния Борисов или 70 годишния Доган.

62

Сатир

преди 1 година

"Времето е на наша страна", посочи той. - Умната несретник, едни други си присвоиха времето и какво се случи.

61

Разочарован

преди 1 година

В нормална правова държава Петков,Василев,Лорер и т.н. щяха вече да са в затвора за всичко,което направиха,но ...

60

анонимен

преди 1 година

А вие сте големи оптимисти , ще просъществувате ли до тогава ?

59

сина

преди 1 година

Настоявам за пълна дегеьовизация на народното събрание - асен вън, киро вън, биков вън, рогоносеца вън - там мъже с топки трябват!

58

Ми аз...

преди 1 година

...на следващите и тези след тях избори няма да гласувам, не за друго ами съм солидарен с полицаите разносвачи на чували с бюлетини на бременни застъпнички, по нощите -> да не вземат нещо да се изсипят завалиите, да скъсат менискус ( как е модерно тва да знаете ). Та ако смените формата на управление на Държавата на Княжество България с един Цар и 20тина министри със заместниците и секретарките максимум, в това число и чистачките и шофьорите, и всякакъв там обслужващ персонал, бих се замислил.

57

Христо

преди 1 година

Фокусирайте се върху това по-бързо да ви няма

56

Анонимен

преди 1 година

Тука чужди НПО та нямат място,само Възраждане .

55

Жиката

преди 1 година

Шарлатанската партийна.

54

до 3озо

преди 1 година

Лека корекция - Поредната Пирамида.