61

Бай Шилев

преди 1 година

По добре я , по добре и без жена , без кола , без нищо , само нерви и пари.

60

Анонимен

преди 1 година

Атеизмът социално пробива път на феминизма. Феминизмът води към разрушаване на семейството, извращения, отсъствие на деца, отсъствие на бъдеще и смърт на нацията.Ролята на капитализмът не е много централна, има предостатъчно примери за напълно капиталистически, религиозни страни, в които населението се увеличава.Главният фактор е ерозията на религиозният фундамент в обществото.

59

kreti

преди 1 година

Най-добре е прасе, за Нова година нож и догодина ново прасе.

58

.....

преди 1 година

Тука много загрижени за децата бе!! Че и порицават, ако някой не пее тяхната песен, че не се ли разплодиш, не си живял. Честито, открили сте смисъла на живота, успяли сте да си оправдаете ставането от леглото всеки ден, поздравления. Продължили сте рода, аплодисменти. Останалите нямаме право да намираме смисъл от живота в нещо друго? Мислите, че на някой трябва да му се търси сметка, че не иска деца? Много инфантилни очаквания, много.

57

Оффф

преди 1 година

До мисъл Точно така е!!! Радвам се, че има млади и будни хора като Вас!! Най-лесно е разплождането, но много малко мислят за последствията от това и не ги интересува бъдещето на децата, които създават. Про. стите хора, за съжаление най-много се възпроизвеждат и после голям рев, колко трудно било и как искали помощ. Трагикомично е с тези breeders.

56

мисъл

преди 1 година

Аз съм на 23 години - не искам нито куче, нито деца, но не заради мързел или глезотия, а защото вече техниката (A.I) напредна толкова, че в следващите десетилетия много хора ще станат ненужни. Давам пример : баща ми на времето правеше преводи и така печелеше допълнителни пари. Сега вече има chatGPT, програма, която за секунди превежда текстове и дори може да пише собствени. Соц-чичаците не следят тези новини, но ние младите вече виждаме края на човечеството. Буквално. Оросто няма смисъл от деца.

55

Шоп

преди 1 година

До Роза: Що за глупости си написала! При бай Тошо българите имаха по 1-2 деца, 3 само ако има близнаци. За т.н. малцинства не беше така, но то и сега не е, поне за едното от тях.

54

До Тялото, продълж.

преди 1 година

Колегите разказват, че е направила чудеса, за да вкара единственото си дете в пътя, но не е успяла. Наследил от баба си апартамент, изнесъл се от вкъщи още на 22-23 г. после наследил още едно жилище и го продал. Разпродал и някакви имоти в провинцията, наследени от бащиния му род /бащата на това момче починал рано/. Веднъж ми го показаха - пройдоха над 40 г. Яде готови пари от продадени недвижими имоти. Майка му е смазана от този негов избор и неведнъж казваше, че съжалява, че е родила.

53

До Тялото /59/

преди 1 година

Имам такава бивша колежка. Изключително елегантна, много интелигентна и, доколкото знам от други стари колеги, на младини е била голяма красавица. Произхожда от стар, богат род, но въпреки всичко по времето на соца е направил завидна кариера. Аз постъпих като млад специалист малко преди тя да се пенсионира и беше една от най-компетентните и най-уважаваните. От колеги чух, че не е случила със съпруг - опитал се да я бие и тя се развела. Не успяла да накара сина си да следва, нито да работи.

52

Подозирам, че

преди 1 година

В сравнение с Япония, у нас се предлагат много по-изгодни условия за отглеждане на дете в две отношения - размерът на отпуската по майчинство и детските надбавки, особено ако майката е от един определен етнос.

51

Анонимен

преди 1 година

Разбрахме колко харчи един японец месечно, за да отглежда куче - 70-100 евро. Но да ни съобщят и друго: __ 1. Колко се харчи месечно в Япония, ако си позволиш лукса да имаш едно дете? __ 2. Каква е в Япония отпуската по майчинство и *** ли изобщо такава? __ 3. Има ли в Япония детски надбавки?

50

Мъж с деца и унуци

преди 1 година

Как жените да искат да имат деца, когато мъжът не работи, чака на социалки, пие, яде, спи, пцова Путин или Байдън, решавав "политическите проблеми" на България и все търси причините извън себе си. Това са хора без амбиции и жените логично ги отбягват. Когато и двамата имат добро образование, работят, притежават дом, тогава могат да си позволят да имат дете илиповече деца. На Запад имането на деца не е проблем. Имам две деца и шест внуци и внучки. Всички са щастливи, защото имат каквото пожелаят.

49

Роза

преди 1 година

Един от най-големите грехове на "демокрацията "беше,че направи проблематично раждането и отглеждането на деца-най-вече по социални причини.И все пак...казвам от личен опит,че който не е изгледал дете и не му се е радвал как расте,голямо щастие е пропуснал!

48

Анонимен

преди 1 година

До Тялото"В предвид каква омраза се излива към всяка майка която би споделила че е нешастна че е имала деца и би ги върнала ако може, надали биха споделили с теб.Аз познавам майка с деца от няколко месеца, до 20 и кусур години," - ГРЕШКА хем го пишеш и не го виждаш. ЩОМ СА МЛАДИ И НЕ ГО ИСКАТ Е БОЛНИЯ ИМ МОЗЪК КОЙТО ИСКА ГЛУПОСТИ НА ОБШЕСТВОТО АМА КИФ-Л-аЛТА СИ ЖЕРТВАЛА СОБОДАТА И СЕ ИСКА ПАК!!!

47

Тялото

преди 1 година

До Анонимен"До Тялото - " Хората, които не искат деца и имат деца винаги са нещастни" в грешка си"В предвид каква омраза се излива към всяка майка която би споделила че е нешастна че е имала деца и би ги върнала ако може, надали биха споделили с теб.Аз познавам майка с деца от няколко месеца, до 20 и кусур години, които са ми споделяли че това е най-голямата грешка в живота им. Супер малко са, но ги има, не сме еднакви всички.

46

Анонимен

преди 1 година

До Тялото - " Хората, които не искат деца и имат деца винаги са нещастни" в грешка си

45

Тялото

преди 1 година

Чета коментарите и едно не мога да разбера. Повечето хора педпочитат деца- това е ясно.Ама защо трябва да се мразят тези които не искат? Някаква нужда да се чувстваш по-възвишен?Хората, които искат деца и имат деца, често са щастливи, Хората, които не искат деца и имат деца винаги са нещастни. Всеки трябва да си знае възможностите желанията и да уважава избора на съседа си, който не го засяга.

44

Анонимен

преди 1 година

А в България е по-добре ром от българин !

43

И какво сега?

преди 1 година

Ще правят Япония на кучкарник така ли?

42

Анонимен

преди 1 година

това ся ЕвроАнталнтическите ценности .. В Япония сигурно им викат ценности на тихоокенско сътрудничество..