17

sd

преди 1 година

OT Ню йорк претенциите към nexo са доста скромни - нарушения на лицензионния режим. не се искат нито арести, нито екстрадиция. Това е димка на гешефтатурата и мръсната игра на герб. Бойко е съсипал съдбите на много хора и знае че без властта ще го застрелят като куче.

16

Анонимен

преди 1 година

Ех, помня много добре телевизионните изпълнения по акциите: Октопод, Николай Цонев, Баневи, Арабаджиеви, ОПГ за винетките на Лилана и знаете ли кое е общото, по всичките осъдиха България или прокуратурата. Тука няма да е по-различно. После пак ще си говорим.

15

Анонимен

преди 1 година

Човека на Пеевски в ГЕРБ

14

Анонимен

преди 1 година

13 В САЩ има много измамени хора, които са получили криптовалута срещу реални пари. Шарлатаните от Нексо са им взели реални пари, а са им дали виртуални. Освен това са прали руски пари и са давали големи кредити, без да са банка, без да имат лиценз за такава.

13

Анонимен

преди 1 година

13 Като е "шумна политическа атака", защо шефовете на Нексо са неоткриваеми? Защо не докажат, че това е само шумна политическа атака, а се крият?

12

Анонимен

преди 1 година

13 В затвора ще имат време да се утешават, че са специалисти...шарлатаните от ПП,Нексо. Работата на ченгетата е била да вземат възможно повече информация и да издирят преследваните от Щатите шефове на Нексо.

11

българина

преди 1 година

я първо да оправи БМБ ...

10

Анонимен

преди 1 година

Чух от хора от Нексо, какъв цирк е било на тая проверка, буквално прокуратурата не е била на ясно какво търси, задавали са супер неадекватни въпроси, няма ли са елементарни познания за блокчейн. Просто една шумна политическа атака, която пак ще ни излезе скъпо.

9

sd

преди 1 година

От Ню йорк претенциите към nexo са доста скромни - нарушения на лицензионния режим. не се искат нито арести, нито екстрадиция. Това е димка на гешефтатурата и мръсната игра на герб. Бойко е съсипал съдбите на много хора и знае че без властта ще го застрелят като куче.

8

Анонимен

преди 1 година

Тоя Новаков не беше ли гербав евродепутат?Това казва всичко.

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя така добре образован депутат от Благоевградския университет, първо да научи с какво се е занимавала фирмата Нексо, а колкото до призива, щом на своя глава българската прокуратура е тръгнала да прави проверка, това е сигурен знак, че е с цел омъскаряване.

6

Майна

преди 1 година

Вижте Бащата на Тренчев от Нексо. Той е ДС. А ВСИЧКИ ОТ ДС ИМАТ ДОСТА ТОПЛА ВРЪЗКА С КГБ/ФСБ. ВРЕМЕ Е ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА!! ДА НЕ ДРЕМЕ! Още повече Хамас има и по- висок гръб. Отива къмто Дубай.

5

Анонимен

преди 1 година

ДБ трябва да бъде изключена от ЕНП и без това, олевя и нагази в мръсни руски пари.

4

Анонимен

преди 1 година

"Катаргейт"още не е отминал.Ами те всички са от едно котило.

3

Анонимен

преди 1 година

до 4 Ред е и на ГЕРБ да бъде изхвърлен! Уж "1 ви" а не Го допускат да "управлява"? -:)) Значи Не е 1 ви! И никога Не е бил! Възраждане ще ги задуши!

2

Анонимен

преди 1 година

ЕС си Има достатъчно проблеми,със самите Членове в Парламента там! Самият Той се тресе от Корупция,та ги е "срам" чак да си "признаят"! Та Корумпиран,да "разследва" корупция е несериозно! Не се ли Реформира ЕС ,лети към дъното!

1

Анонимен

преди 1 година

Тогава закрийте нашата прокуратура щом трябва някакви европпендели(все едно са осъдили някой) да извършват тази дейност ще спестим и пари.