7

За българчетата,

преди 1 година

които искат да ходят на училище да се грижи "Равен шанс". Безплатният училищен автобус минава през техния квартал и взима само ромчетата! Ромите стоят в училище докато вземат безплатната храна и си тръгват, а нашите всеки ден идват на училище с обществения транспорт и когато той закъса поради проливен дъжд или обилен снеговалеж, вървят пеша до училището! Това не е ли дискриминация? На онези по 22 вида помощи от нашите данъци, за нашите деца - нищо! После, защо раждаме само по едно дете!

6

Анонимен

преди 1 година

В гетата проблема е главно, че неграмотните ти родители, не те стимулират да посещаваш училище, защото те самите не са нясно, какво е това образование и има ли полза от него. Даже спирането на детски не ги плашето толкова, защото за тях това не били пари. Няма, как да образоваш човек, който не желае.

5

Христо

преди 1 година

Демокрация ,при това американска...какво да направиш ще отпадат...

4

Анонимен

преди 1 година

Има нужда и от общаци, не само адвокати.

3

Анонимен

преди 1 година

А ако бе позволено да отпаднат поради некадърност и неграмотност сега у нас само 10% биха завършили средно образование. Но нали е интернета - в училищата вече легално се позволява преписването, дори се поощрява, че да избутаме онези 90% неграмотни, които иначе не биха завършили.

2

Анонимен

преди 1 година

Светлото бъдеще дето ви го обещаха евроатлантическите популисти преди 15 години . И става все по светло .

1

Анонимен

преди 1 година

Училище бухааа.Вижда се резултата от 32г училище професори ,предатели ,доценти ,юпита ,харварди ,политика 0,развитие 0,институции спящи,агресия и алкохолизъм заедно с делириум от наркотици по улиците това 32 г училище