5

Майстора

преди 1 година

От цялото количество СО2, отделяно годишно в атмосферата, едва 3% са от човешка дейност... Тоест, ако направим проста сметка, дори с цената на огромни ограничения, лишения и страдания да успеем да намалим произвеждания от човешка дейност СО2 с 30% (което реално е невъзможно), всъщност бихме намалили годишно отделяния СО2 на планетата с 1%... ЕДИН ПРОЦЕНТ... Усещате ли как ни лъжат? Как се задейства нова свръх-измама за свръх-грабеж? Време е да усетите! Важно е!

4

Анонимен

преди 1 година

Какво глобално затопляне?При други е -60...

3

Анонимен

преди 1 година

В Света има 2.3 милиарда домакинства където има отопление и печки за готвене. 1.4 милиарда автомобила, 52 000 товарни кораба, 29 000 пътнически самолета. За функционирането на всяко едно от тези неща е нужен огън! Това са милиарди огньове, малки и големи, които горят във всеки един момент! Огромни количества топлинна енергия се отделя в атмосферата. Като прибавим и всички индустриални производства, електроцентралите, добива на ресурса, армиите. От ясно по ясно е от къде идва топлото.

2

...

преди 1 година

Споко! Понеже според "разбирачите" глобално затопляне е нямало няма и няма и да има! Та за тях ще кажа, че от тук нататък такива температури ще станат нещо обичайно! Та така!

1

В Габрово

преди 1 година

22 градуса показваше моя термометър на прозореца отвън. Явно идва края на света.