34

Анонимен

преди 1 година

По-добре е да се гледа цената на колата. всички застрахователи имат едни списъци и всяка кола си има застрахователна стойност. много по-лесно е.

33

Убиват с камери

преди 1 година

Доказани експерти от МВР /вещи лица в съда първи подадоха сигнали за увреждания от ТОЛ Камери и Еко стикери.. сигналите за за тежки трудно лечими увреждания след ударно видео пресканиране от ТОЛ камери/ Подобна нагло престъпна видео терористична техника е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ КОНСТИТУЦИЯТА вкл чл 32.. Експертите на МВР след подаване на сигнали са зверски глобени след обемни манипулации пред ТОЛ КАМЕРИ.. МАЙ ги били снимали като нарушители..

32

ГЛОБИ ЗА КАТ

преди 1 година

КАТ се ползва за прокарване на нагло престъпни НЕЗАКОННИ ПРОЕКТО НАРЕДБИ Силно увреждащи съзнанието на водачите. ЗАКона забранява движението с включени фарове денем. Полицайте зверски глобяват спазващите закона. Милиони автомобили увреждат тежко климата с включени фарове заради престъпниците от КАТ. ДО 100 пъти по високи глоби на виновните лица вкл от КАТ и МВР. Закона забранява лепенето на предни стъкла на ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ.. вкл ЕКО СТИКЕРИ - холограмни оръжия.Убиват

31

моби дик

преди 1 година

да бе повечето *** хубавци са безработни работодателите не плащат осигуровки демек аз ще си плащам а *** Джери не защото бил на минимална или безработен .Аман от тъпотии

30

Шарлатанин

преди 1 година

Ми те у нас джигитите със скъпи джипове всичките са безработни.

29

Евала

преди 1 година

Хайде да си кажем неприятната истина -ако за нарушение бъдем глобявани всички нарушители и то веднага, със сигурност 90% ще си вземем бележка. Аз знам , че имам поне 3 санкционирани нарушения, но не са ми връчени и ще чакам 5 години да мине давност. Другите даже и това не мислят. Чужденците пък фучат по нашите пътища, защото не ги глобяват на границата и не спазват нищо. Не високи глоби, а неминуема санкция, веднага е ключът.

28

Анонимен

преди 1 година

Да бе, някой *** без доход по документи да кара като джигит, да гази хората по пешеходни пътеки и да не плаща? Аааа не! Спрямо вида и цената на возилото е по-релевантно с нашата действителност българска.

27

Вуте

преди 1 година

До. 26 хахахаха хахахаха вземи да идеш на лекар хахахаха

26

Анонимен

преди 1 година

По принцип е добра идея, но за България не виждам как ще стане с този голям процент сива икономика. Иначе с малки допълнения става, например според дохода, но не по-малко от някаква сума. Не знам какво ще правят с чужденците, както и българите, които плащат данък върху дохода в чужбина

25

Анонимен

преди 1 година

Ц, не става тая. Плащам плосък данък, срещу който не получавам нищо. Един болничен не мога да си взема, защото за 3 дни получавам точно 2300лв. по-ниска заплата. Да беше като в белите държави да няма прагове, разбирам. Ама дори и да махнат тука максималния праг, излизам болничен и държавата фалира, защото бачкерът не може да ми го плати, понеже аз го издържам. Така че прогресивни глоби у нас няма как.

24

Анонимен

преди 1 година

А тия с офшорките и джиповете колко ще плащат?

23

Шоп

преди 1 година

Това не е новина, а старина - четох за това преди поне 10 години.Олеле как ще писне Андрешко ако това стане в Бг, ама едва ли щото би засегнало най-много дупедатите и техните донори.

22

Анонимен

преди 1 година

Около 20% от хората не са на заплата, а на друг вид доходи, без да броим пенсионерите. Има хора без доходи, кво стаа с такива случаи?

21

Анонимен

преди 1 година

Значи за българи глобите ще са по 10 лева

20

Анонимен

преди 1 година

И кво, който е безработен може да си прави каквото си иска ли

19

Аз

преди 1 година

Глобата да е процент от стойността на автомобила като нов. Така и гъзарите с поршета и тези със нов внос бмв ще си плащат като поп

18

Анонимен

преди 1 година

Те и без друго укриват доходи заради данък общ доход, а сега още една причина да лъжат за доходите! Кой ми мисли тези изгъ3ици, бре?

17

Анонимен

преди 1 година

а майстор дето се осигурява на минимална или наследник рентиер с пет апарта?

16

Анонимен

преди 1 година

Тези маллоумници, как ще разберат какви са доходите на турски тираджи например или турски гастербайтер?

15

Анонимен

преди 1 година

В Сливен още се говори как местни катаджии спират един софийски тежкар със 198 километра в час при ограничение 60. От заднният прозорец се показва баш Бай чекмеджан домуссуджук алтън кюлчан, тогава кметица на столицата и се изрепчил да не го бавят ,че си имали мъндевци,да се занимават с тях,не с него. Сега ако това се случи, половината му кюлчета ще отидат зян, язък му за краденето.