348

Анонимен

преди 1 година

Кирчо минал покрай Харварт и решил че има диплома да управлява заедно с Асенчо дето се кокори. Тези родоотстъпници, лъжци и измамници трябва да бъдат изметени от България.

347

Ала Бала

преди 1 година

Прави ли се разлика между помощ и продажба на оръжие? Едното е безвъзмезден акт, а другото бизнес. За какво спасяване на Украйна става дума? И нека Кирчо да даже как точно изнесоха дизел за Украйна, че и това май си е пиар лъжа.

346

Брей

преди 1 година

Директен износ нямало - абе ей аланкалуо, решението беше нищо, за което плаща Българският данъкоплатец да излиза за Украйна, няма значение директно или индеректно. Скапан лъжец, видяха ти се Европейските цености, точно твоите приятели те изобличиха.

345

ббееееее

преди 1 година

Аз бих поздравил Киро за смелостта! Първо за износа на оръжито към Украина и второ за това, че натири един вагон от тн дипломати! Само, че трябваше начело на тълпата да тури Митрофаница!Баце би ли постъпил така?

344

ля ля

преди 1 година

значи си участник Кире - призна си го ама не директно! остава да разбереш че няма да успееш и с постовете към които си се запътил и показа на обществото какъв изменник си и що за играч!

343

Dino

преди 1 година

Posrsdnicite sa imali razreshenie da preprodavat.

342

Анонимен

преди 1 година

Един всу-шник демонстрираше на видео, как автомата му е ръждясал и не може да се зареди. Подозирам, че е нашенско производство и доставка. Чрез посредници, разбира се.

341

Анонимен

преди 1 година

Причината е, че който и да вземе властта, ще трябва да започне детайлно разследване на криптоизмамниците в Nexo и да се вземе държавническо решение как да се процедира по скандала, който съсипва и без това пробитото реноме на България.Нашият информатор е категоричен, че всички големи политически играчи са уязвими и не искат да разследват милиардерите от пирамидата, защото не само ДБ е получавала пари от криптоархонтите в Nexo. Говори се за трансфер на тлъсти суми и към представители на ГЕРБ, БСП, дори към свърхбогатите в ДПС.

340

Божееее

преди 1 година

ама това е Света на Пеевски бре,използва доган,ограби българските турци като им затвори тютюневата,за едни отрова за тях хляб,бг.турчетата гласуващи за дпс-гроб за *** по Света,изоставили децата си...Пеевски ги прогони,ЕС удобно не го "вижда" и го финансира,ДПС депутати само лъжи и доноси против България,данчо ментата им е фактора...скоро пеевски-борисов ще ви превърнат във...вилает...вече сте...и гешев ги пази...ен.чарите напредват...позор сте за педците ни!!!цензурата да започне!!!

339

ББ

преди 1 година

Поздравления,г-н Петков,предците ни спасиха еврийте ни вие...помогнахте на Украйна в най-тежкият за тях момент,няма ненаказано добро...резидента законспириран от раша от десетилетия...ви отне охраната,все едно той я плаща...ама на щерка му ще плащаме филми...по руски,ще ни бъде...има Господ,Народа ни е Справедлив и оцелява въпреки нечовешките манипулации през медийте на дпс-гроб,въпреки назначенията на чиновници от дпс-гроб...чийто заплати ПП вдигна в небесата...още щяха да им робуват за 450 лв.

338

Анонимен

преди 1 година

гориво в туби

337

Анонимен

преди 1 година

никой не е казал нищо ни холандци ни полша ни румъния за сащ да не говорим щеше да се чуе

336

Анонимен

преди 1 година

банани в пижами

335

Анонимен

преди 1 година

Гебрев на чехите продава

334

Анонимен

преди 1 година

Леле, тоя е просто жалък.

333

Анонимен

преди 1 година

май прешъс ам гъл

332

Анонимен

преди 1 година

И това всичкото е МОЕ

331

Анонимен

преди 1 година

нашите партньори нашето народно събрание нашата държава Абе ей

330

Анонимен

преди 1 година

нашите партньори Той вече се е настанил като политик така ли

329

Анонимен

преди 1 година

"но както заявихме на пресконференцията още през април месец, ако си спомняте, България направи всичко възможно да помогне на Украйна да спечели тази война" -- точно затова трябва да бъдете отстранени от нар. събрание и всякакви държавни длъжности. Водене на война даже косвено срещу Русия не отговаря на нашите интереси.Иначе ако става дума само за търговски сделки от които бълг. фирми и бюджетът печелят не съществува проблем.