117

Твърдо съм убеден

преди 1 година

Русия се връща в каменната ера. Ако въобще оцелее през следващите 2-3 години. Най-голямият проблем е че поданиците на блатная са свикнали да цивеят в блато!!!!!

116

Васил Чешмеджиев

преди 1 година

До Космонавт Целосветовно погледнато имаш право, приятелю. Тъжното е обаче, че след толкова години "демокрация" положението на българския народ в това прекрояване на земното кълбо и на силите е мизерно. Васил

115

Васил Чешмеджиев

преди 1 година

До маймун Здравей Маймуне, ти и когато си ***, си по-умен от повечето българи. Изглежда, че имаш ясно, приятно ми е - Васил

114

Васил Чешмеджиев

преди 1 година

До Братя Карамазови Какви са тия руски прякори, българите никога не са били патриоти, това е толкова тъжно. Оставихте се да имате земя малка като орехче и броят на българите е вече нищожен. Големи сте страхливци и тоя култ към руско ще ви закопа...Като излезете от НАТО Б-ия ще престане да съществува.Как е възможно толкова години да ни ви дойде акъла в главата?

113

Васил Чешмеджиев

преди 1 година

До Христо Христов Следващ кре... настоява Б-ия да излезе от НАТО. Директно се обявете за част от Русия, ***, нещастници и предатели, които го искате! На какво още чакате, свалете си гащите...

112

до . до маймун

преди 1 година

Бате. ще ти кажа ! Във тубата го има-- една мадама рускиня води разговор със някакъв руснак доста висока летвае за новото състояние на нещатаи какво не може да пройзвежда Русия ,какво и е истинското състояние на икономиката на къде отива и прочие -- работите който чух надхвърлят доста от това което ти слушаш от Путин за състоянието на страната ! Засъжаление Путин никога не говори истината той убедително лъже и казва това което е необходимо да се каже според пропагандата !

111

До маймун

преди 1 година

тия простотии по CNN или по CNBC ги чу? бааааахти ***..... :D :D :D

110

Братя Карамазови

преди 1 година

Ясно и кратко:НАТО ще изчезне,Русия ще остане.

109

Анонимен

преди 1 година

Преди да се разцепи ще мобилизират и ще изпратят на фронта граждани на марионетните режими от "източния фланг"...и те да си опитат късмета срещу "Путин". Това време наближава.

108

Спас

преди 1 година

Откъде ги копат таквиз доценти умът ми не го побира?😂😂😂 За какво е хабил парите на баща си?? И първолаците знаят, че ако Дядо Иван каже не пипайте България и братушките, НАТО, МАТО, ТУРКИЯ...ЩЕ СЕ НА СЕ РЪТ! 45 години никой не си и помисли да ни напада!! Надявайте се сега, холандски, белгийски,.....*** да ни пазят?😂😂😂

107

NNnnn

преди 1 година

България ще остане да слуша САЩ.

106

А дано

преди 1 година

Да е по-скоро!

105

че ти напълнам......

преди 1 година

Он че лежи в окопо под мене ,а я че стъпим върху него да виждам врага по-добре ,а той да внимава да не мръдне !

104

маймун

преди 1 година

Тоя братчед голям акънлия ! Само едно знае -трябва да внимаваме! Бе 45г мислиш ли че не внимавахме ,ама си влезнаха и станахме руско говорящи ! Да му внимават руснаците един грешен ход и НАТО е във Москва ! Иявно не е запознат със нешата наличието на газ и петрол въобще нищо не решават ! Не знам дали знае но Русия е във задънено положение няма технологи и всичко изискващо високи технологи е стопирано ! За балтиските държави не мисли Полша и Финландия със лекота могат да смажат Руснаците !

103

Космонавт

преди 1 година

До Чичо Дори не можеш да се аргументираш, акваш нещо и си почесваш осакатеното его. Типично за русофил - нисък левел. Жалко е да вярваш на всичко написано и да го приемаш за сдъвкано, ако имаше потенциал, може би щеше да синтезираш логично заключение и да откриеш своята истина, но ти си русофил и имаш само един невроимпулс, който отговаря за акане, Ийедееене, иЙебааане и еднопосочно движение. Без съмнение, русофилията е дегенеративна болест, защото само повреден ген гради бездушно тяло.

102

Владипут Шуткин

преди 1 година

До Христо Христов. Коуега. Ай земи смени плочата че едно и също пишеш от 3 часа поне. Ми дай нещо по така. За тези 50 0000 разбрахме. Кажи на Путин колко още по 50 ще му трябват:)))

101

Христо Христов

преди 1 година

НАТО не ме интересува. Важното е България да излезе колкото си може по-бързо от него. А ако може преди това да има мобилизация на 50000 евроатлантика ще е супер.

100

Космонавт

преди 1 година

Скоро ще разберете истината. Повтарям от години - германци и руснаци са един народ. Не е случайно, че Германия за една година война е изпратила няколко каски в Украйна. Другата държава която ще мине на страната на варварите е Холандия (не ми пука за новото им име). Германия, Русия, Холандия, Сърбия, Унгария, Гърция - това са държавите кито няма да влязат в НСР в този си вид, ако изобщо съществуват.

99

Анонимен

преди 1 година

Военен специалист с пепитена ризка - хе? Икономиката ни била вързана с ЕС - за каква икономика говори нежния специалист ишлеме, шивачески услуги, хотелски услуги изобщо за каква икономика говори този незврачен адютант?

98

хипермахос стратегос

преди 1 година

Обединете се всички православни народи в една огромна православна империя срещу НАТО и Запада! Хайде да възродим Източноримската империя! От Сибир до Етиопия, велика православна империя на три континента и на три океана!