55

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

54

Анонимен

преди 1 година

Ще обяви скоро. Уж 350к мобилизира, реално цифрата е 1.5м. Русия няма с какво да се изправи срещу 40-годишните оръжия на НАТО. Смятай, ако Украйна получи нови, какво се случва с руския крепостен роб. И 20 милиона да мобилизира са чао.

53

ДжоБаеца

преди 1 година

И 10 милиона алкохолика да заточи там, запада като е решил да подкрепя ще подкрепя до край Украйна.

52

да бе

преди 1 година

Да ще обяви. Вече съм изпратил имената на русофилите в този форум лично на Путин. Той ми потвърди че всички амсалаци русофили от коментираците тук, ще бъдат записани в армията на Кадиров. Спете спокойно на 02.02,, всички верни пytkинисти ще си получите призовките.

51

Анонимен

преди 1 година

а нас какво ни засяга това ?????????????????????????????

50

м

преди 1 година

Иначе също да ви кажа че в 21 век прогреса става с наука, изобретения, предприемачество а не с колене и грабеж на съседа. Разбирам че за технологичен прогрес в Русия не можем да говорим, следкато цялата им двупотопна икономика е по малка и от тази на щата Ню Йорк само, а никой от вас не би си купил дори тостер сглабян в Русия а камоли нещо по сложно.

49

Анонимен

преди 1 година

"49Като ти взема земята, ще имам повече свобода, нацията ще се шири, а наследниците ще имат повече. Икономическият ми интерес е да взема земята ти" Ако загърбим настрана племено-строевото ти мислене, да те попитам 100к русначета които погинаха до сега, колко земя взеха и колко наследници оставиха? И вече Русия като е с най-голямата териториа на планетата, колко още земя и е нужна? И олигарсите ли вземат плячката или г.а..н..иовци като теб? За наследници не питам, моля те недей да правиш.

48

Анонимен

преди 1 година

До от 55 до 49 пакЩо не видиш колко човека умират за да извлекат елементи за батерията на телефона ти. ще ви наричам не русофоби, а Грета

47

Анонимен

преди 1 година

До до 49Като ти взема земята, ще имам повече свобода, нацията ще се шири, а наследниците ще имат повече. Икономическият ми интерес е да взема земята ти. Марш можеш да казваш на всеки, но си тръгваш само ти

46

от 55 до 49 пак

преди 1 година

"хората умират за свобода, за земя, за продължаване на нация, за живота на своите наследници" Апропо каква свобода в русия? Социални медии забранени. Влизаш в ареста ако кажеш че има война а не операция. Несменяем диктатор от 20г. на власт. Каква свобода? А за каква земя се бият? Русия е страната с най-голямата територия на планетата, колко повече? А колко наследници печелиш като убиеш 5 украински деца?

45

до 49

преди 1 година

"хората умират за свобода, за земя, за продължаване на нация, за живота на своите наследници" Абе ти на колко години си? Войни се водят само и единствено за икономически интереси на започващите войни. Иначе и обосновката на х.и...тл.ер е била същата като твоята да започне втората световна. Абе какво обяснявам и аз.. марш към окопа да защитаваш "свобода, земя и нацията" на една ядрена авторитарна сила. роб или телета сте вие нищо повече.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44. Ама ти верно ли смяташ, че инфлацията в България е 17%. Умножи я по 3 и ще ти се получи вярното число. Явно много телевизия гледаш.

43

Червенски

преди 1 година

Ще обяви и после ще ви спука газ- от бой.

42

Ха ха ха

преди 1 година

Целий свят сега Путин гледа!

41

Анонимен

преди 1 година

До50. За каква професионална армия ми говориш. От както сме в НАТО, ние армия нямаме. Слепец.

40

Анонимен

преди 1 година

До до 47Утре ако България трябва да защити старците, майките и децата, а също така и своята земя, ще изпратиш професионална армия ли, или ще се мобилизираш да защитаваш ?

39

Анонимен

преди 1 година

До кСамо олигарси са ти на теб в главата, хората умират за свобода, за земя, за продължаване на нация, за живота на своите наследници, а това, че има други които трупат пари в това време е било винаги и никога няма да се промени

38

до 47

преди 1 година

"До ИцоНавсякъде по света има мобилизация. Когато е необходимо, тя се извършва." Това е твоя свят не моя. За професионална армия а не за о,,р,,ки чувал ли си някога? Иначе - Необходимо е! Олигарсите губят милиони, тръгвай още сега да защитиш родината че американците са пред Москва вече.

37

не може да бъде!

преди 1 година

Не!

36

к

преди 1 година

Дано оная баба е жива още където им даваше семена да си държат в джобовете. Като наторят земята, да порасте нещо след това. Ако и вие се кефите на това да умрете безсмислено в студен окоп за милионите на някой олигарх, действайте, мисля че Вагнер ще вземат и българи.