41

Иван

преди 1 година

Не мога да разбера, защо това проруско Радево правителство не даде танкове и самолети на Украйна, които така или иначе бракуваме и не поиска западно въоръжение за нас. За тия продажници интересите на Русия са по важни от тези на България.

40

Селим Селим

преди 1 година

Каква работа имат американците в европа а още повече във втората руска държава наречена украйна

39

Анонимен

преди 1 година

До 40.Путин и Русия ли запалиха живи хората в Одеса през 2014г?Путин и Русия ли влязоха в Мариупол с БМП-та и стреляха срещу цивилни или бяха тия от "Десен сектор",които бяха платени от украинските олигарси.

38

Боби

преди 1 година

До Мъдреца Нали САЩ взривиха Северен Поток 1 и 2 и ПРАКТИЧЕСКИ Европа не може да получава евтини ресурси. съответно цената на енергията скочи до орбита. А сега Големите промишлени фирми бягат от ЕС в САЩ и Китай - тоест скоро и БЕЗРАБОТИЦА ще има в Европа. Наистина По-добре да ни Окупират САЩ от колкото РФ. А да погледнем България. Южен поток щеше десетилетия да снася транспортни и трансферни такси. НЕ САЩ ни заповядаха да го спрем. Газов Хъб стана Турция и ние от нея КУПУВАМЕ евала да ни е чест

37

Мъдреца

преди 1 година

Аман от зомбирани и заразени с вируса Русия българи държащи се в европейска България като руски граждани. Големия немски политик Ханс ДИТРИХ ГЕНШЕР Е казъл много ясно. "По добре американци да те окупират отколкото руснаци да те освободят " .На най големия *** ще стане ясно за какво идва реч с тази немска мисъл.

36

Антонии

преди 1 година

Путин и управляващия режим надминаха по жестокост и унищожаване на много украйнски музей Хитлер и нацизма през Всв. Кървавата Война която води агресивна и корупционна Русия срещу независима и суверенна Украйна е най опасната от ВСВ през 21 век. Целия свят намрази путинова Русия за тази жестока и кървава война срещу украйнците.

35

тъй ще е

преди 1 година

Докато Путин не си изпълни обещанието да прати надълбоко "центровете за вземане на решения"

34

Рибентроп

преди 1 година

Евреи подкрепят и помагат на нацисти?Това е парадокс само на пръв поглед.Примери много,още по времето на ВСВ.Който иска да знае,да чете.

33

Анонимен

преди 1 година

До ОТАН.И кой ти го каза това за Северна Корея,Зеленски,Бай Дрън или някой измислен генерал.Русия си произвежда всичко сама,а иранските дронове ги взе,защото са евтини и сега даже си ги прави и сама та даже и ги подобри.Сега украинското ПВО с ракета Nasams за 500000$ сваля дрон за 20000$

32

Боби

преди 1 година

До ОТАН Като не знаете как СССР се е готвил за война просто ЗАМЪЛЧЕТЕ!!! Киевския Военен окръг. При изтегляне на СССР от източна Европа там(разбирай Украйна) е складирано оръжието от Германия, В Беларус е оръжието от Полша и Прибалтика. В Ростов е от Чехия, Унгария и България(не е имало СССР войски но е ималоскладове). Е с оръжието складирано в Украйна Киев успя освен да ползва и продава и дори да води Война до 2021 година. РФ има достъп(вкл Беларус) до арсеналите на 10 такива военни окръга.

31

ОТАН

преди 1 година

Да, Бай Дъно. Така са изчерпали САЩ запасите си, та чак някакви излишъци, складирани в Израел ще доставят на Украинската армия...Ам, ти не се плаши! Жужака се помоли на Северна Корея и Иран. Може и те да му отпуснат нещо...

30

Боби

преди 1 година

До 32 Добре ти си историка! Ти най-добре знаеш! Дай го текста на този договор да го прочетем на какъвтио език искаш трябва да е написан на поне Английски, Украински, Руски, Френски и мисля Немски. Хаиде Чакаме!

29

До Боби

преди 1 година

Явно нещо пак не си разбрал! Нищо де както казах путинофил си! няма как човек да се сърди на друг който НЕ знае и НЕ може! Та договора беше подписан от официалното правителство на Украйна тогава! Къв мемурандум те гони!? Отделно няма да те питам какво точно, юридически, значи меморандум, Но знам, че и това НЕ знаеш! Но както казах ти спазваш точно дефиницията за путинофил ....

28

Боби

преди 1 година

До ... Коментара ми беше изтрит Пак и отново - Да подписана е една ХАРТИЙКА на Юридически се нарича МЕМУРАНДУМ. За да влезе в сила трябва да се РАТИФИЦИРА. Е провери колко от страните попдписали въпросния МЕМУРАНДУМ са го РАТИФИЦИРАЛИ??? Да ти подскажа НИТО ЕДНА вкючително самата Украйна.

27

Епа

преди 1 година

Простолюдието подкрепя краварските терористи .

26

До 24

преди 1 година

Не мога да повярвам! В една дума 3 правописни грешки. В другите е по-добре. По 1, 2 грешчици. В някои даже няма. Относно написаните глупости - ще ги оставя без коментар. Така, че вместо да пишете - четете и се образовайте!

25

Анонимен

преди 1 година

До 20 - Не им отговаряй на такиав. Любимтоо им заниманеи е, да омаловажат човек, на професия, доходи или политически вярвания, с цел да го ядосат и да изкарат себе си по-вървежни. "Аз може да съм смотан човек, да правя лоши неща, ама взимам хубави парички и имам реномирана професия, а ти нямаш, следователно съм по-добър от теб!". То, като в даксало, дето пропадните изкачха с "може да съм наркоманче, но тате има парички".

24

Зозо

преди 1 година

всъщност е зоза..

23

Анонимен

преди 1 година

До ...Абе,Шмулю ***.Къде прочете,че"путинофилията"иска преговори.Преговори с фашисти не се водят.

22

...

преди 1 година

чета тука путинофилията иска преговори! Е за какво!? Просто е даже и за вас! путин изтегля укопоционните рашистки войски от укопираните руски суверенни територии и войната приключва! Сега изясни ли ви се!? Съмнявам се! все пак вие сте путинофили а вас ви определят това, че НЕ наете и НЕ можете но пък ЛЪЖЕТЕ! Отделно САЩ и украйна имат договр! който договор гласи, че САЩ може и трябва да помага на Украйна! този договор е склщчен когато Украйна даде атомните бомби на русия! Та това е положението!