35

Анонимен

преди 1 година

Да, скоро ще ни се наложи да внасяме ток!

34

Анонимен

преди 1 година

Турция ни спасява от всичко до сега/храна, газ и др/, ако и ел енергия внасяме от нея, еми направо султанска провинция! Поне при бай Тошо, бяхме развита страна, а сега зависима от Турция членка на ЕС!

33

Христо Христов

преди 1 година

До 31 "При толкова продажници сред нашите политици ..." - ми ВИЕ, които си ги избирате за "европейска" МРЗ, какви сте?!

32

L.

преди 1 година

Вече трябваше да има функциониращ хилядник, независимо къде - в Козлодуй или Белене. До 5 години ще внасяме ток от Турция.

31

Какво следва

преди 1 година

При толкова продажници сред нашите политици никакъв АЕЦ няма да построим, или ще построим по толкова скъпи проекти, че с години ще ги изплащаме, така, както и досега плащаме скъп ток от американските ТЕЦ-ове. А двата ядрени реактора, които стоят опаковане на площадката в Белене трябва да ги продадем. Никой продажник няма да посмее да построи АЕЦ с руски реактори. Кълнат се в НС да служат на интересите на българският народ а служат на САЩ и Брюксел, това им е проблема.

30

Ице,

преди 1 година

хапчетата помагат в 95% от случаите като твоя..Пий ги, редовно човече, щот инак се излагаш..

29

Христо Христов

преди 1 година

Борисов ви го каза преди 10 тодини на европеидите, че сте про'с'ти. И понеже 10 години не ви стигнаха да го вденете ви го повтори преди година с добавката, че про'с'таци като вас още много дълго заслужавате да бъдете мачкани. Еднокнижникът Борисов е Академик в сравнение със средностатистическия форумен европеид. Факт.

28

Анонимен

преди 1 година

До 25 Ице, -"смени плочата.Тази се изтърка..Доскучаваш.." не може ,зациклил е :)))

27

да ти имам

преди 1 година

мечтите..Казина валяло в резервата, ако не си забелязал..Да не дава господ, децата ти да ги посещават...

26

Христо Христов

преди 1 година

95% гласуват за ес и нато, 95% гласуват срещу комунистическия аец! Де е Бъки да го взриви, както взриви и мавзолея!

25

Ице,

преди 1 година

смени плочата.Тази се изтърка..Доскучаваш..

24

Анонимен

преди 1 година

Последния технологичен продукт произведен от България. След като и той окончателно бъде унищожен вече идните поколения ще говорят за "'великия бял човек' с гърмящите тояги дошъл отвъд голямата вода и който има лъжлив език и взел цяла земя на апачи. Голям бял баща във Вашингтон скъсал договор с вожда Лудия кон и изгонил цял народ в резервати по време на похода на сълзите". Дано поне тогава в резервата да ни разрешат да отваряме казина.

23

Христо Христов

преди 1 година

До 22 "Ами много зависи какво ще изкомандват господарите на нашите наду..п...е..ни политици ?" - ц. Зависи от това какви политици ще си изберете. Ама сте про'с'ти и некадърни дори това да направите, а само ревете.

22

Анонимен

преди 1 година

"ще се превърнем ли във вносител на ток?" Ами много зависи какво ще изкомандват господарите на нашите наду..п...е..ни политици ? Ако кажат ,ще станем .

21

Хххх

преди 1 година

До 7Абе ръзбирач...на една атомна централа реактора не остарява бе маймун той е последното нещо което се монтира.......реакторите не са се променяла от десетилетия...и принципа на работа е същия...ти можеш да си строиш площадката с десетилетия като Белене в БГ...реактора чака ....

20

От вън затворете вра

преди 1 година

Ако слушате господарите си, затваряйте всичко и освободете територията. Но Вие други няма кой да слушате. Та затваряй и загасяй. Като ти е толкова акълът.

19

gergi

преди 1 година

До антибаланс Я пак провери в Турция, колко време го строи ? И колко броя строи :)

18

тури му кръст

преди 1 година

Абе, мисиирките, защо не напишете, че миналата година за пръв път от над 50 години вместо да изнасяме ток, ние сме внасяли????

17

До Христов

преди 1 година

Комунистите построиха практически всичко..Откак сме демокрация цари само разрухаама си про'с'т да го вденеш

16

Ице

преди 1 година

Ако с гласуване можеше да се промени нещо, нямаше да е разрешено, да ти имам нефелните опорки..