90

Герги

преди 1 година

Х-22 е с 1 ТОН бойна глава бре хора. Ако такава ракета падне върху блок, камък връз камък няма да остане .... а не само единия вход да е полуразрушен.

89

Анонимен

преди 1 година

Пак ли сме малко бременни ? Руска била, но някак си хем е свалена хем не е свалена. Эем свалят 150% от ракетите хем не можели да ги свалят хем така хем онака

88

Анонимен

преди 1 година

Референдума за отлагане на еврото е вече в ход. Да запазим българският ЛЕВ!

87

Анонимен

преди 1 година

До Боби 91. А така де. Кой направи Майдана, той и унищожи Украйна. Да се знае.

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88. Русия не казва това, това е интерпретацията на Йоана Цонева. В подзаглавието се казва "свалена от украинското ПВО". Евроатлантиците са номер едно в подмяна на значението и същността на нещата.

85

Боби

преди 1 година

До Анонимен Ако 2014 година нямаше Майдан - Крим щеше да е Украински. РФ и Украйан щяха да имат не 15 милиарда $ оборот(официлен) а много много повече защото Украинската промишленост е огромна но неконкурентоспособна на запада. Санкции срещу РФ нямаше да има. Нато нямаше да се разширява и единствния проблем на хората щеше да е пандемията.

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89. Ако фашизма не беше завладял Украйна, знаеш ли колко хора щяха да са живи от 2014 г. та до сега.

83

Анонимен

преди 1 година

Сега да не се изпокарат на кого е ракетата .Първо Арестович каза ,че е от Украинското ПВО (после се отметна ,не че го спаси това от уволнение ) ,*** Русия казва ,че е тяхна ракета ??? Айде да се разберат накрая ,че ще се изпишат хиляди коментари тук :))))))

82

Украинска зенитна

преди 1 година

Зенитна ракета от ПВО, която пропусне целта трябва да се взриви във въздуха, за да не падне долу и да убие някого. Но украинците този взривател го махат за да увеличат обхвата на ракетите си. Затова например украинска зенитна ракета стигна чак до Полша и уби двама трактористи там. Та и тази украинска ракета, след като е пропуснала целта е ударила жилищният блок. Естествено от Киев това няма да го признаят. Но за Полша беше ясно, а Зеленски два дена л'ъга, че ракетата била руска.

81

Анонимен

преди 1 година

До 77. "Тяхното" си е на Русия. Не схвана ли, че Украйна не съществува като страна. Хахахахахаааааа.

80

От първия миг

преди 1 година

ПАК ЛИ УКРАИНСКОТО ПВО?

79

И какво призна?

преди 1 година

Москва още първия път каза: укропитеците са виновни за гражданската трагедия! А сега 'призна' че мисирките са ***...!

78

Анонимен

преди 1 година

съветника на зеленски АРЕСТОВИЧ призна , че ракета е работа на украинското ПВО и затоваа го уволниха педика

77

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r Дефинирай Нискоточна ракета пример: ФАУ-2(А-4) е имала кръгово отклонение към 1 км когато стреля на разстояние около 300км. Дроновете с които Сирийските бунтовници засипват Таурус и Лактакия и ползват граждански ГПС имат КВО от 25-50м. Прословутите Герани са с подобна(или малко по-висока кво 10м) точност. Х-22 просто няма ГПС насочване и за това само в Ъкраинските мечти и лъжи се ползва. Освен това Х-22 се рециклира в Х-32 - изделието е произведение на изкуството - смъртоносно

76

Боби

преди 1 година

До Анонимен 82 - Много просто свалената ракета не е Х-22. Може да е Калибър или Х-55 или Х-101 но определено не е Х-22. Х-22 е МНОГО СКЪПА ракета движи се с над 4000км/ч при което се загрява от триенето на въздуха за това в конструкцията има ТИТАН, Стомана и висококачествена керамика. Ракетата е ТЕЧНО ГОРИВНА - има два ракетни двигателя. Горивото е ТОКСИЧНО. Бойната част е Бронирана проникваща 960кг От всичко горе споменато ако беше уцелила блок... щеше да пробие всички етажи и ще се взриви отдо

75

r3v0lv3r

преди 1 година

Тоест стрелят с нискоточни ракети, не е очудващо, че удрат толкова често цивилни сгради. Ясно е защо го правят, новите им ракети са малко и произвеждат малко, докато сигурно са пълни с тея от съветско време.

74

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са изключително нецивилизовани диваци.

73

Боби

преди 1 година

До 79 Изглежда само ти в целия свят не знаеш? Какви источници на информация ползваш?

72

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е подвеждащо. Ако се чете внимателно, се казва, че руската ракета е свалено от украинско пво, затова е паднала върху жилищен блок. Пропагандата не спира.

71

българин

преди 1 година

Русия е организирана престъпна терористична групировка