33

преди 1 година

нищо руZко не бива да влиза в Родината ни повече! А това, което вече е влязло, трабва да го изхвърлим по-скоро!

32

Цветомир

преди 1 година

Забравяте Либия а и колко танкери можем да източим....

31

Българин

преди 1 година

Аз съм българин, но пък изобщо не протягам ръцете си към никого. Тези от поредното българско НС протягат ръцеет си към свръхпечалбите на Лукойм. Вместо да кажат довиждане на избирателите си. Честита да им е Новата 2023 г.. Спеузиални поздрави на богатата Десислава Атанасова и бедния генерал, известен като Гнома.

30

Бай Дрън

преди 1 година

34, как успя да вместиш толкова думи в едно изречение, ако може изобщо да се нарече изречение???

29

ОФчу

преди 1 година

През 2008 г. РФ, Бг и Гр подписват договор за строеж на тръбопровод с капацитет до 50 Милиона Тона Нефт годишно на стойност Един Милиард Евро, РФ плаща 500 Милиона Евро, а Бг и Гр по 250 Милиона Евро. Но през 2012 г. Бг се отегля от проекта!?!?!? През същата година спира и проекта АЕЦ Белене. През 2014 г. Бг се отегли от Газовия проект "Южен Поток". Днес Бг можеше а бъде Енергиен Хаб на Балканите, но под натиска на САЩ и ЕС спря и трита проекта!!! и скоро ще се превърне в бананова република!!!!

28

Анонимен

преди 1 година

А защо всички руски нефтопроводи с нефт и газопроводи с газ идващи от вътрешноста на Русия и излищи извън нея към други съседни държави от черноморския регион и обратно идващи от извън Русия и влизащи навътре в нея започват и свършват от Анапа град на руския бряг на Керченския пролив близо до Кримския мост м/у Азовско море и Черно море примерно нефта от полуостров Крим по нефтопровод идва в Анапа,а газопровода сега Турски поток на мястото на Южен поток през дъното на Черно море започва от Анапа.

27

Анонимен

преди 1 година

Докато стоим безучастно и блеем като стадо метиляви уфъсе,западните годподари си правят профилактика на аналнитеотверстия,чието съдържание се излива върху нас,вместо да се вдигнем,извием вратовете на банндитите,които ни управляват,разгоним и забраним всички партийни банди и вземем нещата в ръцете си,така и ще си изчезнем в небитието,като народ!!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Продайте Нефтохима на Гърция---само така ще оцелеете.....!

25

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Доставките на гориво по "БУРГАС-АЛЕКСАНДУПОЛИС"--- е най- правилното решение за нас , защото руския петрол ВЕЧЕ ...БОГ ДА ГО ПРО СТИ....ха,ха,хаааа

24

Анонимен

преди 1 година

абе нещастници я си спомнете кой разби трите проекта - тоя нефтения ,газовия и атомната централа - ако не бяхте се оставили да ви управляват краваршингтонски слуги еега щяхте да подавате газ на турция и европа - щяхте да имате най евтината и екологична енергия в европа - е честито те ония от краваршингтон може би с право не ви имат за хора

23

Анонимен

преди 1 година

Бургас - Александрополис беше забранен от СДС и ГЕРП че ще замрси Созопол и Несебар. Или нещо се е променило и е чист та сега ще го пускат.

22

Анонимен

преди 1 година

само Възраждане,всичко друго е еуроатлантически подложки

21

Анонимен

преди 1 година

България ще страда и ще го закъса.Ще има бунтове .

20

ами

преди 1 година

ДО 23 това дето си написал е вярно по съЩия начин руснаците искаха да ни заглобят с южен паток

19

стефчо

преди 1 година

Ние сме независими,никой не зависи от нас и само слушкаме каквото изкомандват нашите "независими политици"!

18

абе

преди 1 година

чер-ния до синьо нег-ър в памучната плантация зад океана какъв брат може да ми бъде, чудя се, щото някои си отворили за-дни-ците към американските прелести!

17

Morski

преди 1 година

А защо някой от тези руски специалисти не каже ясно, че Русия тогава извиваше ръцете на България тръбопровода и прилежащата земя да стане... Внимание! Руска! ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ СЕ ОТКАЗА! РУСКИЯ БОТУШ ИСКАШЕ ДА СТЪПИ В БЪЛГАРИЯ ПАК, НО ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ! Руският ботуш трябва да бъде натикан да е само в Сибир!

16

Анонимен

преди 1 година

До 19 руски т р олИзчез вай миришеш на самогон и квас , не си никакъв българин за да говориш от името на България.

15

Анонимен

преди 1 година

В продължение на десетилетия, България плащаше най-скъпо за газ от цяла Европа. Плащахме на Русия, така че тия опорки за цени и евтиния си ги запазете за себе си.

14

Анонимен

преди 1 година

Като са ни продажни политиците - така е.