30

Анонимен

преди 1 година

Светът върви към рестартиране.В света се разпадат системи, правителства, воюва се. В България не може да се състави кабинет. Глобална дестабилизация. Програмирана. Целите са преструктуриране и нов световен ред.

29

Ко каза.....

преди 1 година

Никой нищо не казва за национални интереси, националната сигурност, стандарт на живот на гражданите на България, убийствената инфлация, липсата на лекарства.......Но пък сме "спасили" Украйна..............явно приоритетите на политиците ни са други.

28

Анонимен

преди 1 година

Русия е агресор.Русия нападна Украйна и военните действия са на украинска територия.Украйна не извършва никакви военни операции на руска територия.Тия от Кремъл са им повредени мозъците.Както Хитлер е бил с повреден мозък.Лудия трябва да бъде заловен и обезвреден или да се лекува в клиника.

27

Анонимен

преди 1 година

ПП - Приключихме с Политиката

26

Зозо

преди 1 година

....Петков и Василев вече влязоха в историята с безпрецедентната си тайна помощ.... Хахахаааааа, по-големи глупости не бях чел скоро. Киро - Щирлица и Асан - Зоргето :))))))))))))))))))) И нито дума за Корни и Кинтекс, а? Как стиска мандата до последно за да пълни гушата. ПП-то приключиха с политиката като Славчо - холограмата :))))))))))))

25

Анонимен

преди 1 година

Енниччари ,вижте ги хубаво.Няма пари за ток на болници,те даряват под диктовката на Козяк на Украйна .

24

Анонимен

преди 1 година

От какво сме спасили украйната, бе, пъпеши? Цял свят си настройва часовника според украйна. А защо не според Афганистан, Либия, Ирак, Сирия, Сърбия? Защо точно украйна е ябълката на световния раздор? Искате тази мизерна държавица да ви спечели войната срещу Русия и пак да лапате ефтини горива и други ресурси? Е, Русия вече не е просто бензиноколонката ви. Надявам се, осъзнавате.

23

Анонимен

преди 1 година

Ще падна от смях. Спасили сме ги. То е такъв хаос в държавата, ние за себе си не можем да се погрижим, спасили сме украинците. Смях в залата.

22

Анонимен

преди 1 година

ЦЕНЗУРИРАЙ, НАКРАЯ ЩЕ ЦЕНЗУРИРАШ У ЗАТВОРА, РУУБЛЯК!

21

До 10

преди 1 година

Некачествените, корозирали, които се взривяваха бяха произведени в Беларус, също Румъния и Пoлшa. Haшите са най-качествени и търсенето многократно надвишава производствените ни възможности. Неслучайно е свръх увеличеното производство и силния американски интерес към Казанлък и Сопот.

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя лъжец се замозакопа. Сега излиза ,че инфлацията в България е щото той тайно "спасявал" Украйна по поръчка на задокеанския Биг Брадър.

19

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда изкарва руските агресори герои.А населението което руснака възнамерява да покори бедно и изоставено.Същите хитлерова приьоми.Единствено Путин е алтернатива за тънещото в мизерия Запад .

18

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега ми кажете, за кой работят всички политици?Кой ги е избрал,от кого си взимат заплатите ?Хората в Карловско ,детска болница,още да изброявам ли?

17

Царя е гол

преди 1 година

Какъв нeнopмaлeeн лъжец излезе Киро а? А колко лъжливи са в БСП, ох котьооо. Ама какви сладки русофилчета са, ох на мама бонбончетата. Какво представлява политиката след Кирчо и БСП. Преврат, лъжи, либизъм за мутри и пирамиди, лобизъм, лъжи, лобизъм и много лъжи. Разликата между ГЕРБ и БСП и Пп е следната. Бойко крадял докато прави нещо, я път, я язовир. Тия просто си крадът и лъжат, нищо не изграждат. Не крадът процент от нещо, а цялото нещо, баси наглите а? Поздрави на NEXO и Джеймкорп!

16

ясно е

преди 1 година

Че правителството на Петков е свалено от руснаците. Даже мутрофанова го потвърди...цитат...ако беше говорил по малко още щеше да е на власт... Затова , аз лично винаги ще гласувам за ПП, защото засега те са единстевните, които искаха донякъде да откъснат България от руската паст. Не се подвеждайте по коментарите на платените четирихилядници. Истината е една. Русия е терористична държава с фашистки режим и докато путин е жив,война ще има. А това означава бедност и страдания за целия свят.

15

Браво!

преди 1 година

Браво и огромна благодарност на Кирил Петков и Асен Василев, за това, че ни отсрамиха пред света и ни поставиха от правилната страна на историята! Всъщност, в най-тежките часове за Украйна и Европа, те са хората, които са се проявили като истински лидери на свободния свят и спасяват Украйна! Браво момчета, велики сте!

14

българин

преди 1 година

Това което наблюдаваме в политическия живот,за съжаление показва нашата същност като народ.Слаб,объркан и немощен.Това сме ние,българите за съжаление.Затова съдбата ни наказва,и сме най-бързо изчезващата нация.Обърнете се към история-от 1300 г.България,700 г. не сме съществували.Две робства!!Кажете,че не е вярно,опровергайте ме!

13

Анонимен

преди 1 година

До 7, има да чакаш - може да си сигурен че всички които гласуваме за ПП, подкрепяме Украйна срещу руските терористи! И пак ще гласуваме за ПП с чиста съвест, ако нямахме такава, или бяхме мало-yмни като теб, щяхме да гласуваме за Ниновица или Копейкин

12

Сега

преди 1 година

Тези са за бесилото помагат ва фашиска Украйна а народа у нас страда,предатели.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако останат някви укри, ще са ни благодарни за спасението.