32

Анонимен

преди 1 година

Сега в ЕС ще купуват руски дизел през Индия. Ей заради такива, ккоито нямат насищане и не могат да си седнат на д-то, страда светът.

31

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Верно ли това си казал Киро толкова ли си зашеметен неадекватен какви ги приказваш Българи това ли е вашият месия олелелелеееееееее

30

Анонимен

преди 1 година

Казват, че лоша реклама няма, ама тоя явно прави всичко възможно да не влезе в парламента, което мен лично ме радва.... Хората се нагледаха на украинските золуми по Черноморието и докато бабите карат на кисело мляко и хляб цяла седмица Петков и сие плащаха ваканцията на "бежанците" с наши пари, а сега даже се хвали, че сме дали част от и без това опосканата ни армия.Абе народа е настръхнал срещу укрите а тоя се хвали.Малоуумник

29

?!?

преди 1 година

Срамно популиско излазване! Експлоатощиращо заслуги, който не са техни, нито на партньорите им в коалицията. БСП направи всичко възможно това да не се случва. Даже не свикваше комисията за износ няколко месеца и по този начин нямаше сделки за оръжие с външни партньори. Така задържаха военна продукция за милиони в България. Срамно! Не очаквам от тия друго. Сега искат да извлекат някакви заслуги от това - уножение на радевите мекерета

28

Анонимен

преди 1 година

Хаха :)) Тъкмо четох някъф украинец как се оплаква, че огромна част от българските снаряди били дефектни и или им гърмяли в оръдията, или изобщо не гърмяли :)) Ама като за украинци толкова! :) Все пак подкрепяме Русия!

27

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за тоя девил. Тотален неадекватник. Той и цялата му приятелска клика около него.

26

Анонимен

преди 1 година

Тоя човек никога не знае кога и какво да каже.

25

Анонимен

преди 1 година

Както ви го написах много отдавна преди 7/8 месеца лукойл бълваше нафта за Усраини на поразия идваха с млекарки без АДР не спазваха законите на България обаче ДАЙ хване ли някой българин без АДР му е ебанаа мамата

24

Бай Илийчо

преди 1 година

Тоо кът го видъ и ми са присира!

23

Анонимен

преди 1 година

Този дано повече не види парламент. Но като знам зомбираните софиянци, който са готови подобен и кмет да направят, ще влязат.

22

Анонимен

преди 1 година

Да приближаваш война към България повод за гордост ли е? Всеки държавник в България е абсолютно необходима да има историко- политическо и културно образование, което да му дава основите за самосточтелно мислене. Петков се гоедее, че ги няма: и образованоето и самостоятелносто мислене. Войнстваща посредственост.

21

MaйMyнaтa

преди 1 година

Кво се иэтъква гoвeдapa от Канадь, като нафтата ние я пращахме, с лев горница и още си плащаме.

20

Анонимен

преди 1 година

Шapлaтaни...

19

Анонимен

преди 1 година

А КУРнеллия се кълнеше че нема бг оръжие в Укрия.

18

Боже

преди 1 година

За снарядите е прав. Ама я помислете малко за дизела. Нали в България имало много руски шпиони (или каквито там и м викат) И те тези шпиони явно нещо не са по ред, щом са допуснали, информацията че 40% от дизела в Украйна е от България........... Нали той се призвежда от Лулойл......... Ама той К. Петков така си говори.

17

Анонимен

преди 1 година

Петков кога ще се научи да не си отваря устата за щяло и нещяло! Аман от неговите фукни какъв великан е!

16

Макак кирча

преди 1 година

Тоз макак и кабинета му за шест месеца направи повече золуми от 12 години на Бойко. Ама такива золуми, че и той се сеща за някои чак сега. Той нали нито с паметта, нито с говора го има.

15

ПорЦелан

преди 1 година

Имаше една поръчка основно ракети "Град" произведени в Беларус, които искаха да я изнесат в Украйна за $100 милона. След капаро от $10 милиона, платено от Великобритания, първата поръчка замина през Румъния, но украинците я отказаха защото доста от ракетите бяха корозирали. Трябваше спешно да се произведат тези количества, но се оказа че нашите заводи имат поръчки най-малко до март. Корнелия Нинова тогава стартира чистка и изпоуволни бордовете на директорите тук там, за да станат по-послушни.

14

ха ха

преди 1 година

Егати кефа Лукойл вкарва и преработва руски нефт и после го дава на Украйна *** да протестират пред Лукойл

13

Анонимен

преди 1 година

Кирето е по честен от г-жа Нинова когато последната бе министър на икономиката.