112

Обикновен човек

преди 1 година

Решенията за изпращане на български оръжия, снаряди и боеприпаси ги вземаха българските политици. Включително депутатите и президнта, който пък ги нарича военнолюбци и шарлатани. Да са им честити Новата 2023 г. на българските генерали като Радев, Борисов и осдтаналите. Да ме прощават останалите, но си имам работа, която е доста по-важна от техните.

111

Анонимен

преди 1 година

Петков и Василев са много умни и смели Българи

110

Анонимен

преди 1 година

Браво

109

Анонимен

преди 1 година

Кога ще го арестуват за нарушение на конституцията и държавна измяна? Кога ще го разследват за нелегалния износ на оръжие и лъжливите изявления? Може ли бивш български премиер публично да признава как е лъгал целия народ и е нарушавал закона и за него да няма последствия?

108

Анонимен

преди 1 година

Сега да излезе Корнелия и да каже защо казваше че нито един български куршум(камо ли снаряди) не е пратен за Украйна.Явно доста хора и партии са захлебили от сделката

107

Равнопосавеност

преди 1 година

Тоест докато дизела в България за нас българските граждани надмина 3 лв. и ставаше все по-скъп "българския" министър председател с канадско гражданство и кой знае какво самосъзнание е осигурявал Украйна, а не България. И по негови думи е изнасял количества достатъчни да захранят 40% от нуждите на 50 милионна държава по време на война. Да уточня, че не се сещам за танк с по-малко от 600 конски сили и една такава машина харчи като ламя. Пак гласувайте за него, но ако сте украинци или канадци.

106

Анонимен

преди 1 година

Отвратен съм от гмусниоте ни политици. Не вярвам на нито една тяхна дума. Говорят едно правят друго, истината е нейде там на 10 място. Подвеждат народа си без да им мигне окото, продават държавата си все едно те са я строили. Това което построи Бай ТОШО вие муха_ли дори не мое го боядисате. Мърль_овци уядени. Иначе една свястна улица не може да построите ама за далавери сте първи.

105

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Как министър председател ще води двойна политика от правителството си

104

Augusto Pinochet

преди 1 година

БРАВО НА "ДНЕС" ЕДНА ГОДИНА ВИ ПИША ИСТИНАТА ЗА ХАХОЛИТЕ И ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО, А ВИЕ МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ - ИМА МНОГО СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НА ТОВА КАКВО СЕ Е ТВАРИЛО ЗА УКРАЙНА И КАКТО ПИШЕ В МЪДРИТЕ КНИГИ - "ВСИЧКО ТАЙНО СТАВА ЯВНО"

103

СамоВеднъжЗа 1ви път

преди 1 година

Киро е образован в Хърватско, Харковско или Харманлийско, което го прави коренен слвянин разполагащ с дълбок смисъл за истината, правдата и дъ трутътъ. Той с гордост може най откровенно и пред микрофоноте на парламента да направи очакваното от всички българи заявление, все пак ако се е случило събитието, че само веднъж е излъгал за първи път.

102

Анонимен

преди 1 година

Зеленски правилно благодари на правителството, а не на народа. Ако зависеше от българският народ, той нищо нямаше да получи.

101

Анонимен

преди 1 година

Нинова много пъти каза, че нито един патрон не е изпратен за Украйна и е била права. Изпратени са не патрони, а снаряди.

100

Анонимен

преди 1 година

Пpoклетник.Рискувал е националната ни сигурност.

99

Анонимен

преди 1 година

безкрайно дълбока, подла и коварна вина издават очи ококорени като тези на снимката. За щастие Киро е умен, дипломатичен честен и никога не лъже когато казва истината

98

Реалист

преди 1 година

Toзи лъжец накрая си призна!

97

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ не го показвайте повече, че се сърескам и не моа да спа!

96

Анонимен

преди 1 година

Чиста мръснишка проба. След признаването на Киро че в украинската армия избива гражданите на ДЛНРите с бегеидни бобърбаци е явно ясен сигнал към Киев да ни удари с "грешни и дефектни" бомбули и веднага да кажат в стила на Зелениятглист че руснаците ни бъхтят защото сме приютили >100 000 укр бежанци, че и ги храниме и убитоваме в скъпи хотели, но най вече че на Киев сме продали, дали, занесли наши оръжия и боеприпаси. Тъжна, коварна и подла е новината признание, която Киро направи като благодарст

95

Анонимен

преди 1 година

Ето заради тия мидитуркания ПП загуби доверието на народа и беше наказан на изборите.

94

Анонимен

преди 1 година

На мястото на КП бих мълчал. Срамът не е от помощта за Украйна, а от това, че са ни заповядали отвън. Затова и не смеем да кажем истината на хората овреме. Мишоци продажни - това са българските полтэитици.

93

Ана

преди 1 година

Представяте ли си колко са много тези които приличат на Про100 Киро,Асенчо *** ...другата,Настимир ,Ристьо , Копейкин щом гласуват за тях.И някои се надяват България да се оправи?! А бе ей как ще стане тая работа ?!Е няма да стане