23

Анонимен

преди 1 година

Добре де, но пренареждането е пред Народното събрание, на няма и 200 метра от Столична община, не се ли намери поне един общинар, който да прескочи за десетина минути и да види как се кълцат жълти павета и се реди на око и да ги спре още преди да са бастисали всичко

22

Gogo

преди 1 година

100хил.лв. ,че то 1-та им машинка(багерче и тн) е по-скъпа.За да има ефект тук глобата трябва да от 1млн нагоре + отнемане лиценз и изгонването от изпълнението.

21

ЧалгаПитек

преди 1 година

Чакаме "спаси София " и поредния крадец-***

20

Ъъъъъ

преди 1 година

А 600 000 лева за две разменени бебета. Сметката не излиза

19

Анонимен

преди 1 година

Бълха ги ухапала ...

18

Ако това се беше

преди 1 година

Случило в Германия,нито арх.Здравко Здравков щеше да бъде повече главен архитект, нито Фандъкова кмет.

17

ВЪПРОС за Кмета

преди 1 година

Всеки Проект има Проектен Ръководител или Проектен Мениджър .Тоест Община София има Проектен Мениджър на Проекта , в Случая Служител на Общината . КОЙ е Той ?Фирмата изпълнител се контролира от Мениджъра на Проекта - Този Завалия трябва подготви Документите , да представи Фирмите и Офертите и да седи по 8 часа на терен и да проверява , да докладва на Кмета .Нещо ни лъже Мафията в София - не може този Проект да струва 200 000 лева , проекта е за 20 милиона лева и са платени , гаранцията е 200к

16

Със сигурност

преди 1 година

Фирмата е от Перник или Радомир !!! Там са тия щавачите на ГЕРБ и Орлинчо!! Убава работа ама българска!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Проблема не е в изпълнителя а в поръчителя от ГЕРБ. Те са главните виновници да наемат неспособния изпълнител и на всичкото отгоре позволиха да се открие обекта в това състояние. Измиват си ръцете като прехвърлят вината на изпълнителя. Сега се сетили че изпълнението не било добре, а през всичкото това време къде гледаха, къде беше надзора? Всичко беше за да се вземат парите за ремонта за това беше това бързане, една малка глобичка е капка в морето като се има в предвид милионите за поръчката.

14

Анонимен

преди 1 година

Чакаме Смучи София тя да ни покаже как се нареждат плочки и павета?Само с плюене не става.

13

MaйMyнaтa

преди 1 година

Във Вършец хората наредиха тва лято един булевард, блиэо километър. Павенцата са като килимче, и по цветове даже. Ама софеянци да не эавиждат, щото първото каэино в Бъгария е именно у Въшец

12

Анонимен

преди 1 година

Трябва общината да заведе съдебен иск за цената на следващия ремонт, плюс цената да съсипаните павета, плюс обезщетение за софиянци, страдащи от затвореното за ремонт място, плюс глобата. Общо около 50млн лв. Другото е корупция.

11

Анонимен

преди 1 година

От 46 милиона проект, сто хиляди глоба не са много за това одиране.

10

Анонимен

преди 1 година

В момента много сладък бизнес е с внос на токсични отпадъцци, които ги горят и тровят хората, но там има много голяма печалба.

9

Анонимен

преди 1 година

Трябва да е така, правят ремонт после се прави проверка на качеството и ако е добро, чак тогава им се плаща, ако не е добро, когато го направят добро тогава д им се плаща.

8

И аз искам така

преди 1 година

Два милиона лапнаха и самоковската даскалица ги глоби 100 хиляди лева.Няма корупция в България.

7

komitata

преди 1 година

100 бона глоба 300 бона прибрал -фандъка еневинна

6

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има глобата след като съсипаха нещо, което не може да се възстанови.

5

Анонимен

преди 1 година

Обща сума 46 милиона лева, глоба 10% прави 460000 лева, реално фирмата е глобена с около 2,5% (100000 лева), което почти не влияе на пресметнатата печалба! Смешници!

4

Анонимен

преди 1 година

От 30 г. не спряха да се подиграват с народа. Всичките рожби на партията майка. Някога да сте разбрали какво се случва с вашите пари. Някой някога да ви е дал обяснение. Мислят ви за ....