99

бухаа

преди 1 година

30-40 годишно месо е супер. Не е натровено, като сегашните пресни ***. Едно време какви салами имаше, де да има някой замразен. Ако ме питате мен, не е лошо да спрем да кремираме хората, защото за вбъдеще не се знае какво ще ядем. Климата се променя може да настане глобална суша а в пустинята нищо не вирее. Планетата може да изсъхне ако се покачва темературата по-малко всяка година. Ще стане като Венера.

98

Баба мара

преди 1 година

месото което се внася от испания и останалите знае ли се на колко години е и от къдеидва накрая идва в двора на бълг фирма и минава за българско докога ще ни тровитес тези меса веднъж видях в билла етикет 3.99 лв за кг св месо ракът на дебелоточерво на кое място е по смъртност аз месо от 20 години не консумирам

97

БАРБАРА СЪС СТРЕС

преди 1 година

МНОГО ЯСНО МЕСОТО ОТГЛЕДАНО В БИОЛОГИЧНИ РЕАКТОРИ ИМА МНОГО ПО МАЛКИ РАЗХОДИ НЕ СЕ ОТГЛЕЖДАТ УБИВАТ И РАЗФАСОВАТ ЖИВОТНИ. ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ ЧЕ МАГ ДОНЪЛДС ИЗПОЛЗВА ТАКОВА МЕСО.А ЧЕ НИЕ СМЕ НАЗАД ТЕХНОЛОГИЧНО Е ДРУГ ВЪПРОС.

96

А бре

преди 1 година

- Да не е човешко месо от Украйна?!?

95

Анонимен

преди 1 година

Като ни мързи да се разходим до съседното село или малък град, където има производител ще ядем *** на големите вериги. Толкова се омързеливихме, че за всичко тичаме в МОЛ-а и маркета, а те за да насмогнат с това консуматорско обещество, продават все по-голями ***.

94

Анонимен

преди 1 година

Е тя целта на големите вериги е да се затрие родния производител и да се продават *** на "биофермите" от Запада . Много ще ми е интересно да се излъчи в реално време изследване на съдържанието на 5 от най-масовите марки мляко, сирене, кашкавал. хляб и яйца. Но предполагам тази телевизия ще я взривят след това .

93

Анонимен

преди 1 година

Месо се купува от производител, не от Кауфланд или Била, ако някой не знае.

92

Watch

преди 1 година

Ми нормално е това! Като затриха нашето производство с кви ли не измислени глупости ,вече няма кой да гледа *** (освен нашите парламентарни).

91

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРЕРАЗКАЗВАМ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: В МЕСОКАМБИНАТ ВЪВ ВАЛЕНСИЯ ПРИСТИГАТ КОРАБИ С ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕНО МЕСО ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА НАЙ-ВЕЧЕ АРЖЕНТИНА - МЕСОТО Е НА ПОНЕ 30 ГОДИНИ (НАЙ-СТАРОТО Е БИЛО С ПЕЧАТ 1979 ГОДИНА) РАЗМРАЗЯВА СЕ ПО СПЕЦИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ ОБРАБОТВА СЕ ХИМИЧЕСКИ И СЕ ПРЕДЛАГА В ГОЛЕМИТЕ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА - МОЖЕТЕ ДА ГО ПОЗНАЕТЕ ПО ПРОИЗХОДА ИСПАНИЯ. ТОВА ГО ЗНАМ ОТ НЯКОЛКО ПОЗНАТИ БЪЛГАРИ КОИТО РАБОТЯТ В ТОЗИ МЕСОКОМБИНАТ.

90

Анонимен

преди 1 година

Вчера в 18.00 часа в магазин на голяма верига супермаркет беше празно. Имаше 5,6 човека. Хората са свили бюджета за пазаруване до минимум с тези цени.

89

Анонимен

преди 1 година

След като изядохме преди години 30 годишното ирландско месо, вече нищо не може да ме очуди. Няма мъж, който да застане начело на държавата и да действа като такъв. Мъже няма в България - факт. Само меки китки.

88

Евро-Атлантик

преди 1 година

Безценен партньор на ЕС е България ! Сега трябва да изядете и токсичното украинско зърно .....Мършата на ЕС .....пък вашето ние ще го ядем ! Трябва да има и такива като българите ...за да живеят добре такива като германците !

87

Я па я..!

преди 1 година

Месо като месо. Кво му е ? Яж и не питай. Пак добре че все още можем да го купуваме.

86

Анонимен

преди 1 година

ПРОДАВАЧКА В МАГАЗИН ПЪЛНИ ВИТРИНАТА С РАЗФАСОВКИ СВИНСКО - ВСЯКА В НАЙЛОН ОБИЛНО ОВЛАЖНЕНА - ЦЕНА МАЛКО ПОД 9 ЛВ. НА ВИТРИНАТА 15-20 ПЪТИ ПО-МАЛКО СВИНСКИ КОТЛЕТ -"ХАЙДУШКИ" МАЛКО ПОД 12 ЛВ. ХАЙДЕ СЕГА ПОЗНАЙТЕ КОЕ ОТ ДВЕТЕ СЕ КУПУВА ПОВЕЧЕ, И КОЕ ОТ ДВЕТЕ Е РОДНО,А ДРУГОТО ВНОСНО. ПОЗНАХТЕ ЛИ - ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!...

85

Пенсионер

преди 1 година

Много взискателни станахме от както сме европейци. Едно време купуваш каквото падне в магазина и не питаш за произход , качество и т.н. и оживяхме.

84

Случаен минувач

преди 1 година

До Ветеринар 97Прав си. България тогава при Живков беше на първо място в Европа по брой на овце на глава от населението. Но магазините бяха празни. Всичко се изнасяше. И номенклатурата от БКП си прибираше паричките.

83

Съвет от дядо

преди 1 година

До от КАРЛОВО 73 Ами смени жената. Не знае откъде да купува месо.

82

Ветеринар

преди 1 година

До Анонимен 66 При Живков сме имали 15 милиона едър рогат до-бит- тък, а в магазините 15 кила и огромна опашка.Полу празни магазини и блясък в очите за светло бъдеще. Като студент стажувах в месокомбинат София. Там ветеринарите въртяха телефоните на близки и приятели при кои магазини камионите ще закарат продукция , да се наредят и да чакат , преди да е станала опашката.За качеството няма да говоря. Трябва цял роман.

81

Случаен минувач

преди 1 година

До ВетеринарЕй сега преди Нова година бях в Холандия за 3 дена. Пътувах и с влак от Айндховен до Гронинген. Хората гледат извънредно много животни. Стада овце, стада крави, кози, че и коне - това се виждаше от влака. Затова имат и месо, и млечни продукти в изобилие. А тука в нашата България не останаха хора, които да гледат животни.

80

Ветеринар

преди 1 година

Глупости на търкалета.Пропуснал е да каже че нашите *** се колят щастливи.Преди години гледах филм за ферма в Нидерландия.Едно семейство гледа 150 прасета и 300 декара земя. Страхотна техника. Всичко е автоматизирано.Храна , вода , почистване. Жената гледа фермата на екран в кухнята , до като готви.Разходите са за ветеринарното обслужване.Мъжа се занимава сам със земеделието и произвежда храната за животните.И там страхотна техника.Да не се чудим защо месото им е по евтино.Та такива ми ти ра..