33

ггг

преди 1 година

До ггггкоментара е до 14 и ми го изкелиферчха, искам да кажа че 50$ месечно за 20 часа труд няма отдавна *** балкански. Китайските туристи вече са по целия свят защото имат пари и всеки иска да ги привлече.А теб *** никой не те иска защото цепиш на 2 стотинката

32

гггг

преди 1 година

До до 1450$ месечно в Китай отдавна няма Бай *** балкански, и вместо да плюеш замисли се за себе си

31

Анонимен

преди 1 година

За всяко модернизиращо се общество е характерна ниската раждаемост.

30

Анонимен

преди 1 година

Китайската ваксина се оказа с 30% успеваемост. Затова сега дойде време да си изкарат ковида, но колко са заболели и колко са починали надали някога ще разберем. Комунистите обичат държавните тайни.

29

Космонавт

преди 1 година

Свива се я, нали ги боцкаха с вълшебните "ваксини" на СЗО.

28

анонимна

преди 1 година

Ако беше толкова прекрасна работа гледането на деца, жените щяха да се надпреварват да имат по петнайсет. Да, ама не. Всеки знае, че не е виновна беднотията напр. За мен е най-вече недооценявана работа, и то не само от бащите. Ето ви последиците от това.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - Не спори с безмозъчни нихилисти, които си мислят, че всичко разбират.

26

Анонимен

преди 1 година

Все говорят за "Свръхпопулация", но ето на Китай ще дава назад. Индия, също ще ги псоледва след 10 години, колкото и да не ви се вярва. Остават няколко африкански страни, но с идващите рецесии и войни, едва ли ещ иамт такъв ръст на населението, какъвто имаха досега.

25

анонимна

преди 1 година

Как няма да са по-умни мъжете, като могат да посветят цялото си време на себе си? Да работя, да се усъвъренствуват, да четат. Не познаввам нито една, поне у нас да се похвали с това. Да, и това е причина за намалената раждаемост, тази пренебрегвана и трудна работа.

24

жена

преди 1 година

Напротив, точно така си е. Я се пробвайте да гледате две седмици деца, без да правите нищо друго. Не само ще затъпеете, ами ще се поболеете. Все пак се казва най-отговорната. Бих добавила и най-необходимата, мнооооого повече от тази на разни манекенки, фитнес инструктори и разни други, ненужни никому. Признавам, че мъжете са доста по-умни именно по тези причини, изброени по-долу.

23

Анонимен

преди 1 година

До 30 - леле леле, най-прекрасното нещо на света, най-незаменимото време от живота, да отглеждаш детето си, било "неблагодарна, безплатна и затъпяваща" дейност? Само мога да си представя каква празноглава алкохолизирана леля си... Естествено, опазила се от "дейности" по раждане и отглеждане на деца... Късмет за децата

22

анонимен

преди 1 година

Раждаемост няма да има, по няколко причини. Една съществена е, че жените се усетиха колко са прецакани с много деца, защото това е най-неблагодарната, най-недооценяваната, най-отговорната, безплатна и затъпяваща дейност. Всяка жена е чувала - какво прави по цял ден, лежиш с дечурлигата и темподобни небивалици. Други причини за ниската раждаемост са скъпотия, изисквания до небесата и обучение на децата дълги години.

21

Анонимен

преди 1 година

Приключи ли психоатаката с измишльотинския вирус? Преди два дена пишехме как изнемогват крематориумите, сега всичко изчезна, като изкбючено с копче? Дръпнаха ли шалтера на тая психоатака? Или е за да имат време в Давос да обмислят по-добре измамата?

20

ХИЧО

преди 1 година

За пръв път населението на Китай намалява от времето на големия взрив,до сега..?..Нека вземат Тиквата да ги управлява за 12 години само, и ще намалеят наполовина...

19

Зозо

преди 1 година

Едно време китайците караха с една купичка ориз на ден. Сега и те станаха консуматори, не искат деца, а телефон, кола, маратонки :))))))))))))))))))))) И партията не искат да слушат много-много :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 1 година

До до 14 - То и във САЩ има километрични опашкки с палатки, каравани, кашон, коли, спални чували, походни легла и пвоече, където живеят хора ... Ама не се водят бедни в САЩ, нали?

17

Анонимен

преди 1 година

До до 18 Анонимния - Хич не е приключил. Наби се в главите на 3 поколения, че ЕДНО дете е максимума, а сега имаш прааво на три, но се мъчат да ги ззадължат за две и пак не се получава. Проблемът е, че дори и с 3 деца, ще иамт ужасно мнго проблеми, защото населението застарява и совен, ако всякко младо семейсво няма по 4 деца, ще падат поне 30-40 години и ще си стигнат нивата от 60-те години на XX век.

16

Анонимен

преди 1 година

Като писах преди година и половиа ми се смеехте.

15

Анонимен

преди 1 година

Оправихте демографската криза в България, че сте се замислили за Китай

14

до 18 Анонимния

преди 1 година

Този "неестествен процес" приключи преди 20 години, дори в момента имат право на по 3 деца, но деца няма. Жените работят, пътуват по екскурзийки, купуват си дрешки, живеят си живота, омъжват се на 30 и имат по 1 дете. Отглеждането на дете в Китай е много скъпо удоволствие. На който не му се вярва, вместо да праска минуси, да отдели 10 минути, информация в мрежата има колкото искате.