98

Чи то

преди 1 година

Рашшъ, ши съществува ли 2026?

97

николай

преди 1 година

До АнонименВ Австрия да не говорят австрийски ?

96

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Колкото по-голяма армия,толкова повече руска и чеченска тор за обширните житни полета на Украйна .

95

Къде тръгна бе?

преди 1 година

До Белгород тръгна До кръчмата ли отиде? За едно шише водка?

94

Анонимен

преди 1 година

Когато ни свършат украинските войници за обучение, можем да започнем да обучаваме войници от талибаните*. Те вече са запознати с американски оръжия на стойност 85 милиарда долара, изоставени в Афганистан, каза високопоставен американски политик

93

Анонимен

преди 1 година

Всички *** от шайката на Путин ще отговарят един ден пред трибунала. Позор за Русия

92

Анонимен

преди 1 година

Защо пък не чух един украинец да говори на този измислен техен украински език. В клиповете, които гледах дори нацистите от Азов говорят помежду си на руски. Някой проевропеец русофоб да го обясни.

91

Анонимен

преди 1 година

дайте повече оръжия за започване на ядрена война!!!

90

Зозо

преди 1 година

А на бас, че Блатната федерация пак ще фалира и ще проси храна от САЩ :))))))))))) Този път какво ще продават? Аляска я продадоха 1867г. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

89

Сата НАТО

преди 1 година

Англия може да бъде унищожена за няколко минути, няма да могат дори да засекат руските ядрени ракети, всичко ще бъде унищожено и няма да могат да отговорят ----///---- Великобритания има най-добрите ракети Трайдънт, носени от най-добрите подводници Вангард. Към 400 бойни глави, от които 1/10 да стигнат целта и Просията че се превърне в стъклен пепелник.

88

Анонимен

преди 1 година

Украйна е членка на ООН по времето на Съветския съюз. Русия я няма. Имало е Украйна и Съветския съюз, но Русия не е съществувала за света и ООН.

87

Анонимен

преди 1 година

Малката и Голямата Северна Корея.

86

Анонимен

преди 1 година

Тези млади момчета ги взеха от заводи, от офиси, от компании които са били като западна Европа, а сега ги карат да убиват братята си от Украйна ----////----- Глупости. Руските войници се бият с хъс и злоба, всички мразят Запада и Европа. Измислици на *** са това, че имало руснаци-демократи, които се биели насила.

85

Белгород тръгна

преди 1 година

Ядреното цунами ще дави саранистите!

84

БЕДНА и ТЪЖНА

преди 1 година

Русия... Над 1 милион млади и кадърни са избягали за по-малко от 1 година. Модерното западно оръжие съсипва руzнаците. Жертвите им са над 115 000 до тук. Икономиката е пред срив. Скоро ще започнат да се отцепват републики.. Чечня, Дагестан, Сакхта и други.А джуджето в Кремъл си мисли че побеждава САЩ....

83

Анонимен

преди 1 година

Отдавна трябваше да го направи това Путин! -:) Но още не е късно!!

82

анонимен

преди 1 година

ади, кога ще идва оръжието от запада, че руснаците се изнервиха да го чакат на завоя с точните ракети

81

Анонимен

преди 1 година

"Съвременните войни се водят с оръжие не с пушечно месо. За пример - малък Израел с население 7 милиона се репчи на всички арабски държави наоколо, включително на 80 милионен Иран." - С атомни бомби е така. Само дето русия ги има а украйна ги няма.

80

Анонимен

преди 1 година

До Неформален - Познай, къде ше се състои тазгодишнито съббрание на БРИКС. И да. Саудитска Арабия сиг. ще обяви и присъединяването си, а слухивете са, че Ердиган се е ориентирал съши към тях

79

отец Нафърфорий

преди 1 година

До 2026 г е много време , големата РИБА налапа куката (тройка) оттърване нема , не ми се вярва Чичо Сам да я влачи от от бряг до бряг още три години, най вероятно ще си я сложи в кепчето до края на 2023 г