50

Pet

преди 1 година

А дали тези двете не са комбина за пари, чак след 3 месеца да види,че бебето не е нейно,черничко?

49

Анонимен

преди 1 година

по бг ши имат да вземат... болницата има по убави адвокати пък и съда такива големи суми няма да присъди. ще го изкарат неумишлено или по небрежност на персонала и ония от лекарската мафия ще си избършат ръцете с мед сестрите, тва да не ви е сащ.

48

Анонимен

преди 1 година

Прилича на схема за източване. Какви са тия неоправдани по 300 К? То за убийство не дават толкова компенсация.

47

Анонимен

преди 1 година

Да се вземат разпечатки от телефоните 1 година назад, да се види дали са се познавали от преди случая......

46

Господ БОГ

преди 1 година

БОГ ДА НАКАЖЕ тези МАЙКИ с тежки болести и силни страдания, които с пари не се оправят. АЛЧНОСТТА е СМРЪТЕН ГРЯХ.

45

Възмутен ПРОТЕСТ

преди 1 година

Ние какви политици имаме АМА вижте и тези Майки Хиени - родители грабители ЕЙЙ ОГРАБИХТЕ България! ТРЯБВА ПРОСТЕСТ пред ДОМОВЕТЕ на ТЕЗИ ГРАБИТЕЛИ на България.

44

Мишки

преди 1 година

Има еволюционен натиск да се множат хората които са разгонени, като хапнат гранична и я превръщат в генетични копия по свое подобие, няма друго изискване, и не задължително да са честни и съвестни. Даже напротив раждат ги като стока за продажба и допълнителни доходи или пенсионно осигуряване. Цялята схема ще се събори върху себе си рано или късно.

43

Крадливо Алчно племе

преди 1 година

ЗА КАКВО да се множат ТАКИВА АЛЧНИ ХОРА ГРАБИТЕЛИ и РАЗРУШИТЕЛИ всичко ПРЕЗ тях да мине и ДА ГРАБЯТ от всякъде. Пфууу гнус ме е от тикава хора. Самозабравили се нищожестваааа.

42

Безсрамни Родители

преди 1 година

Трябва с камшици, тояги и камъни да бъдат прогонени от България. Това не са хора.

41

Анонимен

преди 1 година

Цветната майка се е привързала към бялото бебе и сега иска обезщетение защото при разделянето ще получи пост травматичен стрес от разочарованието. За това е ***.

40

Безобразна АЛЧНОСТ

преди 1 година

Не адвокатите а сами РОДИТЕЛИ се смятат ЗА НЕЩО повече от всички останали българи. Мааамата им мръъснаа. ДА ПРОВЕРЯТ за БАЩИНСТВО СЪЩО че ЖЕНИТЕ в БЪЛГАРИЯ МАСОВО се Чифтосват с чужди мъже и после съпрузите гледат чужди деца.

39

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера какви са тези 300 000,Много по добре звучи 1 300 000.Тези адвокати много скромни.Данчето фандъкова да развързва кисията

38

🎶&#1

преди 1 година

300.000×30%=.? Келепира на адвоката Ясна е сметката

37

Обективен

преди 1 година

И ало-измамниците ще завидят на тая схема за облажване - вече лъсна истината,че бебетата са " раменени " ден преди да информират медиите и то при явна уговорка между "майките" .

36

Анонимен

преди 1 година

По 300 милиона не щат ли ?

35

Възможно е да има

преди 1 година

много желаещи да си разменят бебетата в бъдеще, ако сега всяка от тези две майки получи по 300 000. Не, че тези от "Шейново" не заслужават да бъдат сурвакани и с по-тежки санкции. Но си мисля, че етническа българка и за 30 000 лева трудно би си оставила бебето за 4 месеца в определена среда. Ще има обаче доста индийски двойки, които не биха имали нищо против такава рокада. И тогава ще започне размяната "едната ромка взела бебето на дУругата ромка, *** тва сигур е по вина на персоналЪ мa, како!"

34

Анонимен

преди 1 година

Тези да не са си разменили бебетата след изписването от болницата?

33

Тошо

преди 1 година

При такова обезщетение, можем да кажем.. чао мила бебе, ще се видим след години при адвокат, но ти не плачи за мен, просто....няма работа за мен, нали разбираш!

32

Анонимен

преди 1 година

До 1111 - Дори в този случай да няма измислена схема, ако искът бъде удовлетворен, ще последват размени на бебета в епидемични размери.

31

Анонимен

преди 1 година

Това някой адвокат, пратен от някое НПО ли го е измислил?