152

Аз съм

преди 1 година

До до 167 Жената си знае какво е най-добре за нея. Какъв си и ти, че да я поучаваш?

151

Аз съм

преди 1 година

Никъде не пише колко души са казали, че не желаят да имат деца.

150

до 167

преди 1 година

Вместо льольо си вземи едно дете да отгледаш, за да си осмислиш живота и да инвестираш тия 3 000 в нещо важно, което да вкара БВП в родината ти!

149

Анонимен от Пловдив

преди 1 година

Имам две колежки по на 37 години, не са се омъжвали, с претенции до небето. Ще си останат стари моми с 2-3 котки компания.

148

Анонимен

преди 1 година

Трите Влъхви... Токова ли бяха? Не съм сигурен.

147

До Соломона

преди 1 година

Батенце, получавам 3000, който абсолютно ми стигат за същите неща - имам си супер апартамент, кола, почивки, масажи и т.н. и не ми трябва някой миризлив льольо да ми се прави на нещо повече от мен ,защото природата му е дала повече мускули, но много по- малко акъл!!

146

Българофил

преди 1 година

Трябва да оправим някак си законите да ограничим това плодене на ромите! От сега не искам да смятаме равносметката колко сме ние и колко те? Какво ще правят децата ми с този проблем ? Дайте ние да оправим нещата! Ако тези можеха да стават доктори ,учители, ....нещо друго от миячи и чистачки ....то да ги интегрираме, но всички знаем колко са интегрируеми!

145

Цецо Мен

преди 1 година

Не знам откъде ги видите тези резултати. Рядкост е някой да има две деца, а масово са с 1. Да не говорим, че много хора още не са създали семейства. Говоря за групата между 30-40 години.

144

Соломон

преди 1 година

Взимам 7 бона, но жените в днешно време са с претенции до небесата, а насреща не дават почти нищо. Май ще си ги харча сам и с аверите, почивки, апартаменти, коли, телефони, компютри, СПА и при. Какъв ужас :D

143

Христина

преди 1 година

Да ви кажа в момента съм бременна и такова чудо като по бг болниците не съм си представяла. Некомпетентни лекари, 1000 платени изследвания, някои от тях препокриващи се, десетки хипотези за евентуално си нещо от 1 показател на урина. Шок и паника за всяко нещо и накрая грубо и арогантно отношение. Много се съмнявам да имам други раждания в бг

142

Анонимен

преди 1 година

Кого го интересува това?

141

До 159

преди 1 година

До До 101 - Заради твоя коментар потърсих 101, но се оказа, че това е постинг на някакъв рентиер, който съобщава, че има и дребен бизнес. Значи са сменили номерацията и не можах да разбера какво е написала госпожата, която по-рано е била под номер 101.

140

Момчето

преди 1 година

Със сигурност няма да създам семейство и деца,защото няма подходящ партньор гарантирани и спокойни работни места.Запл.ми е708.66к.нет.Коренна промяна да има пак няма да създам семейство и деца,защото това ще е временно явление!

139

До 101

преди 1 година

Кого го интересува как си изглеждала след двете си деца, жените вече масово се поддържат, тъй че не се бий в гърдите и не търси медали....най-много един тиквен да ти дадем

138

В.

преди 1 година

Много спекулации. Целта е да се пречи на контакта.

137

От Откога чакам

преди 1 година

123 /146/ пише, че той гледа децата, защото не искат да стоят при майка им. И аз знам подобни случаи, при това още при развода майката преотстъпва родителските права на бащата и дори настоява той да поеме грижата за тях. После обикновено ги гледа бившата вече свекърва. Но аз имах предвид не родителски права след развода, а раждане на извънбрачно дете, което бащата претендира да отглежда след като се е разделил с майката и тя вече няма нищо общо с него и с детето.

136

До Георги 144

преди 1 година

Да, така е. Който има възможности (големи финансови) е заобиколен от кандидатки да му станат любовници. Уверят ли се, че Чичко Паричко няма да се разведе с 50-годишната си жена, те нямат нищо против да му станат гаджета за кратко време с надеждата да забременеят и после тузарят да дава издръжка на хитрушата и на детето й, за да си живее тя охолно без да работи. Някои днешни нашенски новобогаташи имат малки деца от момичета, които са по-млади от децата, които му е родила неговата законна жена.

135

В.

преди 1 година

Ако някой е щастлив, значи е на прав път.

134

Анонимен

преди 1 година

А пък реално 80% имат по 1. :D Това като тая анкета, дето почти всички си мислят, че са в добро здраве в държавата с най-висока смъртност в света... :D Никой не му се занимава да гледа деца. Българите са мързеливи...

133

Анонимен

преди 1 година

До 123 - Не подозирах, че те има.