9

Анонимен

преди 1 година

хаха,папазите взимат добри пари а има и редовно безплатно плющене

8

VladTepes

преди 1 година

Какви са заплатите на служителите на бюро жалби в Румъния? В момента в България има само четирима такива служители в София, Пазарджик, Пловдив и Русе и жалбите се насочват към архиепископ Датев Акобян в Букурещ.

7

Анонимен

преди 1 година

В джамията това го няма, вид кръщене /слагане на име на дете/ е безплатно и можеш да дариш сам колкото искаш, ако не дариш няма проблем.

6

Смърф

преди 1 година

До АнонименКазва се Симония а не Симфония, ама карай.

5

Анонимен

преди 1 година

Всичко като се започне от кръщението трябва да е безплатно в църквата. Ако искаш пари за такива неща е ерес и се нарича симфония. То един владика навремето във Видин искаше 200-300 лв. за кръщение. Човек като няма пари и не може да се кръсти. Да не говорим, че в БПЦ са ченгета, полковници, доносници на ДС. Няма покаяние от никой.

4

Анонимен

преди 1 година

Статия за сатанисти.Искат да настройват хората срещу свещениците.Най-вероятно не е вярно нищо в статията.А и да е вярно това означава,че са на почит в Румъния и ги оценяват високо.

3

Анонимен

преди 1 година

Кажете в Русия какви са им заплатите че главния има часовник за 30хилки евро

2

Анонимен

преди 1 година

Пък на нашТе заплатите им се измерват в Ролекси.... и за тва нашТе миряни най-обичат Богоявление с надеждата попа заедно с кръста да метне и златния си Ролекс във водата.

1

Само да кажа

преди 1 година

В Румъния на едно кръщене се дават около 2000 лева на попа. Той кара 2-3 кръщенета на ден.