9

Анонимен

преди 1 година

По-чист въздух в София имаше преди 1990 година. Сега на някои места в София не се диша.

8

Анонимен

преди 1 година

Датчиците в случая измерват, а не борят, както пише в заглавието.

7

Анонимен

преди 1 година

Христо Атанасов, иска да си пробута датчиците на държавните и общински инситуции и да направи кинти, тва е в цялата статия, и от днес бг е редно да напишат че статията е с рекламна цел.

6

Анонимен

преди 1 година

И кво сега, в София като си отворя прозореца, по чист ли въздух дишам или по мръсен. Само глупости, мислите. Яка пропаганда за всякакви тъпотии. Разни *** се разкарват из медиите, разни датчици, разни защитници на кучешките фекалии по улицата и след това на самите кучета. Я баста на всички ви.

5

Анонимен

преди 1 година

Опс , а какво е количеството на въглероден двуокис когато ни задължават да носим маски вътре между маската и усната кухина и отвън ??? Вътре 9000 отвън 470 ...Ало

4

Анонимен

преди 1 година

До 3 - В моме та се правинопит за "автоматизиране на интелекта". Проблемът е, че това изисква, да бе мислиш изобще ...

3

Анонимен

преди 1 година

"Те показват и кога е моментът да се проветри, тъй като въздухът е застоял" - че тия хора сетива нямат ли? Мозък нямат ли? Трябва машина да им каже кога да си отворят прозореца? А няма ли да им сложат датчици да им казват гладни ли са, или им се спи?

2

Майстора

преди 1 година

Има нещо ново измислено... Някаква нова част от измамата климатични промени, и нейният основен инструмент - измамата въглероден двуокис. Яко се шуми изведнъж около "замърсяване на въздуха", и внезапно тия датчици... В САЩ, в същата посока им обясниха колко страшни са газовите печки, и също лекичко се води в посока някакви датчици.. Дали не са троянски кон, с който не след дълго ще ни мерят "СО2" в къщите, и ще ни таксуват че дишаме?

1

Анонимен

преди 1 година

Капество на въздуха до 85-та хоодна в София нямаше. После попнаха да са колите с катализатор, позатвориха се производства и днес е най-чистия въздух от 1940-а годона насам ...