40

Анонимен

преди 1 година

И тая кво си мисли, че някой и верва , ли?

39

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ от доста време я готвят тази за наследничка на Фандъкова. Инвестирали са доста в нея, чрез скъпоплатено медийно време и място. Непрекъснато ни я показват. С повод и без повод. Без никой да се интересува от некомпетентното й мнение.

38

Аноним

преди 1 година

Хлябът масовият който се продава е с никакво качество тези опасни за здравето продукти не консумираме В Германия има качествен хляб в техните хлебопекарни тук незнам какво слагат

37

Далавери Петров

преди 1 година

От тази мухлясалата, която не се съхранява по време на войната и не става за нищо! Но пък добре се връзва със синьото 30 годишно месо!

36

Анонимен

преди 1 година

Според мен в България трябва да има сериозно производство и сериозни запаси на дълготрайни храни на базата на брашно. Още сега. Зщото 1. Не се знае как ще се развият военните действия И на ЗАПАД (Косово) и на североизток, и в други части на света. 2. Лали ще са климатичните условиял 3. Какви ще са финансовите изменения, кризи и сривове. Ако има голямо количество полиготови опаковани продукти, при атомни, химически замърсявания ще има алтернатива.... Трябва да се мисли сериозно, не детински

35

Куку

преди 1 година

Едно време се правеше хляб от българско жито,това не е хляб, остатъци от сух хляб,смели по няколко пъти и предлагани по няколко пъти в магазините ти не знаеш как мирише истинския хляб мадам.като такива като вас сме на това дередже.

34

Рамбоо

преди 1 година

Нашето Българско жито се изнася за Германия. Ние ядем *** примесени с брашно.... Тази жена лъже

33

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте лимец! Всичко покрай Чернобил е насадено с лимец, за да извлича радиацията от почвата, трябва да го унищожават, но те го берат и после го продават за био. Информацията ми е от сигурен източник.

32

Откритие

преди 1 година

Украинскапа пшеница всъщност е от захар. Така преди доста години оправдаха Гриша Ганчев за огромни липсващи количества захар - били се стопили от дъждовете. Явно и украинската пшеница е от захар, защото влезлите тонове в България ги няма. Явно и те са се стопили.

31

ПРАВИ СЕ

преди 1 година

Нали трябва да подкрепяме Украйна. У нас се прави хляб със замърсено с химикали и радиоактивност брашно от Украйна и Чернобилска област.

30

Анонимен

преди 1 година

Цената на хляба, който си купувам расте непрекъснато. А е тип Добружда 650 грама при това. Пролетта беше 1.19, после 1.39, после 1.45, после 1.60, после 1.80. В момента е 1.99лв. Та не зная кого лъже, тази тетка.

29

Дядо Вълко

преди 1 година

До 18 : А-а , забрави на учителите , др. Такева !

28

Анонимен

преди 1 година

Не зная защо тази неприятна лелка ни я натпрапват толкова често. Тя не е никаква. Нико е фактор в Държавата, нито никъде. Освен в ГЕРБ-Жени в Люлин, където е секретар. Интервюирайте някой от Министерстсво на земеделието или друг държавен служител.

27

гАРО

преди 1 година

В Била е 1,96 от година. Поевтинял е само в стола на Народното събрание!

26

Анонимен

преди 1 година

На гереберасти не вЕрвам. Лъже като Вожда си.

25

Анонимен

преди 1 година

Тая ли е Мата Хари ?

24

Анонимен

преди 1 година

Кукушева, и у нас несе прави хляб от украинска пшеница, но този който си купувам от магазина и е произведен в хлебопекарните на спекулантите ви, се прави точно от нея защото е най-евтина. А е най-евтина, защото е радиоактивна. Хич не ви дреме за здравето на българите. Важно е да пълните гушите си и Чекмеджето на похотливия ви шеф.

23

Анонимен

преди 1 година

Защо постоянно ни натпрапвате тази Кукушева, която е председател на някаква частна професионална организация. Защо не попитате някой от Държавните институции, на които това им е работата. Или ГЕРБ ни я готвят за новата кметица на София, след като Самоковската *** свърши горивото.

22

Анонимен

преди 1 година

Кукушева: У нас не се прави хляб от украинска пшеница" - у ВАС може да не се прави, ама у хлебопекарните се прави....

21

Христо Христов

преди 1 година

Със сигурност ЛЪЖЕ.