13

Анонимен

преди 1 година

За Банско(бил съм наяколко пъти) мога да кажа,че по скоро е за алкохол-туризъм,от колкото за спортБоровец и Пампорово сапо-възможни за зимен туризъм(бил съм и там)защото са от двете страни на високите хребети и там температурите и в двата комплекса почти не се различават през цялата зимаРазликата е само в рамките на 1-2 гр.С*Там снегът се задържа по дълго но няма кабинкови лифтове и не представляват голям интерес освен за балканцитеНе съм ги посещавал от15 г.и не са ми интересни поради скъпотия

12

Анонимен

преди 1 година

Ооооо, Бравос! Ееее, нека снежец пада от небето и да покрие полето. Нека падне хубав снежец, да покрие мръсотията и да изчисти въздуха. Трябва си снежец, дори и за романтиката!

11

Цццц

преди 1 година

Утре от 9 до 18 градуса средни стойности за България. Банско е загинало, там държи топло. Боровец е на ръба, а за Пампорово ще видим.

10

Анонимен

преди 1 година

Друг е въпросът за зимните и летните курортни селища. За зимните съм съгласен че могат да минат за такива,въпреки,че сезона не толкова дълъг, около 4-5 м.Но за летните,при2.5м.лято не може да се считат за курорти,особено градоветеТакива могат да минат само ако са комплекси извън града . Целта беше да се обявят за такива за да се увеличат данъците,което е абсурдно.За Спа курортните градове и села е друго.Там"сезона"е цяла година.Толкова за БГ туризма, затова няма качество а се цели количество.

9

Анонимен

преди 1 година

Зимата в България напоследък започва след15-16януари и понякога продължава до края на март и началото на априлТази година кокичетата цъфнаха по рано,което според моите наблюдения означава че зимата ще е не толкова снежна но ще е по дълга и по високото ще има дълго време снежна покривкав неделя вече направих първия си ски излет за тази годинаВече се очертава че няма да е последенСъветвам всички любители на ските,скейборда и шената да не закъсняват след15ч.в планината ако нямат сигурен подслон.

8

Анонимен

преди 1 година

У наше село в Родопите на височина 2000 метра сняг си имаме още от миналата година. Първият сняг не сее стопил благодарение на мъглите които не позволяват слънцето да грее.

7

Анонимен

преди 1 година

Какво ще спасява? То зимата мина

6

еди кой си

преди 1 година

ще спасяват сезона с пренадудите цени за лифт?! не могат ли да проумеят че единственото което би спасило курорта и то в тези условия е да го направят достъпен

5

Анонимен

преди 1 година

В България няма условия за ски курорти. Това, че няколко банскалийски селянина са сметнали, че света ще слезе у техните села да кара ски, не значи, че ще стане.

4

българка

преди 1 година

Ах-ах-ах - Мальовица ! Прекрасно място, едно от най-емблематичните за България ! И лято, и зима там е невероятно красиво и си като омагьосан ! Там се научих да карам ски, там се научи и детето ми. Препоръчвам на всички начинаещи скиори да започнат от там - няма много хора, спокойно е, три пъти по-евтино е да наемеш ски учител. Природата е уникална, и този връх на хоризонта - погледът ти все към него се обръща.

3

Анонимен

преди 1 година

Кви зимни курорти в наша Мутростания бе? То сняг няма от три месеца те ще ни приказват за ски курорти. Не е ли пределно ясно, че отдавна тези "курорти" станаха овърпрайс спа центрове предлагащи едно нищо на висока цена?

2

Анонимен

преди 1 година

Е значи на повечето места, включително в по-ниските части на планините просто ще оговняни....

1

Анонимен

преди 1 година

Ски сезона? Януари свършва. Ски сезон - февруари. Март почва да се топи снега. Закривай тия зимни курортини...