55

Комунист

преди 1 година

Ами няма да има редовно правителство, няма да влезем и в Шенген запомнете го ! Българите няма да гласуват за никой от представените ни престъпници. В затвора всички

54

az

преди 1 година

не знам какво смяташ ФИлипе ама аз се надявам хич да не влизаме, по добре не смятай !

53

Анонимен

преди 1 година

Големо важно.

52

Българин

преди 1 година

Ако зависи от мен, изобщо не ни трябва правителство. Нито редовно, нито служебно нито пък извънредно. Но пък г-дата Нистор Семов и Бойко Цветков са ми приятели и трябва да им върви системата като по мед и масло. Василке и Стойне. В изпълнение на г-жа БОТЕВА. Дружбенците от София сме си приятели.

51

Милиардер

преди 1 година

Сигурно е така, но пък баща ти или *** са били от БКП-то на другаря ти от Правец или пък са били куки от ДС-то. Честита да ти е новата година, анонимнико !

50

Анонимен

преди 1 година

Никой не ми е прибирал парите и паспорта, когато ходих до Франция преди 1989 година. Не разбрах какво ти пречи да пътуваш само с лична карта в ЕС и с паспорт извън ЕС, както е и за другите държави?

49

Милионер

преди 1 година

За да можем да ходим в Европа без паспорти. Само с лични карти, а не куките от някогашната ДС да ни прибират личните документи още във влаковете или в самолетите. А пък ние да ходим като *** из Европата. Без пари и документи. Така беше през времената на другаря им от БКП-то от Правец. Другарят им на Борисов, Радев и Нинова. А и на много други.

48

М

преди 1 година

За какво ни е Шенген? Толкова години сме в НАТО и ЕС и каква ни е ползата?

47

Милиардер

преди 1 година

Мариане, куме. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА КЪЩАТА в Созопол. Тези журналистите и политиците могат само да си говорят и да пишат. Ние, инженер - химиците ги можем тези неща, а и някои други. Разбираме я играта, наречена футбол. Вече не я можем, но си я ОБИЧАМЕ. СТОЙНЕ.

46

Милионер

преди 1 година

Да са живи и здрави българите и българките, които си изкарват парите и заплатите в Англия. Да им е честита Новата 2023 г. Великолепният глас на г-жа Ботева, нека да ограся и Великобритания.

45

Анонимен

преди 1 година

Мноо важно

44

Анонимен

преди 1 година

Редовното правителство не е гаранция за намаляване на корупцията, така че всичко е поредна манипулация. Мигранти минават и през Гърция, Италия и Испания. Явно всичко е политическа конюнктура и интереси. Просто холандците не искат пристанището на Солун да измести това в Ротердам. Интересът клати феса

43

44,

преди 1 година

да приятелю, 170 паунда ми е надницата на ден след данъците. 435 квартира, 220 гориво, пътен данък и застраховка, 200 храна, 200 дрехи, дюнери, макдоналдс и грегс, 300 заеми и издръжка за детето в България, останалото за родителите и получаваме (ако не отида до Палма да видя един приятел) около 2000 паунда на месец. ок?

42

Милиардер

преди 1 година

Крумовите са ми приятели. Не законите, а синовете на кума ми Мариян. Тези със законите ги видяхме. За нищо не стават. но не и СИНОВЕТЕ НИ. Честита да ни е НОВАТА 2023 г. На обикновените българи. А не някаква си Корнелия Нинова да ми казва наздраве. Предпочитам да пия с приятелите и роднините ми. Те да ми казват да е на ЗДРАВЕ. СТОЙНЕ. Г-жа Василка Ботева пее по-добре от мен.

41

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, пропагандата и манипулацията тук е "редовно правителство", а не Шенген.. 99% от българите не знаят какво означава това! В момента ви се внушава, колко лошо е да няма редовно правителство. А трябва да има, защото от години, България е предвидена за плацдарм за голямата война за придобиване на руските ресурси! Няма как да се вземат някои решения за влизането ни във войната, ако няма редовно правителство! Това е цялата работа!

40

34,

преди 1 година

"изкарвам 3600 паунда на месец. от тях мога да спестя над 2000 паунда/месец. Сега искам да ви питам, след като имате предвид тези две неща горе, какво точно ще намерите в Шенген??." - - - - - - Ако изкарваш толкова, което си остава само твърдение, не можеш да спестиш посоченото от теб, което също остава само твое твърдение. Иначе сме наясно, че Шенген нени трябва. А изнудването да оставим това сакато НС на власт 4 години е елементарен опит за манипулация. Стил детската градина.

39

До Анонимен 39,

преди 1 година

"глупости! аман от внушения! Къде пише,ч е тр да има редовно правителство за Шенген?" - - -Никъде, естествено. Елементарни инсинуации на котилото комунисти с цел да задържат НС, че да има 4 години сигурна лапачка.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 Абе ***, то само да ти махнат граничния контрол и чакането по границите ти е достатъчно. А ти си пази заплатата да не те натирят от работата заради писате на тъъъъпи постове.

37

Анонимен

преди 1 година

Те точно за това президента даде мандата на БСП за да не влезем в Шенген. Импийчмънт за Радев.

36

Анонимен

преди 1 година

глупости! аман от внушения! Къде пише,ч е тр да има редовно правителство за Шенген?