34

Българин

преди 1 година

Пропагандата на западните Маимуни неспира в България има много мекерета на които скоро ще прочистем пълна кастрация на *** които ограбиха България и я продадоха. *** фашиска и децата ви ще измрът

33

Гост

преди 1 година

Ти пък кой си че да те канят в Безмер? Това да не ти е детската градина или не знаеш поделенията не са за всеки гражданин.

32

Анонимен

преди 1 година

Естествено , че са там! Нали никой не може да провери!

31

Алекс

преди 1 година

Ако липсват самолети,ги пишеме продадени на частни фирми.По документи всичко е точно.

30

УЖАСт

преди 1 година

Българските русофили пак продадоха БЪЛГАРИЯ за пари...като Корнела!

29

ще разкрия страшна -

преди 1 година

-- ТАЙНА ! НА 22 09 на Безмер се разбива един су-25 пилота оцелява той един от 8-те ремонтирани във Беларус --- търси се Х= 8- 1 = 7 Сега може да има и неремонтирани ,който да ги е хванала липсата ! Но във момента имаме 7- сута който летят информацията я има във гугъл нищо секретно няма ремонта е струвал 80 млн ама какво беше го пише ! чудя се толкова ли не помните този инцидент и толкова коментари изписахте--- браво !

28

Ще дойда

преди 1 година

Поканете граждани и *** в Безмер и им покажете всички СУ-25 на отчет!

27

Анонимен

преди 1 година

По документи всичко е изрядно! Не е възможно някой да пренесе през портала на авиобазата 14 самолета на части. Нека да не се надценяваме :-)

26

Охоооо..смех..

преди 1 година

КОРНЕЛА натрупа пари у гардероба си за фамилията у САЩ от износ на оръжие....ВИЕ ТУКА ЗА 14- СТАРИ РУСКИ ЩАЙГИ ПАЗАР ПРАВИТЕ..хаха

25

Су-ту

преди 1 година

Много сте умни (♤) във форума преобладават само високо интелигентени хейтъри. Спокойно дами не сме дали самолети на украйна

24

M.I.C.

преди 1 година

Без да изразявам позиция относно "специалната операция" в Украйна, но или статията не е написана както трябва или това изявление е пълен т..а..шак. Какво точно, значи: Всички Су-25, които са на щат са налични. Продаваш едни Су-25 и те вече не са на щат и налични :) Следващата точка е същата: От 2000 години течала модернизация на армията и са продадени Су-25 на частни фирми. Така казано излиза, че може да са ги продали преди месец, или вчера и да са заминали за Украйна :)

23

БРАВО НА МОМЧЕТО!

преди 1 година

Нека сега тия руски щайга бият руските агресори!СЛАВА УКРАИНЕ

22

Как къде, бе.

преди 1 година

В УКРАЙНА ..хахаха...А, съди ме сега никакво!

21

ИВАН

преди 1 година

АБЕ ГЛУ ПАК, ТЕЗИ СУ 25 СА ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕЗИ, КОИТО ИМАШЕ! КЪДЕ Е ДРУГАТА ПОЛОВИНА?

20

Чук и Гек

преди 1 година

Зеленски иска чрез България да привлече НАТО във войната открито! Това е реалността! България се държи колебливо, вместо ясно да изрази симпатията си към народите на Русия, Украйна и Беларус! Призив към добросъседство и братство! Вижте ние какви хубави отношения имаме със съседите! Тук някакъв аркадаш каза, че съседа е по важен от роднина, а те там са хем съседи, хем роднини! Американеца ще ги унищожи, и ще засели там мигранти! Новата мис свят е американка, от филипински произход!

19

Анонимен

преди 1 година

Не му вярвам! Точка!

18

До №13

преди 1 година

Току що минаха над село Маца и се насочиха към Безмер! Изплашиха козите и магарето, кучетата ги облаяха! Точно 14, единия изоставаше и летеше с крен!

17

Банкеръ

преди 1 година

Местоположението на стратегически изтребител СУ е в облака на Гугъл в България и някъде,като купчина цветни метали в Украйна.Най странното е,че България има летци,авио бази,команден състав и общо няколко самолета способни да излетят.Друг е въпроса,че няма да се върнат.Това не пречи всички да си получават заплатите и да бомбардират Москва виртуално.

16

али

преди 1 година

Все едно коментираме, ръчни колички от инвентара на ВВС. Възможно ли е изобщо 14 изтребителя да липсват и за това да няма информация. Това е абсурдно ми се струва......дали или вече във всичко ще се съмняваме..

15

тъпчо

преди 1 година

Няма да предоставяме тежка техника, обаче всичко е строго секретно! Приказки за наивници!