9

Пламена

преди 1 година

Всичко ще мине по мед и масло, сигурна съм. Успех!

8

Анонимен

преди 1 година

Що не ги пратите гламарчетата неуки на морето,там да пазят пясъка. Или няма далавера. Ушев е там където има кинти, няма ли пара,не го търси за нищо.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 От повече от 30 години не сме в комунизма, има бедни и богати както във всяка капиталистическа държава, където има и бездомници и working poor. Не че е хубаво, но да не забравяме как стоят нещата.

6

Коко

преди 1 година

Иска ми се да има сняг обаче ако няма сняг може би е по-добре да има сняг но тези ски които са за сняг могат да стават и за без сняг но ако има сняг по-добре да няма сняг но ако нямаш сняг по-добре да има сняг снегът е здраве а здравето е смях смях трябва да има даже и в банско когато има сняг дори без сняг.Говоря пълни глупости. Сигурно е от РИКИЯТА...

5

Анонимен

преди 1 година

Иска ми се да има много сняг, но като чета такива новини, ми се иска снега да се стопи и да няма сняг цяла зима...

4

Анонимен

преди 1 година

как върви почивката в Банско, а - падат ли бакшиши от богаташите

3

Хахахаха

преди 1 година

Ама пратете ги барабар с жените и децата им бре - те се жертват за нас все пак - няма да разделяме семейства я.... Даже и ски картите ще им платим бре няма ядове - да наблюдават по пистите някой да не се спуска с превишена скорост.

2

Анонимен

преди 1 година

Ще баят и ще извършват тайни милиционерски ритуали за сняг или ще ядат и пият като казаци на държавни разноски...Хем безплатна ваканция хем си на работа - така обичат младите ни пенЦионери, лошото е, че ваканцията не е безплатна, ами ще я платим ние. То сняг няма, камо ли туристи ама ги пратили нашите апаши пардон стражари да "пазят"!!!!! Лятото къде ще ги пращате? На Слънчака или на Златни Пясъци?!?

1

Анонимен

преди 1 година

а така - на повка у банско докат редовия българин са бъхти за минимална 780 лв., те се редуват да ходят по курортите