11

Съветник

преди 1 година

Гюров, ти защо не си вече на село да копаеш картофи ? Хайде ,махай се сам , за да не дойдем ние ! Не си ли виждаш селската физиономия ? хайде стига си замърсявал ефира !

10

Българин

преди 1 година

Би било голяма изненада, ако журналист не допусне граматична грешка от 5-ти клас още в заглавието.

9

Анонимен

преди 1 година

От къде ни ги натресоха ППтата? Радев ги създаде. Новото ляво. До вчера в коалиция с комунистите, днес нямали допирни точки. Смях !

8

До 9

преди 1 година

Туморите всъщност са два- Герб и ДПС!

7

Анонимен

преди 1 година

ПП сега искат ли оставката и на прокуратурата и обвинението в САЩ? Защото то и там има обвинения за пирамидата Nexo ако не са разбрали, призовавам ги да излезем заедно на протест против обвинението в САЩ!

6

Ох

преди 1 година

То ако зависеше само от нинива, да!Ами от от изпълнителното бюро....

5

карачанаков

преди 1 година

Чобанчето от БИРА.БГ продължава- Когато премиер е Борисов, от Тренчев и майка му се интересуват немските служби, но това не пречи на Nexo да расте и хубавее.И още според неговото ,,РАЗСЛЕДВАНЕ,, Борисов и хора от Генералският кръг имат връзка и с прането на пари на кой....на МАДУРО в швейцарски банки.Извод ДБ и ПП са НЕВИННИ.

4

Анонимен

преди 1 година

За съжаление тези напудрени навлеци опропастиха надеждите на милиони българи, че нещо на тази територия може да тръгне към по-добро. Само за няколко месеца задминаха милиционерите по схеми и дала.верки. Не говорим за огромното неподплатено с нищо самочувствие на богоизбрани извънземни свръхчовеци. Ако на това ги учат в уж елитните западни университети жалко за пропиляното време

3

карачанаков

преди 1 година

Да не си помислите че ДБ и ПП имат нещо общо с НЕКСО ,добре а кой,едно Чобанче от BIRD ни каза че това е ТОЙ - БОЙКО БОРИСОВ -10 години е ортак в бизнеса с бащата /ДС-агент "Петров"/ на основателя на #NEXO Антони Тренчев. - Един от най-близките приятели на Борисов и негов съдружник е Владо Петев /ДС- офицер/. Той е щатен консултант по сигурността на Nexo. - Борисов открива модни бутици на майката на Антони Тренчев - Илияна Алипиева.

2

Анонимен

преди 1 година

А на снимката тримата "герои" на Д Донев

1

Анонимен

преди 1 година

Изненада е, че такива като гюров са народни представители. Останалото е следствие