116

ЦИРК , НЕ ФОРУМ!!!!

преди 1 година

МЕРКЕЛ ДА ОТКРИЕ ФОРУМА С ИСТИНАТА ЗА ПОДПАЛВАНЕТО НА ВОЙНАТА ..ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА Е НОМЕР ЕДНО В СВЕТОВНИТЕ ФОРУМИ ..СЛЕД НЕЯ ДАЙТЕ ДУМАТА НА ОЛАНД, И ТОЙ КАТО МЕРКЕЛ Е УЧАСТНИК,ПРЯК СВИДЕТЕЛ НА ЗАГОВОРА ЗА ПОДПАЛВАНЕ НА ВОЙНАТА С РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!КАКВО НИ ПРОБУТВАТЕ ТЕЗИ КВАЗИ ГЕРОИ! ПОДПАЛАЧИ НА ВОЙНАТА ОТКРИВАТ ФОРУМА!!!ЧУДО НА ЧУДЕСАТА!И БЕЗ ПРЕУВЕЛИЧЕНИЕ , МЕРКЕЛ ПРЕОБЪРНА СВЕТА , ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ В ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ , СТРАТЕГИЧЕСКО ПРЕОРЕНТИТАНЕ,ТОТАЛНА ПРОМЯНА

115

Анонимен

преди 1 година

Укерутката ЕлелеЕва Фонтан БърбърБраун. Да уважаваме тъз дяволешка. Съдвата е избрала Лелята защитавайки децата си, сънародниците се живущи и заради Зеленски умиращи в Украина. Та мама Льонушка ще бъде украинската майка която ще натисне спесака на Калашника или оплете бримката за бесилото или най вече ще драсне клечката на Зеленски, завит като палачинка в одеало накиснато в нафта . Иде ден Сатаната да си плати. Директно от горящатата палачинка в Казана на горния етаж.

114

Чоко

преди 1 година

"Олена Зеленска ще стартира форума в Давос с призив за доставки на оръжие" - браво на американските ***.... Над 1000 американски бойни машини са прехвърлени в Европа през последните дни...Не си научи урока тая Европа!!

113

анонимен

преди 1 година

днес им слушах речите на тези държавни представители,останах с печетление че тези управители живеят в паралелен свят

112

Gogo

преди 1 година

Taзи първо да обяви какви пари има откак наркотици е президент на укроландия

111

Анонимен

преди 1 година

0лена зеленогорска, да си плати първо данъците от офшорките, пък тогава да стартира по форумите!

110

Анонимен

преди 1 година

Който дава оръжие и подклажда война има черна душа.

109

Анонимен

преди 1 година

Наглост!

108

Анонимен

преди 1 година

Тамса добри хора. ЕЛитът на Света - би трябвало да помогнат на горката жена.

107

Анонимен

преди 1 година

Е те и сега пращат,ама толкова колкото,че да умират повече украинци.Някой ей така ще ти даде оръжия за милиарди,щото си руса.

106

Анонимен

преди 1 година

Зеленото ми опротивя като цвят даже.....

105

Анонимен

преди 1 година

Щом Оленка стигна чак до Давос, работата става дебела, май тя командва парада и Зеленски, ах, ах, ах! Браво Оленка!

104

мак

преди 1 година

Зелените станаха звездипунтамара. Очаквам да открият евровизия с призив за още помощ, а защо не и олимпиади и всички спортни мероприятия. Но какво си мислят, че целият свят им е длъжен и вечно само ще им дава и дава, каквото наредят? Докога, за чия сметка? Освен това зеления бе информиран от сащ за планове на Русия, но не повярва и пренебрегна предупреждения.

103

до 108 мда

преди 1 година

Войната я започна русия. А можеха да изиграят лошия запад и да не я започват. Ама на, ра6истите решиха да го играят по американска *** и нахлуха. И сега правят което американците искат от тях. Също както преди 80 години поляците изиграха хитлер.

102

Песен за Кака Олена

преди 1 година

Американските палати-ах палати! Ми станаха познати, ах познати! Сметки потайни, долари безкрайни! С Зеленски шмъркам до зори!

101

Анонимен

преди 1 година

До Бай ***: Ами те българите това искат бе! Съдя по действията, а не по думите. Не виждаш ли, че все си избират такива управляващи, които дават всичко от себе си да въвлекат България във война?!?!?!?

100

Анонимен

преди 1 година

Кличко пред репортери, че на английски език?! Доста е напреднал.

99

Анонимен

преди 1 година

В Африка можеш да си купиш автомат за няколко десетки долара. И в Украйна е така. Извод? Мачкай ги Вова! Смачкай до последно!

98

дедо Ташунко

преди 1 година

С просия войната не може да бъде спряна. Само ще бъде раздухвана. Нито ден без зеленски или зеленска. Гади ми се и от двамата.

97

мдаа

преди 1 година

Вече очаквам всяко световно събитие, независимо за какво е- Оскари, малинки, Нобел, мис и миски, спортни надпревари и т.н. да започва с призив на Нарко и жена му за доставка на оръжие. Накъде върви света? Явно към трета световна. Жална ни майка!