19

Анонимен

преди 1 година

Ще има сътрудничество с цел смазване на зараждащата се анархофашистка опозиция

18

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами всички знаят какво се ражда от кръвосмешението, така като се роди и Коалицията на подмяната, където тези дето щяха да изчегъртват ГЕРБ се хванаха гуша за гуша в борбата за кокала взаимно обявявайки се в тежки престъпления и корупция ... а иначе кръвосмешението си беше факт, тъй като всички отломки от четворната коалиция си бяха унучета на вампирясалата бузлуджанска столетница и затова бяха алчни и жадни за Власт до такава степен, че почнаха да се самоизяждат ... !!!

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 И ДПС щото иначе не излиза сметката

16

Кръвосмешение --НЕ

преди 1 година

...но Радев най-нежно даде възможност на Нинова , ДГД---хем с червени рози...!

15

Анонимен

преди 1 година

Щe имa инцecт, БCП c ДБ и ПП...

14

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

"Онун кармазъ бокундан ---КИРПИЧ ОЛМАЙДЖАК"---тур.пог./ Който може да си го преведе /....защото става дума за МАНДАТА НА БСП!

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

тРАЯБВА СА СА СъЮЗЪТ ПАрТЙИТЕ ОБИЧАЩИ БЪЛГАРИЯ и ВЕЛИКАТУСИЯ

12

Анонимен

преди 1 година

Не,няма да има.Гербавите се опитаха да се кръвосмешат с ДБ,ама не им се получи.Отиваме на избори.След ковида,това е единственото ни забавление.

11

Към 3

преди 1 година

До АнонименЛошо ли е подобно "...смешение." Политическа симбиоза-кадаиф от мафиоти, предатели.

10

Анонимен

преди 1 година

Избори!

9

Анонимен

преди 1 година

На държавата трябва спокойствие. Нещата ще се уталожат. Лаладжиите ще бъдат изолирани. Оптималните решения не могат да бъдат пренебрегнати.

8

Анонимен

преди 1 година

след шамара нанесен на герб от американците с ПП му се подсказа че проблема е в бавното действие - те за нула време спряха газа и изгониха руските дипломати - това накара банкянския комунист да си вземе бележка и сега е много по изпълнителен на задачите които му се поставят- нищо чудно да скалъпят кобинет и нова което свършат да го запишат на глупците от бсп- най вероятния сценарий- и главното е еврото- да се действа бързо за да няма време за реакция - ако случайно българина се осъзнае

7

Анонимен

преди 1 година

твърде вероятно е да има правителство - американците бързат със завземането на аеца и вкарването на българия в еврото - в момента няма силна българска пъртия която да застане срещу тях - след 30 годишното промиване на мозъци - вече сме на ниво украинци- съдбата ни почти е решена ако не стане нещо до лятото на войната в украйна- то и за това се бърза де

6

Анонимен

преди 1 година

Това което се случи след изминалите избори и българите видяха,е че има промяна в " политиката" в България! Опозицията се оказа главен герой в няколко " парламента" вече! И в това НС ,Опозицията Не допусна ГЕРБ до властта! БСП едва ли ще промени нещата,към поредните избори!-:) Силата е в Опозицията и мисля ,че тя го разбра!-:)

5

Радослав

преди 1 година

До 3: в младежкото БКП (гроб) малко БКП-ци ли има, че да се брой за кръвосмешение като се гушнат с БСП? То в БСП май не останаха толкова дърти БКП-ци колкото има в гроб? Като почнеш от слугинята на бай Тошко, минеш през президентката синоптик, магарето на Бойко цвъчка цвачева, даскалицата от Софето, внучката на партизанин Свинетка и куп други звезди със стърчащи червени книжки от джобовете! Ще падне едно въргаляне по пода коя партия е наследница на БКП!

4

999

преди 1 година

Много грозно е това определение за " кръвосмешение", КОЕТО Е НЕЩО ОТРИЦАТЕЛНО. НАЛИ ВИ Е НАПЪЛНО ЯСНО, ЧЕ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА БЕЗ ДА Е В КОАЛИЦИЯ С ДРУГИ??? КОАЛИЦИЯ И КРЪВОСМЕШЕНИЕ СА КОРЕННО РАЗЛИЧНИ НЕЩА. КОЙТО НЕ ИСКА ПРАВИТЕЛСТВО - говори за " кръвосмешение"!

3

Анонимен

преди 1 година

България е обречена а те за мандата реват . Ние сме най изчезваща нация в под евроатлантизъм в цялата си история . По бързо изчезваме от колкото през война . Заслугата е изцяло на евроатлантическите партии . В техните сметки народа го няма а само хрантутниците и усвояването щото само с тези работи се печелят избори . От хората в частния сектор системата на четвъртия брюкселски райх няма нужда . Нито пък от икономика .Парите идват от печатницата през Брюксел. За кво им е тогава икономика и народ?

2

Радослав

преди 1 година

Дъртата комунистка Курналина ще покани дъртият комунист Бойко личната слугиня на бай Тошко, да пият по едно вино и да си спомнят как са се гонили по поляните по време на сборищата на БКП и как почти са стигнали още тогава до кръвосмешение! Накрая ще родят нещо подобно на тоалетната хартия за гласуване и хванати за ръчички ще хукнат към новите избори с надежда електората им да не е изпукал от гледката на тяхното кръвосмешение!

1

Анонимен

преди 1 година

"Кръвосмешение" е когато роднински партии като ГЕРБ и СДС влязат в брачен съюз и раждат само генетично увредена продукция и лъжи. Друго "кръвосмешение", е да се събере хомодвойката ГЕРБ-СДС, с хомодвойките от Демократична България. Тогава ще стане "кръвосмесителна оргия".