9

Анонимен

преди 1 година

Супермаркетите и търговците се подготвят за изборите на 23 юни. След като раята избере Ердоган, цените отново ще тръгнат. Струва ми се че малко е подранил с тая кампания Ердоган и ще предизвика дефицит а от там винаги се стига до купони за храна. Стигне ли се до купони краят на Ердоган е гарантиран.

8

Епа

преди 1 година

Там натода има политици а тука мафията има политици.

7

Jm3

преди 1 година

Съвсем правилно си се нарекъл Бай Дрън. Доларът стигна 3000, като падна Виденов и дойде Софиянски, в рамките на един ден от 3000 се смъкна на 1860. А заплатите ... миньорите стачкуваха с искане за 100 долара заплати. И наистина беше невъзможно. Обществото се беше разкъсало, 20 деца с увреждания умряха от студ и глад. При турците чак такъв шок не е имало. При тях цените си растат, но в един момент лирата хлопва надолу и там става много изгодно за пазаруване. След това пак почват да поскъпват.

6

Анонимен

преди 1 година

Време е Южна България вече съвсем спокойно да се отдаде на пазаруване в Турция!

5

Кьосев

преди 1 година

В Турция за разлика от Бг се произвежда всичко!, а тук при нас-нищо! Въпреки, че 1 лира е 0.10 стотинки.... В Турция всичко си е наред а тук при нас нещата са много зле! Всички заводи работят! Всичко е засято-в районите от Измир на Изток имат по 2 реколти в годината! За времето през което в Бургас направиха ремонт на 70 метра от ул. Самуил в Тур ия направиха 4 лентов път между Одрин и Лозенград! - Идете и вижте...

4

кайзер созе

преди 1 година

Към Бай Дрън . Напротив турците също преживяха дори по-голяма инфлация и девалвация на лирата. Хиляди хора се самоубиха . Не си спомням точно но около 2003 г. И тогава най голямата им банкнота стигна номинал 100 млн. турски лири. След време премахнаха милионите и станаха както са в момента, но сега пише 100 нови турски лири.

3

Бай Дрън

преди 1 година

Замразяването е в полза на големите вериги. Турците не са преживявали нашата 1997-***, когато курса на долара и марката скочиха, цените също, но заплатите съвсем малко мръднаха. После уж долара леко спадна като казаха, че 1000 лева ще е една марка, но заплатите реално бяха на курс 250-300 за марка. Тоест, хората на заплата олекнаха около 4 пъти след фиксирането на курса. В Турция май се опитват да направят нещо подобно, нали идват и избори лятото...

2

Анонимен

преди 1 година

Ердогане @@@@@искам новини на български в дЖ@@@ телевизията ,чули бре ?

1

Анонимен

преди 1 година

Ердо какво поевтиняване бре на палмовото масло ли бре на ГМО домата на ГМО краставицата ли на ГМО пъпеша.ли на сирене ГМО ли ха ха ха ха ха е нема такова м@@@@рниЦ@ да ползват в пъти количества на палмово място .