169

toti

преди 1 година

До края на годината ще се ИЗПЪРЖИТЕ ,фалити,рецесия,безработица и глад и психо катастрофа,,самоубийсва,грабежи,бунтове и самозапалвания...вървите бавно към гражданска война и ,,военен режим''...дано не съм пророк!!!

168

До 131

преди 1 година

Лошо Гошо! Що така? Ами поне не пиши там, където не си информиран

167

До Споко 139

преди 1 година

Що не си гледаш хубавата булка - ако имаш такава, а ни занимаваш с простотиите си. Ако хубава и проста, булката може и да ти върже, ама иначе разсъдна жена - никогал Сполай с прастащината си

166

До 169

преди 1 година

Добре, нека разсъждаваме: Те имат всичко, което им е нужно, за да оцелеят - да така е - факт неоспорим. Щели да загинат заради един, според теб психопат. Ние какво имаме? Ние вече загиваме - не в бъдеще време - сега. Може би, защото нас гении ни управляват? Кой ти внуши това?

165

До Ристо 165

преди 1 година

Ти защо така жестоко кълнеш, нали знаеш, че се връща - Господ прощава, но не забравя. Ако толкова си се овълчил по някакви обещани за такива писания пари - мисли за най-близките ти, щото то обикновено така става - тях ги настига, без да са били виновни за твоите грехове. Не ти го пожелавам, ама сам дърпаш дявола за опашката, а той си няма друга работа - дружи с дявола, ама после не реви, че някой ти е крив - напр. руснаците.

164

Анонимен

преди 1 година

До Данъци? Кво? Само дървени глави кано тебе могат да напишат тези глупости. Имали оръжие и били готови да загинат за Путин. Ами точно това ще стане ще загинат безсмислено до крак заради един психопат.

163

До Анонимен 163

преди 1 година

Не зная какво си чел-недочел, но явно си доста неграмотен по основни положения в икономиката и геополитиката - ЯВЕН *** ЩЕ СЕ ИЗВЪДИШ. Теб лично що те касаят данъците в Русия - там ли ги плащаш или що? Ти как реши, че Русия е загубила войната - те великите сили все още умумват, а ти пръв сред най-компетентните - СРАМ за теб, нас ни остави - ние все още носим главите си не само за равновесие.

162

Данъци? Кво?

преди 1 година

Целият Запад дигна данъците с абсолютните цени на стоките, услугите, медицината, образованието и транспорта. Руснаците са затворена икономика. Произвеждат каквото им трябва. Имам огромни резерви, вода, милярди кубаметри дървесина, газ и нафта на хиляди години напред, и хора с оръжие които могат да бранят всичко това за техния Род и тяхната Родина. Какви данъци бе. Какви цени ? Руснаците са готови да загинат за Родината. Тука некой мели за някакви данъци. Това са те Предателите мърморковците

161

Анонимен

преди 1 година

България има плосък данък като Русия. Даже е по-плосък 10 прожента, а руският е 13 процента. Управляват ни русофили плоскоданци. Никоя страна в Европейския съюз няма плосък данък. Къде има плосък данък? Десните рускоданци ни превърнаха в Русия.

160

До анонимен келеш

преди 1 година

На световното по хокей Русия, Беларус, Казахстан, кой взе титлата?

159

Анонимен

преди 1 година

И да вдига и да не вдига данъците Русия загуби войната загуби и империята си. Русофилите да побързат със слугаването и обслужване на руските интереси защото дните на Русия са преброени.

158

Анонимен

преди 1 година

Байдън може да се е на акъл?

157

Равнопосавеност

преди 1 година

Аз искам да попитам нещо уважаемата редакция и смятам, че това е важно за нейното съществуване. Като гледате коментарите под статии с пропаганден характер които започват с "Може" струва ли ви се че някой им вярва? И още едно въпросче - ако така отблъсквате собствените си читатели това не е ли зле за вашите рекламодатели? Ако напиша Кондьо лиза Райс може да се на.ака това е вярно нали? А ако напиша бай Дън може и повече когато се загуби пак? Това е още по вярно, но новина ли е?

156

Анонимен

преди 1 година

Поне Русия воюва за своя сметка, а не използва проксита за икономическо пушечно месо!

155

Анонимен

преди 1 година

Най много вдигнаха в България данъка робство- 5 милиарда трябваше да платиме на САЩ за чертежи! Други години по нисък беше данъка!

154

Pen

преди 1 година

А в България всичко поскъпна минимум 50% но по-притиснително е в Русия как са! Ние ще се опрсавим някак си ! :))

153

Анонимен

преди 1 година

А па Украйна не взима никакви данъци, хората избегаха или воюват и никой не работи! Цялата държава и 40 милиона са на наша издръжка!! Затова на нас ни дигнаха данъците!

152

Анонимен

преди 1 година

Cĸoĸ нa дaнъцитe мoжe дa yдapи pycнaцитe пpeз тaзи гoдинa . . . В днес.бг всички скачат, но в Русия правилата са по други! А по малко пари за образование, наука или здраве релативно към БВП от България сравнено с други държави не съм виждала!

151

Да е.. маам...

преди 1 година

Не знам Русия дали ще вдига нещо като имам предвид, че сте най фалшивия сайт в най фашистката страна но знам че в цяла Европа не е спряло да се вдига всичко. При нас най вече

150

Ройтерс

преди 1 година

Ние разбира се не знаем какъв е бюджета на Русия за 2023, но си го измислихме!