34

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОРИСОВ И ГЕРБ СА СТАБИЛНА ПАРТИЯ ПЛЮВАЧИТЕ КАКВОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ КАКВОТО И ДА ДРАСКАТЕ ТОВА Е

33

Българин

преди 1 година

Няма разлика между Зеленски и Боико и умника Добрев.Те всичко рошат като Украйнските прасета

32

Буци

преди 1 година

Бойчето и близките му хора ги е яд ако някой друг е добре! За него е важно да е добре той, марионетките му, приятелчетата му там пилето, зелето, някви мутри от 90-те! Яд го е доста ако някой нормален човек взема пари и усвоява фондове!

31

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ ЧЕРЕПИ ОЩЕ ЛЪЖЕТЕ ПЛАЩАТ ЛИ ВИ ДОБРЕ ЗА ДА ПИШЕТЕ ЛЪЖИ ПИСАЧИТЕ

30

Кръстан

преди 1 година

И аз ще се разплача! *** не от умиление! Че за 12 год герберчетата успяха да ни разсипят държавата! И сега още реват за власт, за пари! Все още халюцинират нови ктб-та, каскети, шкафчета, къщи в Барса! Ама мина, минаааа! Стига толкоз!

29

Анонимен

преди 1 година

ПО -ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ ОТ това на ГЕРБ НЯМА !

28

До 27 Емо

преди 1 година

Нищо общо е нямал Добрев със санирането.... Това са неща лесно проверими и Рашков не успя да намери нищо.

27

Анонимен

преди 1 година

Днешната ситуацията може да се формулира с едно изречение по следния начин - шайката вече си има нов властови център и той се намира в президентството. Шайката са тези, които управляват от сараите, от Банкя, задкулисно, без да присъстват на политическата сцена.

26

Анонимен

преди 1 година

До БЪРЗА СПРАВКА ПОКАЗА - Вече започва да си проличава, че Лойко е изградил ГЕРБ с хора от футболните игрища, ерго с които е играл мач.

25

въпрос?

преди 1 година

Дилянчо, я кажи колко левчета "УСВОИ" с фирмите, с които санираше в Хасковска област?

24

БЪРЗА СПРАВКА ПОКАЗА

преди 1 година

"Проверка на iNews в архивите на университета установи, че действително името на Добрев не фигурира в регистрите. В тези регистри обаче са упоменати имената на завършилите "Икономика" със степен "магистър" и "доктор на науките". Името на Делян Добрев фигурира обаче в списъка с имена на взелите участие във футболния отбор на университета." - явно в тая партия ГЕРБ, за да те приемат, трябва да си "ритал мач". Както по-рано установихме, "ритането на топка" е страст и на Тома Биков.

23

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е, че ГЕРБ свалиха предходното правителство. Проблемът е, че ГЕРБ НЕ МОГАТ да съставят правителство. В такъв случай отговорността е изцяло в ГЕРБ, защо бутнаха правитеслтво, след като не могат да направят такова? Какво са им виновни ПП и ДБ, че не искат да са от мафиотското управление на ГЕРБ-ДПС?Дано БСП да управлява с ГЕРБ и ДПС и след това народът да ги изхвърли на бок лука.

22

Анонимен

преди 1 година

От злобата към ББ СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! ЗАЩО ТАКИВА ГНУСНИ КОМЕНТАРИ СЕ ПУБЛИКУВАТ! ВСИЧКИ ПИШЕЩИ ПРОТИВ ББ ВСЕ ИЗБИВАТ КЪМ ЕДНИ СЕКСУАЛНИ ИЗВРАТЕНИ НАМЕЦИ И ТО С ЩЕНИЯ КЪМ СЪЩИЯ ПОЛ!

21

До21

преди 1 година

В цех за суджуци.

20

ХАХаХА

преди 1 година

Деса била работила в психодиспансер, Биков - в куклен театър... тоя като го гледам, сигурно са го извадили от някой цех за кренвирши.

19

пу, пу

преди 1 година

Мозъците на коментарите казват че никога няма да настигнем хърватите.

18

Крадливите

преди 1 година

Бацеви герберотиквеничковчета пак изпълзяха.

17

Пица на Кристали

преди 1 година

Що за неадекватен коментар?! Гербенугата явно пак се е нашмъркала.

16

Въх, Шмъ разплачити.

преди 1 година

Добрев, ти па си един Ален де Лон...

15

Иван

преди 1 година

И защо трябва да ме вълнува поредния герберски фекаломет?