99

хайде

преди 1 година

на локумите- шарени,червени за малки и големи-ЕЙ ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА

98

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори, местата в парламетна ще са нещо от рода на: ГЕРБ - 33%, Възраждане 15%, ПП 14-15%, ДПС 12-13%, и постаналот си го делят ДБ и БСП. Ситуацията пак е хардкор и пак ще минем на други избори, ама поне ще се изчистят другите.

97

Анонимен

преди 1 година

Радев е играч и стратег. Гаври се с всички, не пренебрегва никой. Като не могат да се разберат по междуси и не искат да правят компромиси, после радев е виновен, той бил управлявал държавата. Ми юе управлява като е по умен от тия некадърници, ламтящи за валаст и облаги.

96

Анонимен

преди 1 година

С кого, Нинова? Трябва се съберете с ПП, ДБ и Янев, пак ще ви трябва ДПС, а уж са ви "врагове". И дори тогава, мнозинството ви е много "малко" и няколко отказали се депутата, ще обърнат каруцата.

95

Анонимен

преди 1 година

Това се полага на страна, която си избра военен за президент. Целия народ се смее и разказва вицове, че полицаи и военни са *** и после си избира ченгета и военни за лидери. На пpocт народ, пpocи лидери!

94

Анонимен

преди 1 година

Тоя Радев расипа жалката ни държавица. Трябва да има възмездие.

93

Тоз пък!

преди 1 година

До Анонимен То па едно правителство...Освен че Кирето натискаше *** по стълбища и самолети, а газа стигна безумни цени ,какво смислено се случи бе кь опек?!

92

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КОРНИ С 25 ДУПЕНТАТА ЩЕ ПРЕВИ ПРАВИТЕЛСТВО? СМЕЕХ!

91

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ, ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШВА!

90

Анонимен

преди 1 година

биволицже, ай нема нужда... Връщай папката, че да не излезем накрая на площада! Рубляци мръсни! Мотаете бг народ 3 месеца вече с маневри!

89

Анонимен

преди 1 година

Днешната ситуацията може да се формулира с едно изречение по следния начин - шайката вече си има нов властови център и той се намира в президентството. Шайката са тези, които управляват от сараите, от Банкя, задкулисно, без да присъстват на политическата сцена.

88

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е, че ГЕРБ свалиха предходното правителство. Проблемът е, че ГЕРБ НЕ МОГАТ да съставят правителство. В такъв случай отговорността е изцяло в ГЕРБ, защо бутнаха правитеслтво, след като не могат да направят такова? Какво са им виновни ПП и ДБ, че не искат да са от мафиотското управление на ГЕРБ-ДПС?Дано БСП да управлява с ГЕРБ и ДПС и след това народът да ги изхвърли на бок лука.

87

Анонимен

преди 1 година

Всичко това е манипулация и губене на време от страна на Президента

86

Лаврентий Берия

преди 1 година

БСП не може да търси нищо! Тея вече съвсем като невменяеми се докарват. България е конституционна република! Какви са тея програмни, декларационни, функционални и технически правителства?! Всичко това са глупости. Значи, ни вас ви ***...вахме, обаче - що вие не ни подкрепите?! И ПП, и ДБ а сега и БСП - същото. С Боко уж се бори? Как да си стиснат ръцете? С Ицо и ПП - как да са на една позиция за Украйна? Нещата не стават. Да връща мандата и направо нови избори!

85

Анонимен

преди 1 година

Стане ли Корни премиер, Бат Ви Бойко ще сее теменужки на Беляне :)))

84

Няма

преди 1 година

Десни няма леви - всеки скачат за Корнелия

83

Няма десни

преди 1 година

Няма леви - всички скачат за ***

82

преди 1 година

кога най-после ще бъде забранена бкп, както и всичките й производни!?

81

лодкаря

преди 1 година

ицку е сърдит :)

80

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БЕЗВРЕМИЕ НАЗНАЧЕНИ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ЛИПСА НА РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ ПЪЛНА ЛИПСА НА ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СЛУЖЕБНИ ДОВЕЛИ ДЪРЖАВАТА НИ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ХАОС МЪТНА ВОДА ИНФЛАЦИЯ РУШЕНИЕ МАНИПУЛАЦИИ ЛЪЖИ ОГРОМНИ НАИВНИ ШАРАНИ ДЕТО МЕСИИТЕ ЯКО ГИ ОПРАВЯТ НО ЗАЩО И ОСТАНАЛИТЕ ДА СТРАДАМЕ ДЪРЖАВАТА НИ ЗАЩО И КОГА ЩЕ ВЛЕЗЕМ ПО УСПЕШНИЯТ ПЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ